χμ μιας κιάκουσα κάτι ψιλά χτες, πείτε για Porcupine Tree.
Printable View
χμ μιας κιάκουσα κάτι ψιλά χτες, πείτε για Porcupine Tree.
Porcupine Tree
Με τον κίνδυνο να ακουστώ false, για πρώτο άκουσμα θα πρότεινα το In Absentia, και για συνέχεια τα Stupid Dream, Lightbulb Sun, Signify με αυτή τη σειρά. Ξέρω ότι πολλοί θα έρθουν να βρίσουν και να πουν ότι το Signify πρέπει να είναι το πρώτο. Χέστηκα. Honourable mention στα Up the downstair (ντεπούτο) και On the sunday of life. "ΙΜΟ" πάντα.
ακριβώς αυτό.Το In Absentia και μένα πλέον είναι το αγαπημένο μου.Quote:
Originally Posted by Morphine Child
Σίγουρα επίσης Stupid Dream,Lightbulb Sun, Signify και Coma Divine - Recorded Live in Rome το οποίο προφανώς τα σπάει.
21 ιουλίου ρε \m/
Μαζί με Van der graaf.. :happyjump:
Εγώ πάλι θα είμαι πιο κλασσικός λέγοντας Signify και Lightbulb Sun για αρχή (που είναι και τα αγαπημένα μου). Λογικά θα σου αρέσουν και τα Up the downstair και Voyage 34 που είναι πιο κάψιμο. Το Stupid Dream έχει κομματάρες αλλά και μερικά όχι και τόσο ωραία, ενώ το In Absentia δεν με ενθουσίασε (αν και ομολογώ ότι το έχω ακούσει σχετικά λίγο). Το τελευταίο μου αρέσει περισσότερο πάντως. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω και το The Sky moves sideways.
θενκς x3
χμ όντως ξέχασα το voyage 34, που είναι χασιάρικο κιετς. Ίσως αρέσει στους φανζ του "πειραματικού", ας πούμε, ήχου.
pou exei mesa to :pink: HeartAttack In A Lay ByQuote:
Originally Posted by Morphine Child
@ Eleventh Guardian
Praying Mantis.
Melodiko heavy rock me nwobhm taseis. Kati san MSG/UFO dhladh
Ksekina apo to theiko Time tells no lies kai an exeis pick up, to Captured City 7".
Που και με πόσο βρίσκεται αυτό;
chris, to Time tells no lies nomizo yparxei kai Metropolis se foverh epanakykloforia me bonus, sxetika akrivo 17 -18 euros... Allios ebay aneta kai se Lp sta 10 -15 euros.
Exei kai thn agaphmenh mou hmimpallanta Lovers to the grave pou ksekinaei panemorfa arga kai skaei ena ekplhktiko melodiko lead alla Schenker/ Gary Moore.
To 7" meso ebay, fthino gia nwobhm, gyro sta 10 euro
Αν και το In Absentia είναι το αγαπημένο μου θεωρώ το Signify και το Stupid Dream τον χαρακτηριστικότερο PT ήχο οπότε αυτα προτείνω να ακούσει κάποιος πρώτα. Έπειτα ΙΑ και μετά το Deadwing :) Για προετοιμασία για το live βέβαια θα έλεγα να τα ακούσει κάποιος με την ακριβώς ανάποδη σειρά δηλαδή πρώτα Deadwing (αυτό προωθούν άλλωστε), In Absentia, Stupid Dream, Signify και μετά όλα τα υπόλοιπα. Πολύ καλό θεωρώ το Transmission, είναι πάνω κάτω το setlist τους + όποια κομμάτια θα παίξουν από Deadwing.
Οκ, ευχαριστώ.
(για LP με ενδιαφέρει περισσότερο, κάτι "τέτοια" μου αρέσουν πιο πολύ σε αυτό το φορμάτ :))
eisai true telika esy :D
yparxei vevaia kai h lysh warlord records, sto grafo kai synantiomaste. Ama thes steile pm.
Ε άμα το ήθελα αντιγραμμένο, θα το κατέβαζα κιόλας :P
Να 'σαι καλά πάντως.
porqupine tree: συμφωνώ απόλυτα, όμως πρέπει να τονίσουμε σε ένα τέτοιο φόρουμ τα εξής αξιοσημείωτα: ότι το deadwing είναι καθαρό μέταλ και το In absentia "ημίαιμο" μέταλ. Από το Signify και μετά, ό,τι πάρεις είναι εξαιρετικό.
Για ELOY, έχουν τεράστια δισκογραφία, αλλά must είναι το Power and the passion (μαγεία!), Ocean (εξαιρετικό!) & Silent Cries and mighty echoes. Θεωρούνταν κάποτε οι Γερμανοί Pink floyd, όμως έχουν το δικό τους στυλ.
Για Emerson Lake & Palmer, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι έχεις ακούσει εν αγνοία σου. Πολλά κομμάτια τους αποτελούν συχνά μουσική υπόκρουση σε ραδιοφωνικές εκπομπές, κλπ. Must: Works I & II. Trilogy, Tarcus. Κυκλοφορεί και ένα compilation με τα πιό εμπορικά τους.