ama thes ela mazi :wink:
edit: ektos kian eisai gkantemoskylo :P
Printable View
ama thes ela mazi :wink:
edit: ektos kian eisai gkantemoskylo :P
ama de me karfwseis :PQuote:
Originally Posted by Eulogy
xaxaxaxa
oute ton freak den edwsa :D eimai kalo paidi re :P
εμενα με εδωσε το μαλακισμενο μπροστα..χαχαχα
xaxaxa kai?
τπτ το λεγε συνεχεια στον πατερα του.. "μπαμπα αυτος εκει πισω δεν πανηγυριζει τα γκολ" χαχαχαχαQuote:
Originally Posted by Bullet
bravo re megale..eisai poli gamatos naoume..Quote:
Originally Posted by Dr. Death
giafto sas zilevw ligo esas tous vazelous twra giati mporei na lete oti malakia sas katevei sto kefali xwris na logariazete tpt.
an perasei o olympiakos tha lete , e entax, efkolos omilos itane , anamenomeno na perasete.
kai an den perasei o olympiakos tha lete pws imaste gia ton mpoutso ktl ktl..
loipon.. gia ti klirwsi..
ilikrina pistevw pws den iparxei efkoli klirwsi gia ton olympiako..
exoune dei polla ta matakiam, to mono pou ithela itan na apofevgame barca kai tselsi gia na glitwsoume ton diasirmo.
an kerdisoume ta 2 prwta paixnidia tote tha perasoume.
o olympiakos den einai poli kaliteros apo perisi...mono i amintiki grami eiani kaliteri.
να σου πω
οταν μιλαμε για ευρωπη αν συμπεριληφθει το ονομα του ολυμπιακου στη συζητηση ειναι απο μονη της για γελια.
τεσπα για να σου απαντησω σοβαρα
Ειλικρινα πιστευω και οπως θεωρω πως πιστευει και ο μεσος οπαδος του ολυμπιακου, οτι αν ΚΑΙ φετος και μετα απο τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κληρωση δεν κανετε μια πορεια καλη και να περασετε τους ομιλους θα ειστε πραγματικα κομπαρσοι και καρπαζοεισπρακτορες κλπ κλπ και ολοι οι χαρακτηρισμοι οσο υπερβολικοι κι αν ειναι θα σας ταιριαζουν.
Συγκεκριμενα ο κροκους σας δουλευει αβερτα κουβερτα ΚΑΘΕ χρονο και το γεγονος οτι λογω πληρους ανυπαρξιας σοβαρου ανταγωνισμου σας κανει τα τελευταια 6 χρονια να εχετε παρει 5 πρωταθληματα (για τα 3 πρωτα με μπαγεβιτς τα αξιζατε με το σπαθι σας και πορεια καλη στο CL κανατε) και να εχετε φαει την ευρωσφαλιαρα με το κουταλι ενω ταυτοχρονα εμεις τα τελευταια 6 χρονια εχουμε φτασει 2 φορες σε προημιτελικα ευρωπαικης διοργανωσης με τη μια να ειναι σε CL (διπλων ομιλων αν θυμαμαι καλα), αν μη τι αλλο στελενει ενα μηνυμα ..αλλα ποιος το ακουει?
χανεται μεσα στα πανηγυρια στο δημοτικο θεατρο οταν ο τζολε σηκωνει την κουπα της ανυπαρξιας στον ουρανο.
Ουτε θελω να το παιξω μαγκας βαζελος ουτε τιποτα
Περυσι εγω ειμουν αυτος που πριν καν παρουμε ισοπαλια και νικη στους ομιλουε ελεγα με την κληρωση οτι θα φαμε 15 γκολ ανετα και κερδισα και στοιχημα απο φιλους.
Παρτε το χαμπαρι ..δεν τιθεται θεμα οπαδικης μαλακιας και καζουρας..,
αυτο το πραγμα που εχετε δημιουργησει 10 χρονια ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Οσο κι αν θελετε να το δειτε οπαδικα .. σορυ παιδες ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
10 χρονια χωρις νικη εκτος ...10 χρονια με μια πορεια μεχρι τους 8 και ενω καθε χρονο αντικειμενικοτατα εχετε απο βατες εως τις πιο ευκολες κληρωσεις(απιστευτες κολοφαρδιες).
Αν ολα αυτα ειναι ψεματα και αν δεν ειστε για γελια αν για ακομα μια χρονια δεν μπορεσετε να σπασετε την παραδοση τοτε οκ ..εγω ειμαι ο μαλακας ο βαζελος που σας κανει οπαδικη καζουρα και λεει κακεντρεχεις μαλακιες για να βγει απο πανω λογω του κομπλεξ του κλπ ομορφα πατροπαραδοτα περιεργα.
ntax..
kai egw tha sou pw 10 xronia se gamaw stin ellada
kai tha petaxtei o bullet tha pei oeoe 7-0
tha petaxtei kapios allos tha pei 1-4
kai meta tha pei o bullet pali tin gnosti malakia 8-2.
ta idia kai ta idia tha leme?
exw varethei.
les kai den kserw ti tha ginei stin prwti stravi tou olympiakou tha arxisoun ta gelia posts.
otan eisai apeksw apo ton xoro eiani ola wraia..
thimase ti wraia ta legame perisi pou trogame tis poutses kai oi 2?
oute kazoura oute tpt.
arxidia me gamas 10 xronia basika,liges poly liges fores me kerdises me thn aksia sou kai oses den exases mantepse poioi se swsane
ξαναδιαβασε το παραπανω ποστ μου κι αν το αντικειμενικο προβλημα σου ως οπαδος του ολυμπιακου ειναι η καζουρα για τις ευωσφαλιαρες καπου κατι παει στραβαQuote:
Originally Posted by STORMRIDER
εντιτ : και γενικως αν δε σε προβληματιζει το γεγονος οτι 10 χρονια γαμας και δερνεις οπως λες και οταν ερθει η ωρα να δειξεις την ψωλη σου εκει που ξεχωριζεις απ τους υπολοιπους , ξαφνικα μεταμορφωνεσαι σε βρεγμενη γατα και σακο του μποξ σπαζωντας καθε αρνητικο ρεκορ χωρις ιχνος αντιδρασης (συνεχομενα τοσα χρονια) νταξ..np...το γυρναμε στην οπαδικη καζουρα και ειμαστε οκ.Πες μου εσυ οτι ειμαι πελατης σου να σε πω εγω ευρωπουτανα και να ειμαστε κομπλε και ευτυχισμενοι.
op , afto to ksexasa...Quote:
Originally Posted by Bullet
kai egw tha erthw na sou pw pws tetia adikia den exeis faei stin evropi kai an 2 apo tis xronies pou trww poutses eixa tin tixi tin dikia sou kai oi dietites me pezane sta isa tha ixame tis idies poreies kai oute gia 7-0 tha eleges oute tpt.
min peis pali gia dietisia stin ellada..kai esi exei evnoithei stin ellada enw egw den exw evnoithei oute mia fora stin evropi..
ok..tha peis pali tin gnosti malakia pws sas sevonte stin evropi kai paparia mentoles...
ta idia kai ta idia.
exeis dikio..Quote:
einai katantia 10 xronia xwris niki eksw.
peri kazouras tha to doume sto prwto stavropatima tou olympiakou.
esi ti les?Quote:
na min me provlimatizei?
den kserw olympiako pou na einai perifanos gia tin evropi..
sou eipa omws..
ligo apo tin tixi (?) na eixa apo sena kai na min me gamousan oi dietes tha eixame tis idies poreis...
opws kai esi ligo apo tin tixi kai ligo perisotero dietisia na eixes stin ellada tha eixes parei 1-2 prwtathlimata parapanw
Μη λεμε μαλακιες. Αντικειμενικα ο στοχος και για τις δυο ομαδες ειναι η προκριση στο UEFA. Η ΑΕΚ θεωρητικα εχει περισσοτερες πιθανοτητες καθως η Anderlecht ειναι υποδεεστερη της Shakhtar, αλλα εγω βλεπω με το ζορι να κανει μια εντος εδρας νικη, και αν.
Ο Ολυμπιακος εντος πιστευω θα μαζεψει κανα βαθμο, εκτος ομως θα παρει κλασικα παλι τα αρχιδια μου.
Η ΑΕΚ οπως την ειδα και χθες ειναι γιατομπουτσο εντελως.
Βασικα αυτο που βλεπω ειναι αξιοπρεπη αποκλεισμο Ολυμπιακου, αποκλεισμος και για ΑΕΚ αλλα με πολυ σφαλιαριδι, πολυ ομως.