skata, molis ematha oti doulevw kai afto kai to allo savato :|
Printable View
skata, molis ematha oti doulevw kai afto kai to allo savato :|
που δουλεύεις locust?
αυτά έχει ο ιδιωτικός τομέας, γνωστή μου με μωρό δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ και η γιαγιά το μεγαλώνει.Quote:
Originally Posted by locust
Ενώ η γυναίκα μου ως δημόσια υπάλληλος όχι μόνο δικαιούνταν 1-2 χρόνια καθισιό μετά τη γέννα, αλλά δικαιούται και 5-6άδειες τον χρόνο για να πάει στο σχολείο να μάθει για την πρόοδό του.
e den exoume oloi vismata vouleftes re Candi
Τι 2 χρονια δεν υπαρχουν αυτα. Εντωμεταξυ λες 1-2 χρονια λες και ειναι ασημαντη η διαφορα μεταξυ των δυο τιμων. Λοκαστ, μπαμερ. :|
γιατί δεν θυμάμαι, πιθανότερο το 1Quote:
Originally Posted by FANTASMA
meraaa
kalhmera, plerwthike kai to dwro shmera, tamam :!:
btw mporei kapoios na mou eksigisei pws ipologizete to dwro?
ανάλογα το ωράριο που δουλεύεις και το πόσες μέρες σου προσθέτουν κάποιους μισθούς (ημερομίσθια)
τώρα πολύ γενικά,συγκεκριμένα ας πει κάποιος άλλος
παίζει ρόλο και ο χρόνος εργασίας στη συγκεκριμένη δουλειά. αν π.χ. έχεις 1 εξάμηνο που δουλεύεις δε δικαιούσαι όλο το δωρο. νομίζω πρέπει να έχεις κλείσει χρόνο.
επίσης, το δώρο υπολογίζεται επί του κανονικού μισθού που παίρνεις, χωρίς επιδόματα κτλ.
Είναι περίπου ένα ημερομίσθιο για κάθε μήνα δουλειάς, και ίσως και κάτι παραπάνω, διότι είναι άνευ κρατήσεων.
χμου, δεν νομιζω, γιατι στο 12μηνο πρέπει να παίρνεις ένα full μισθο και όχι 12 ημέρες. Δηλαδή το δώρο πηγαίνει αναλογικά με το πόσους μήνες έχεις κλείσει. (αυτό που βλέπω να είπε ο ρεηβενλορντ) Απλά αν δεν κάνω λάθος δεν κάνουν κρατήσεις για ΙΚΑ κλπ.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ!!!! YESSSSS!!!!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ναι ρε φιλος, αυτό λεμε, αμα ηταν ετσι οπως το λες στο 12μηνο θα επαιρνες 12 ημερομισθια = 12 ημερες = μισο μισθο. Στο 12μηνο παίρνεις δώρο κανονικό μισθό = 25 ημερομισθια
Ναι, οκ μαλακία μου, χοντρικά είναι 3,13 μεροκάματα τον μήνα απο το 8μηνο και μετά.
min tsakwneste re to in to exei link stin prwti selida :D
Quote:
Originally Posted by in.gr
MANOWAR SILENT NIGHT ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
http://homepage.mac.com/kingdomofsteel/ ... _Night.mp3
εχεχε οτιναναι
den palevete i katastasi...
exw mexri tin paraskevi na paradosw 3 palto ke den prolavenw...
nistazw...
ke to xirotero.
evlepa mia sira ston ant1 me ton papadopoulo ke tora mia me ton mpezo :shock: "8a miliseis me ton dikigoro mou" an ida sosta ke den kanoun poulakia ta matia mou apo tin nista.
xriazome nani :?
Kalimera
Kalhmera
Μασόδοντα, η ταινία που έχεις βάλει για άβαταρ, σου άρεσε? Εμένα έτσι κι έτσι.
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
@γουρουπουμπου
Απ τις πιο απολαυστικες ταινιες που εχω δει
Αφθονες σουρεαλλιστικες σκηνες,απιθανοι χαρακτηρες οπως ο ινδος που χαλαει παντα τα φωτα,ο πελε που γρατζουναει ανεμελος την κιθαρα του,ενω λεηλατουν το καραβι,ενας στεφανος ζησης παντα εγγυηση,ταιριαστοι ρολοι,συνεχης και ευχαριστη εναλλαγη πλανων,πολυ δραση και λεπτομερεια στο μπακραουντ,αλλα στην τελικη περισσοτερο μια ταινια για την ζωη,τους ανθρωπους κ τις σχεσεις που τους συνδεουν παρα μια απλη κωμωδια.Γενικα παντως εχω ακουσει πολλα κ αμφιλεγομενα για την συγκεκριμενη ταινια χμ
Κοίτα κι εμένα μου άρεσε, δεν μπορώ να πω, ο Μάρευ θεός, δεν το συζητάμε, και η Χιούστον θεά απο μόνη της, κρέμεται ακόμη στην σκιά ενός ανθρώπου προσπαθόντας να μην τον πληγώσει, αλλα με κάποιο τρόπο να τον εκδικηθεί, και μετά δεν τα έχει καλά με τον εαυτό της και άστα να πάνε στο διάολο. Βασικα, να σου πω, με έπιανε κατάθληψη στο νησί, και πως ήταν και πως κατάντησε, σε σχέση με τον άλλο τον μαλάκα που είχε τα λευτά της αρκούδας, και το ότι όταν ήρθε ο γιός του βρήκε ένα ρημαγμένο τοπίο παρά τον υδροβιότοπο που περίμενε. Καλό ήταν πάντως. Οι μπάφοι όλα τα λευτά :P
Άντε, άλλη μια ωρίτσα μάθημα, αύριο πρωί γιορτή και μετά
merry ROTTING CHRISTmas !!!
I love my job. :D
όταν θα έρθει η ώρα να γίνεις κλωτσοσκούφι του δημοσίου από βραχονησίδα σε βραχονησίδα να δούμε τότε τι θα λες :PQuote:
Originally Posted by fandango
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
Τι ρε? :PQuote:
Originally Posted by Moonspellheim
γουμπουρουμπου με φωνάζουν :P
apla den to xa ksanadei kai mou kane entypwsh!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Αν ο κάθε καταναλωτής έφερνε τη δική του επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα για ψώνια, θα είχαμε περιορίσει κατά ένα δισεκατομμύριο κιλά περίπου τις εκπομπές CO2 αυτόν τον μήνα, που είναι ισοδύναμο με 1,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε κυκλοφορία!
Πρότεινε και σε άλλους το να έχεις πάντα τη δική σου τσάντα αυτόν τον μήνα και συνέβαλε καθοριστικά με μια πολύ απλή πράξη.
Όταν φέρνεις τη δική σου επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα, συμβάλλεις στα εξής:
· Σώζεις την άγρια φύση: εκατοντάδες χιλιάδες θαλάσσια ζώα (χελώνες, πουλιά, φάλαινες, κλπ πεθαίνουν κάθε χρόνο τρώγοντας κατά λάθος πλαστικές σακούλες.
· Σώζεις δέντρα: Χρειάζονται 14 εκατομμύρια δέντρα για να φτιαχτούν όλες οι χαρτοσακούλες που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ένα χρόνο!
· Ελαττώνεις τα σκουπίδια: Υπολογίζεται πως 4 δισεκατομμύρια πλαστικές σακούλες καταλήγουν στα σκουπίδια παγκοσμίως κάθε χρόνο, αρκετές για να τυλίξουν την γη 63 φορές, αν ενωθούν!
· Ελαττώνεις την εξάρτηση από το πετρέλαιο: Περίπου 12 εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο απαιτούνται για να φτιαχτούν τα 100 δισεκατομμύρια σακούλες για ψώνια που χρησιμοποιούνται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο
Ευχαριστούμε για την αλλαγή που έκανες στη ζωή σου σήμερα
Μικρή συμβουλή: Κάνε συνήθεια το να έχεις ΠΑΝΤΑ πάνω σου μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα, οπουδήποτε κι αν πας. Άφηνε 2-3 στο αυτοκίνητό σου και γράφε πάντα σχετική υπενθύμιση στη λίστα για τα ψώνια σου.
http://earthresource.org/campaigns/capp ... rview.html
stin ollandia sta s/m tin plerwneis ti sakoula opote oloi oi tsipides fernoun apto spiti k leitourgei mia xara
Αυτός ο Βασιλόπουλος είναι προβλημα που είναι έτσι στημένα τα ταμεία που τις περισσότερες φορές αναγκάζεσαι να πάρεις σακκούλα.
Επίσης λίγο να αφαιρεθείς, σε σιντάδικα, ντιβιντάδικα ή φαρμακεία, σου πασάρουν και την σακκούλα και άντε μετά να εξηγείς
προσοχή λοιπόν την επόμενη φορά μη σας πασάρουν καμιά σακούλα...
γιατί κάνουν κακό......
βάλτε τα γάλατα και τα κιλά πατάτες στην κωλότσεπη.....
για το καλό των παιδιών σας και των παιδιών όλων....
και τα αγγουράκια στον κώλο σας....
http://www.giveemthepickle.com/image...ob_farrell.jpg
tera pia otan pas gia pswnia, ti na baleis ta pragmata se sakoula, ti sto kwlo, to idio einai.....
ειδικά αυτά με τα μπιμπίκα που αυξάνουν την γκάβλα
τι να λέω δηλαδή, γιατί, τώρα δεν έχω γίνει κλωτσοσκούφι, σπίτι μου είμαι? απλά κάθε χρόνο Χριστούγεννα και Πάσχα θα την κάνω για ένα 15νθήμερο. Και να μην πω για καλοκαίρι. :)Quote:
Originally Posted by Candiru
Apo dw to pas, apo kei to ferneis, pes epitelous oti eisai pousths mwre, metaksu mas twra?!Quote:
Originally Posted by Candiru
εσύ πες μας ότι ε΄'ισαι ομοφοβικός.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
γιατί απαγορεύεται να κάνουμε χοντρό χιούμορ ομοφυλοφιλικού/πρωκτικού περιεχομένου; τζιζζζζζζζζζζζζ κάνει; :D