Είναι σαν να λές στις 31 "καλό μήνα" :P
Printable View
Είναι σαν να λές στις 31 "καλό μήνα" :P
Γαμώ τα 13χρονα που βαράνε κουδούνια για να πουν τα κάλαντα ε.
αντε ρε μιζερε. δεν εχουμε καθε μηνα χριστουγεννα. και μην πεταχτει κανας εξυπνος να πει "ουτε καθε μηνα 31".
Θα σε πετυχω αθηνα για καφε;
Ενοείται.
Paides, 26 tou mhnos ta magazia ola kleista?
ναι.
ουίσκια στη δουλειά. χριστούγεννα φάση. \m/
Σημερα για καθαρα υποκειμενικους, ηλιθιους και ανουσιους λογους μισω ολον τον κοσμο. Και ολους σας αν και σας αγαπω καταβαθος. Να πεθανουν τα Χριστουγεννα, η μαλλον οχι, το Πασχα να μην αναστηθει ο αχρηστος παλι.
ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΗΑ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ
Καλά Χριστούγεννα κι από μένα. Καλά να περάσετε. :)
παω για μουντιαλιτο , για τριτη φορα μεσα σε 1 βδομαδα.. σε λιγο θα γινω παικτουρα σαν τον Βυντρα!
Ας πυροβολήσει κάποιος τον μαλάκα γείτονα που χώνει τέρμα σκυλάδικα προτού το κάνω εγώ.. έχω και όλο το μέλλον μπροστά, μην τρέχω στον κορυδαλλό.. :x
http://dailydiatribe.com.au/wp-conte.../christmas.jpg
καλά γαμημένα σκατοχριστούγεννα
Kala Xristougenna! :santa:
gia tous gnostes....
http://www.dl-c.com/cgi-bin/discus/boar ... tson-users
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Xronia polla se olous me ugeia
εγώ είμαι άρρωστος άρα δε με αφορά.
Λοιπόν. Χρόνια πολλά σε όλους, όλες, όλα. Πίνετε πίνετε πίνετε. Ακούτε ροκενρόλ. Κάνετε σέχ. Περάστε καλά. Μένετε αδιάφοροι για το τι λένε οι γονείς σας. Περάστε καλά. Περάστε καλά. Περάστε καλά(χωρίς κοπηπέηστ). Ακούστε όσο περισσότερο ροκενρόλ μπορείτε. χορέψτε μέχρι θανάτου. Παρακολουθείστε όλο το βράδι μέχρι να φτάσετε σε ένα ξημέρωμα που γαμάει και σας ξυπνάει. Πηγαίνετε στο σπίτι με αυτούς που αγαπάτε. Παίξτε μπάσκετ με τον Γκάλη. Αυτά. Φιλάκια.
kala ola auta, alla exoume ke doulies... :shock:
μη σου γαμπσω.
Ego pantos stirizo plaisio holc!:pink:
pws to koveis, tha gineis stam #2 esi?
:oops:
exoume ton idio odigiti mallon auto tha ftaiei! :D
Kalimera...Kala itan 2 meroules, tora piso sti douleia....
kalimeres!
egw molis paredosa pnefma -apo ti doulia- ke paw gia mikri 3ekourasi prin tin sinexia.
:?
H συμμετοχή του Ψωμιάδη-του νομάρχη της καρδιάς μας- στο Ελλάδα Παίζει σήμερα ήταν metal. :dfinger:
σαν σήμερα πριν ακριβώς 5 χρόνια επισκέφτηκα το μπαρμπέρικο της γειτονιάς,"Ο Κρίνος" λέγεται,και έκοψα για τελευταία φορά το μαλλί μου
:touched: :disco: :dfinger:
post pix!
:!:
του Κρίνου ή του μαλλιού :?:
na ginei poll!!!!
kai ta dyo fysika.
Σας ευχομαι το 2008 να ειναι τουλαχιστον 30 φορες καλυτερο απο οτι ηταν το δικο μου 2007, γιατι οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι μιζερια. Και το δικο μου ας ειναι εστω και λιγο καλυτερο. Και πανω απο ολα να μην εχετε προβληματα υγειας.
Βαριέμαι γαμώ την μπουτάνα. Το καλό είναι ότι είναι Παρασκευή και αύριο έχει ρέκλα. Το κακό είναι ότι πληρωνόμαστε την Δευτέρα :?
akoma pio kako einai na douleveis deftera kai tetarti.
toulaxisto plirothika simeris
kala na perasete magkes kai magkises!!!
kalh xronia kai ta leme tou xronou!! :beerz:
ωραίο μαγαζί το box :pink: :pink: :pink:
αυτό στην κάθετο μεταξύ μεσολογγίου - ζωοδόχου πηγής ε; γαμάει όντως. και όσο νυχτώνει παίζει ωραία ξέφρενα διονυσιακά jazz.
Στα εξάρχεια στην κωλέττη είναι, το ίδιο λέμε? και αυτό παίζει πολύ jazz πάντως
akoma pio kako ine na douleveis savato/kiriaki/deftera ke na pliro8eis meta tis 4-5/1 :?Quote:
Originally Posted by Lukather
~ladykiller~, είσαι πλούσια τουλάχιστον;
oxi sfinotouvlaki, alla exw sini8isei na pernaw me liga :shock: otan ime afragki.
an exeis lefta dexome na me uio8etiseis, giati ime orfano ke ine ke agies meres!