ma de zitisan ti gnwmi tou iar gia to onoma oi anthrwpoi. to kommati "fake..." einai mia xaroula pantwks
Printable View
ma de zitisan ti gnwmi tou iar gia to onoma oi anthrwpoi. to kommati "fake..." einai mia xaroula pantwks
νταρκ λι-νγ-κ agori mou sou kleisa eisitirio gia tin euroβιζιον
btw to faker marese perissotero apo ta 3 pou exete anebasei kata kairous
Ναι, αλλά άνοιξαν thread για το συγκρότημά τους, πράγμα το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της κάποιας "κριτικής". Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως αυτό είναι κακό ή οτιδήποτε. Αλλά "επιζητώ κριτική = είμαι έτοιμος για αυτήν". Και δεν κατηγορώ οποιονδήποτε που έγραψε ότι το όνομα είναι απαράδεκτο. Άλλο αν μετά έγινε η πανηλίθια ταύτιση "σκατά όνομα = δεν ασχολούμαι με τα υπόλοιπα" ή "σκατά όνομα = επίπεδο σκέψης δημιουργών".
Ναι, σαφώς δεν ζήτησαν την γνώμη μας για το όνομα τους. Επίσης κανείς δεν τους ΖΗΤΗΣΕ να το αλλάξουν. Μην τρελαθούμε ε.
Επίσης το να διαγραφεί το thread δεν έχει κάποιο νόημα προφανώς.
Επίσης, επισκέφτηκα το myspace site σας και άκουσα τα κομμάτια. Βρίσκονται σε άλλο πλανήτη από τα ακούσματά μου, αλλά μου φάνηκαν αξιοπρεπέστατα και δουλεμένα.
Quote:
Originally Posted by emeris
Ωραια!!!! Γιουροκορ !!!!!!
Τα σπάει το θρεντ. Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω quote.
*Insert infinite Candiru emoticons*
Πάντως το όνομα παραμένει χαζό.
εσυ σταματα, θα σε στειλει στη Γκοθοβιζιον.
bullet : ok an to exei alli mpanta tote allazei to thema, fisika kai tha to allaksoume.
tespa, kathe sxolio ine dekto. arkei na min leme sinexeia ta idia giati kourazei.
den trelenomai pantos oute exei pathei kati h psixologia mou. ola milk and honey.
btw 20 maiou ksanthi live festival[/list]
Εάν παρόλα αυτά νομίζετε ότι το όνομα σας λέμε (λέω) ότι είναι άθλιο και δεν πρόκειται να σας πάρουν στα σοβαρά άνθρωποι που ασχολούνται με το είδος (εκτός και θέλετε να παίζετε για την πάρτη σας κι άλλα δυο- τρία κολλητάρια σας) γιατί είμαστε Έλληνες, είστε επιεικώς για πέταμα κι αλλαγή εγκεφάλου. Διότι:
1) Επαναλαμβάνω ότι (όχι τυχαία) είστε η ΜΟΝΗ μπάντα της οποίας σχολιάσαμε το όνομα, άρα κάτι παίζει (εκτός κι αν είμαστε καθυστερημένοι όλοι) κι ότι η δικαιολογία "ΕΙΣΤΕ ΤΑΤΙΑΝΕΣ" δείχνει ότι δεν μπορείτε να το δεχτείτε και προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από τυρεμποριλίκια
2) Αν σας έλεγε μια δισκογραφική "όλα καλά, σας υπογράφουμε αλλά αλλάχτε το όνομα, δεν ακούγεται καλά και δεν κάνει για marketing purposes " θα τους λέγατε "άντε γαμηθείτε ρε μουνιά, το όνομα μας δεν αλλάζει" ε;
Ελπίζω εκείνο το επικό ποστ σας να μη γράφτηκε υπό νηφάλιες συνθήκες.
Το καινούριο κομμάτι είναι όντως πιο ωραίο. Καλοδουλεμένο αλλά πάλι τετριμμένες οι ιδέες.
Phantom_Duck eisai poustis k prezakias
edit: Phantom Duck eisai poustis k prezakias
thnx phantom duck
Δεν μου αρέσει το όνομα της μπάντας, δεν μου αρέσει η μουσική της (το στυλ είναι πολύ μακριά από τα ακούσματά μου), δεν μου αρέσει η επιμονή κάποιων για το όνομα της μπάντας αλλά ούτε και η αντίδραση της μπάντας σε αυτό. Όμως ελπίζω η απάντηση στο παρακάτω ερώτημα να είναι "άντε γαμηθείτε ρε μουνιά, το όνομα μας δεν αλλάζει".
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
Α ναι, ξέχασα να σημειώσω ότι το όνομα δεν αρέσει ούτε καν στους φανς ούτε κρύβει κάποιο φιλοσοφικό υπόβαθρο ούτε είναι δανεισμένο από βιβλίο του Λαβκραφτ.
Και όπως έχει δείξει η ιστορία, όταν δε συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, το γκρουπ αποτυγχάνει.