Ενταξει,ειμαι ανορθογραφος,ομως περαν αυτου,δεν ρωταω με σκοπο να πουλησω τρελα.Απλα το εχω απορια τι γινετε οταν καποιος τα ανακατευει ολα
Printable View
Ενταξει,ειμαι ανορθογραφος,ομως περαν αυτου,δεν ρωταω με σκοπο να πουλησω τρελα.Απλα το εχω απορια τι γινετε οταν καποιος τα ανακατευει ολα
Τον διώχνουν από τη σχολή μαγείρων.
Επίσης όποιος θεωρεί ότι ο "δε θέλω τον μισό Λίβανο στην Ελλάδα" τσουβαλιάζεται άδικα με τους "έχω κοντό μαλλί και φίλους αλλοδαπούς", "είμαι χριστιανός αλλά όχι ορθόδοξος" "φοράω μπλούζες πιτ μπουλ γιατί μ'αρέσουν τα σχέδια" και άλλες μπούρδες, είναι κι αυτός αν όχι κρυφοεθνίκι, τουλάχιστον μαλάκας.
Υπερσυντελικε με καλιψες.θενκ γιου.
Εντιτ.κομισαρ δεν ξερω εαν αυτο ειναι μπιχτη για μενα,απλα δεν εχω ορεξη για λογομαχιες κτλ και θενκ γιου και εσενα για την απαντηση
ποιος θελει να φερει το μισο λιβανο στην ελλαδα τι εχω χασει
Taliban λατρεια μου, τι δεν κατάλαβες;
Όποιος χρησιμοποιεί ως αντεπιχείρημα το "η κοινωνία έχει τους αναρχικούς που της αξίζει", είναι κάτι περισσότερο από αφελής. Διότι, η θέση αυτή έχει περισσότερες αντιφάσεις και φαιδρότητα από όσα έγραψε ο "βοσκιζω_γιδια" παραπάνω. Δηλαδή, χάνω κι άλλα μαλλιά όταν προσπαθώ να αναλύσω με ποιο πρίσμα κάποιος λέει ότι μια κοινωνία ΑΞΙΖΕΙ αναρχικούς, αλλά "όπως έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν, έχει και τους αναρχικούς που της αξίζει".
Δηλαδή, τι σκατά σύγκριση είναι αυτή; Δεν ξέρω, νιώθω ότι αν μπω στη διαδικασία να το αναλύσω ή να το εξηγήσω, θα γίνω ακόμα πιο ηλίθιος από ότι ήδη είμαι ρε μαλάκα...
Τα υπόλοιπα ήταν συμπλήρωμα στη δράση του Κλεομένη, τίποτα δύσκολο.
Έκανα EDIT και στα δύο ποστ μου τη λέξη "χρειάζεται", που εσφαλμένα αντελήφθην, με το "αξίζει" που ανέφερε αρχικά ο Λασπόνερα, κάτι που κάνει την αρχική θέση ακόμα πιο ηλίθια...
Συγνώμη, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στους αναρχικούς όπως αναφέρεται ο τυπάκος στο σπόιλερ μπόξ που έβαλες, σε φάση "οι κωλοαναρχικοί" κλπ, αλλά η αναρχία, και ναι, θα γίνω εμετικός και θα επαναλάβω αυτά που βλέπουμε γραμμένα σε τοίχους, δεν είναι απαραίτητα και βία. Υπάρχουν ένας σκασμός παραδείγματα απο αυτό που οι "άλλοι" αποκαλούν αναρχικό χώρο, που και βοηθάει και συντηρεί και οργανώνει χωρίς να είναι ταμένη απαραίτητα με κάποιο χώρο ή ιδεολογία ή κόμμα. Τό ότι γίνονται βίαιοι οι αναρχικοί σε πολλές περιπτώσεις, νομίζω ότι είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα συζήτησης, που ούτε την παιδεία έχω ούτε τα φόντα ή φώτα για να εξελίξω/συζητήσω σε ένα φόρο.
Ελπίζω να μη ρωτάς/απευθύνεσαι σε μένα, ε λατρεία;
Μη ζηλεύετε αγαπητέ Κωνσταντίνε.
Onibotse latreia mou auto to tmhma sugkekrimena den katalava eidika h deuterh protash prepei na exei grammatika, sunaktika orthografika kathws kai upologistika lathi.
shmera eida sto internet mia allh afisa me vegan anarxikous pou apeilousan ta souvlatzidika twn eksarxeiwn (ola ektos tou kavoura gia kapoio logo) kai kalousan kinhsh na ginoun ta eksarxeia 100% vegan perioxh. Den eniwsa an htan moufa h oxi. Eftase autos o kairos pleon...
https://youtu.be/6dGcsSwsA8I
Δες το βίντεο και θα καταλάβεις σίγουρα την πρώτη πρόταση. Έπειτα λέω ότι (στο στοίχημα) το έδινε 1.05 (πολύ χαμηλό ποσοστό για στοίχημα, άρα στανταράκι) ότι (ο δημιουργός που δεν μπορούσε καν να διαβάσει το ίδιο του το κείμενο) είναι ΚΝΙΤΗΣ, αλλά δεν προλάβαμε (να το παίξουμε στο στοίχημα) γιατί την έπεσε μπλα μπλα μπλα. Καλύτερα τώρα; :p
ΥΓ. Ορθογραφικά, σπανίως κάμω!
Ναι πανω κατω ρε φιλε απλα ετσι οπως το τοποθετησεις ενιωσα λιγο ντωσει πεναλτι ντε ντωσει πεναλτι μπει πεναλτι αυτοακριβωςτιποτααλλο
Na edw to paidi pernage tuxaia dipla apo sugkentrwsh me blouza molwn lave dwro ths theias tou kai ths efage. Oute eksw de boroume na vgoume me ta rouxa pou theloume
http://www.tilestwra.com/ediran-fiti...fe-molon-lave/
+1000000000000
Με μία κουβέντα τα είπες όλα.
Προφανως. Οσο τους αφηνεις αερα καπιταλευονται πραματα. Προφανως καποια βασικα (τυπου σβαστιγκα) εχουν "απαλλοτριωθει" αλλα σιγα σιγα καινε και θα καινε κι αλλα
Δε μπαινω tilestwra μου το πεταξε γιατι προφανως ολοι εχουμε εκεινο το θειο που ειναι ταυτοχρονα αναρχικος δεξιος και ολα μαζι και πιστευει σε θεωριες συνομωσιας και astana η πρωτευουσα της νεας ταξης πραγματων που εχτισαν οι χαζαροεβραιοι (καζακσταν = χαζαρισταν) και παει λεγοντας.
Μου θυμισε εκεινο το τυπο στην αμερικη που ειπε οτι τον μαχαιρωσαν αντιφες γιατι ειχε χρυσαυγουλε κουρεμα και μετα ειδαν στο βιντεο απο τις καμερες ασφαλειας οτι δε συνεβει ποτε.
Τωρα για το μπλουζακι, εδω να πουμε οτι το μολων λαβε ειναι επισημο merch των αυγουλινων, και ζουμε στο 2017, αμα εισαι μαλακας μπορει να καταληξεις δαρμενος απο οποιαδηποτε πλευρα και να το παρεις.
Ερωτηση.(γεγονοτο live τωρα)
Καθομαι για καφε με την γυναικα εξω,και ειναι ενας μουσατος με μπλουζα απο ΟΥΚ.να κανω ντου να τις φαω η οχι;
:moutza:
Κατά τα άλλα,
Quote:
Επίθεση χρυσαυγιτών σε δικηγόρο της Πολιτικής Αγωγής - Ελεύθερα τα 25 μέλη της Χ.Α. που προσήχθησαν
Η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη και δύο κοπέλες δέχθηκαν επίθεση από Χρυσαυγίτες μέσα σε τρόλεϊ, έξω από το Εφετείο - Aφέθηκαν ελεύθερα τα 25 μέλη της Χρυσής Αυγής που προσήχθησαν στην Kρατική Aσφάλεια
ΥΟΛΟ ΧΩΣΟΥ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
Με ένα γρήγορο ναβιγκέισον στο προφίλ του τύπου που τις άρπαξε στη Θεσσαλονίκη, περισσότερο για attention whore κάνει παρά για φασιστάκος. Τώρα αν άξιζε που άρπαξε κάτι ψιλές; Και ναι και όχι. Όχι μιας και "φαίνεται" ακίνδυνος και μακριά από τέτοια φάση, αλλά α) δε φοράς μπλουζάκι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ακόμα κι αν στο πήρε η θεία σου η Μερόπη απ' το Μοναστηράκι, β) ακόμα κι αν είσαι τόσο μπετόβλακας που τελικά το φοράς γιατί είχες δει τους 300 στη α' λυκείου, δεν περνάς μπροστά από αντιφασιστική συγκέντρωση. Ναι, γιατί πραγματικά φτάνει με το ξέπλυμα που παίζει με το φασισμό και την άλλη φορά θα διπλο- και τριπλοσκεφτεί να βγει φορώντας σκατά για μπλούζα.
+1
σε άλλα νέα, γελάω δυνατά http://metalinvader.net/exarsis-accu...-nazi-beliefs/
Αυτή είναι μία κατάσταση που με ταλαιπωρεί χρόνια και τείνω γενικώς να μη συμφωνήσω. Θα εξηγήσω με μια σύντομη ιστορία:
Πριν αρκετά χρόνια, γύρω στο 2009 -που νομίζω ο καθένας μας γνωρίζει τι σημαίνει αυτό ως προς τον κοινωνικό αναβρασμό- στη Γούναρη, έγινε μια εκδήλωση στο τετράγωνο ανάμεσα στα -τοτε- 4 κρεπάδικα.
Οι διοργανωτές, μπαρμπάδια με μέσο όρο ηλικίας τα 60, πιθανότατα εθνικοί, έκαναν μία εκδήλωση για τη σφαγή στο ιπποδρόμιο, την οποία ξεκίνησαν με ύμνους στο 12θεο, μουσικές αρχαιοελληνικοφανείς και κατηγορώ εναντίον (αν θυμάμαι καλά του Ιουλιανού) του βυζαντινού αυτοκράτορα που διεξήγαγε τη σφαγή.
Σε ανύποπτο χρόνο κι ενώ με την παρέα μου απλώς χαζεύαμε τη γραφικότητα της κατάστασης, ένας πανκης - νομίζω πως ήταν τερραίος - άρχισε να τους βρίζει, να τους πετάει μπουκάλια από μπύρες και να τους αποκαλεί φασίστες. Τα μπαρμπάδια, που είχαν στη διάθεσή τους μικροφωνική, άρχισαν να φωνάζουν και να απαντούν στις προκλήσεις, ενώ κάποιοι αναθάρρησαν αρκετά ώστε να κινηθούν εναντίον του. Κι εννοείται μαζί με αυτους και διάφοροι άλλοι υπερπρόθυμοι (Ναυαρίνου γαρ) για μπιζμπιζέ καταστάσεις.
Όταν πήγα και τον έπιασα, για να τον ηρεμήσω και να τον απομακρύνω από το χώρο, άρχισε να μου λέει ότι είναι φασίστες, ότι δεν τον ένοιαζε αν θα τον μαχαίρωναν κι άλλα τέτοια όμορφα και σκληροπυρηνικά. Και άνευ νοήματος, φυσικά.
Διότι τελικα, ο κάθε μπατριώτης/γραφικός/φαντασμένος, μπορεί να είναι εν δυνάμει κοντύτερα στον εθνικισμό, αλλά κατά βάση δεν είναι φασίστας (ακόμη) και τέτοιες συμπεριφορές, μπορεί και να είναι το (ελαφρύ ή όχι, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία) σκούντηγμα, το οποίο θα τον σπρώξει στην απέναντι μεριά.
Το ίδιο ισχύει και για τον τυπάκο με τη μπλούζα Μολών Λαβέ και τον καθένα ανάλογο τυπάκο. Πιο πιθανό είναι αυτή η συμπεριφορά να γεννήσει έναν αντι-αντιφασίστα με όλες τις προεκτάσεις που αυτό έχει, παρά να φοβήσει ασπόνδυλα, να απελευθερώσει καταστηλιτευμένα σύμβολα κτλ κτλ.
Ονιμπότσε δεν θα μπω καν στην διαδικασία να σου εξηγίσω ότι γράφεις μπούρδες.
Επί της ουσίας και για τα περί συμβόλων που προσπαθείτε να εξηγίσετε , είναι μια κουβέντα που θα μπορούσε να γίνει πριν 7-8 χρόνια , τώρα έχει ξεπεραστεί αυτό, οι φασίστες είναι μια πραγματικότητα , ειναι επιθετικοί , έχουν κρατική προστασία, εξυπηρετούν συμφέροντα έχουν πλάτες και προβολή στα μίντια. Προβάλουν ματσιλίκι και με το ματσιλίκι κάνουν recruit.
Όταν καθαρίσουμε από αυτά μπορούμε να κάνουμε πάλι αυτήν την κουβέντα και ναι 100% μαζί σας ότι όποιος φοράει μπλούζα "έλα πάρτο" μπορεί και να μην είναι φασίστας.
Σβήστο αυτό καλύτερα, μου βγήκαν τα μάτια πρωινιάτικα.
Όταν πρωτοείδα το εξώφυλλο πριν μερικούς μήνες είπα δε γίνεται, θα πέσει κυνήγι εδώ. Τόσο μαλάκες και αυτοί; Και να εντάξει, πες έχουν ένα δίκαιο. Στον καιρό της γαμημένης πολιτικής ορθότητας;
Θεοδόσιος, εντάξει τώρα; Ίσως αυτό να εννοουσε και ο υπεραδμίν με το "μπουρδες", ε;