Τα τελευταία 2 και κάτι σεκοντζ είναι ανεκτά. Το κομμάτι προκαλεί πραγματικά θλίψη. Ποιος ο λόγος ύπαρξης τέτοιων Darkthrones; Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι σε κάποιον στην παρούσα φάση..
Printable View
Τα τελευταία 2 και κάτι σεκοντζ είναι ανεκτά. Το κομμάτι προκαλεί πραγματικά θλίψη. Ποιος ο λόγος ύπαρξης τέτοιων Darkthrones; Δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι σε κάποιον στην παρούσα φάση..
^Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ στη φάση για να προσφέρουν κάτι σε κάποιον...
Ωραίο τρακ.
Πω πω πω αρπαχτή που πάει να κάνει η πιανόλα...
Κατ' αρχάς, επειδή πάσχω από αμνησία, ο Irre δεν είσαι; Ή σε μπερδεύω;
Δεύτερον, ποιοί βγάζουν σκατά μουσική; Και ποιοί κρίνουν ότι είναι σκατά για μένα (χωρίς εμένα - [C] Βασίλης), εάν όχι εγώ ο ίδιος που ακούω τη μουσική της κάθε (αγαπημένης μου) μπάντας; Γενικά, αφήστε έξω από Darkthrone thread συμπεριφορές που αρμόζουν σε αστυνομίες τέχνης. Και γενικότερα αφήστε τέτοιες συμπεριφορές στην άκρη (ναι, εγώ το λέω αυτό, οπότε ακόμα σοβαρότερος ο λόγος να προβληματιστείτε).
Δεν με πειράζει/ενοχλεί που δεν άρεσε το κομμάτι σε χρήστες που κατά τα φαινόμενα είναι μπλακμεταλλάδες. Εξάλλου, θεωρώ ότι δυο-τρεις στις δέκα σημερινές κυκλοφορίες που μπαίνουν κάτω απ' την ταμπέλα, είναι πράγματι black metal.
Και να σου πω και κάτι τελευταίο: πότε μιλήσατε εδώ μέσα για Hate Them και Panzerfaust τελευταία φορά; Από το The Cult Is Alive απομακρύνθηκε ο Fenriz από το black metal, τώρα το θυμήθηκε ο κόσμος; Και ποιά η σχέση του κόσμου με τους Darkthrone; Πού ξεκινάει και πού τελειώνει;
Το έριξα λιγάκι στον ελιτισμό στο τέλος. Εν γνώσει μου, για να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά.
Αφιερωμένο σε Ρα :pink:
Ο ιρελίτζος είμαι ναι.
Μην αρπάζεσαι, να κάνω 2 πράγματα ήθελα, να κράξω το κομμάτι(δεν είναι αστείο, είναι κοροϊδία) και να βρω αφορμή να σου την πω που αποθεώνεις γκρουπς που σέρνονται τα τελέυταία πόσα χρόνια(ε ξέρεις για ποιούς μιλάω).
Άκυρο σε θρεντ νταρκθροουν το ξέρω, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ, σχώρα με!
Εμένα πάντως με έψησε το κομμάτι αν εξαιρέσουμε ότι πιο πολύ μου κάνει για 2 διαφορετικά κομμάτια κολλημένα άγαρμπα παρά για ένα. Παρόλα αυτά, τίμιο Agent Steel tribute και τίμιο Celtic Frost tribute. Τι δε μας αρέσει?
Spoiler
Εγω παντως θα περιμενω review LOADER για να κρινω.Μπορει και να ΧΩΝΕΙ. Δεν το ξερουμε ακομα.
για τον φιλο Ra...
http://i.imgur.com/XZqnr.jpg
Δεν μου άρεσε, αλλά για να κρίνω θα περιμένω να βγει το άλμπουμ.
Στην darkthronική ιστορία, πιάνοντας το τελευταίο διάστημά τους, καραγούσταρα. Το circle the wagons -αν και έχει τις στιγμές του- το περίμενα πιο δυνατό από το dark thrones and black flags, όπως ήταν αυτό από το foad. Η πάνκικη ατμόσφαιρα ήταν το κάτι άλλο.
Το καινούργιο, έστω και σε κομμάτι, είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Όπως ήταν και το foad, όταν κυκλοφόρησε, και φυσικό να ξενίσει. Το πιο πιθανό να ναι μάπα, αλλά αφού παίζουν ό,τι γουστάρουν, ΝΑ.
πως κανετε ετσι μωρε. λες και αγοραζετε τα αλμπουμ τους...
χαχαχαχα
Θεωρώ ότι ο Ra τα είπε πιο σωστά απ'όλους εδώ:
Δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν Darkthrone γενικά, λατρεύω κάποια συγκεκριμένα παλιά πράγματα αλλά τα καινούργια (τελευταία 10 χρόνια για μένα, χαλαρά) είναι τόσο μακριά (και αδιάφορα) από αυτό που έχτισε αυτή η μπάντα, που δεν έχει νόημα να πέφτουμε στο σήμερα από τα σύννεφα. Όταν γράφανε αδιάφορες μεταλλιές στο Plaguewielder και στο Sardonic Wrath δεν έτρεχε τίποτα, όταν το γύρισαν στα κακά κατσαπανκς από το Cult πάλι δεν έτρεχε τίποτα, ε λες και ήταν τα καθαρά φωνητικά που θα μας ρίξουνε απ'τα σύννεφα.
Δε θα θελα να παρεξηγήσει κανείς το "αδιάφορες μεταλλιές" παραπάνω, προφανώς εννοώ ότι τα παραπάνω ήταν κάτι τελείως αποκομμένο από τη μπλακ μέταλ ξεραΐλα-μονοτονία που μάθαμε και αγαπήσαμε.