Αρχίδια, τίποτα. Χαρτιά/έγγραφα κτλ, αφού τα μελετούσαν θα ανακοίνωναν λέει τί ακριβώς. Τουλάχιστον πέρασε μια ώρα που δεν είχα τίποτα να κάνω στην δουλειά.
Printable View
Αρχίδια, τίποτα. Χαρτιά/έγγραφα κτλ, αφού τα μελετούσαν θα ανακοίνωναν λέει τί ακριβώς. Τουλάχιστον πέρασε μια ώρα που δεν είχα τίποτα να κάνω στην δουλειά.
Περιμενατε την αποδειξη του Μπινγκ Μπανγκ?
Εγώ δε περίμενα τίποτα, ο Ιταλός συνάδελφος από δίπλα περίμενε βόμβα. Βασικά την μεγαλύτερη ξενέρα την φάγαν οι τύποι από το μουσείο που το ανοίξαν, αφού κάποια στιγμή βαρέθηκαν και λένε οκ, τα παίρνουμε στο γραφείο.
Νορβηγος τρολολολλερ των 1900's λοιπον.
Κανονικά, όταν άνοιξαν το πακέτο βρήκαν μέσα ένα άλλο πακέτο.....
Μούφα τελικά αλλά όντως πέρασε η τελευταία ώρα στη δουλειά ευχάριστα.
Για κάποιο περίεργο λόγο στο τσατ του live stream μια πολύ δημοφιλής άποψη για το τι θα περιέχει το κουτί ήταν "παπαγάλους". Δεν ξέρω τι και πως...
Είπε πως αυτό είναι σαν χρυσός για 'εμας τους ανθρώπους του μουσείου' αλλά δεν την είδα να το λέει και με ιδιαίτερη χαρά, σα να το έλεγε για να καλύψει την μούφα. Αφού τους έβλεπες να περνούσαν στα γρήγορα και κουράστηκαν και οι ίδιοι.
εγω νομιζω οτι εκαναν ετσι γιατι ανυπομονουσαν να πανε να τα διαβασουν. Μπορει να ειναι ξενερα οντως αλλα πονταρω οτι αυτο ειναι το μεγιστο του ενθουσιασμου για Νορβηγο. Οπως και να εχει το σιγουρο ειναι αυτο που λεει ο Μιτσμαν.
Neil Armstrong, 1st man on the moon, dead at 82
http://i.i.com.com/cnwk.1d/i/tim/201...01_620x350.jpg
Τελικά πάτησε? Ήταν ο πρώτος? Ο Έλβις ζει?
to me8aurio htan prin merikes meres. kouto agori
ειδα καποιον με μπλουζα ερ πανω σε μηχανακι στη δευκαλιωνος στη λαρισα
η παιζει να ηταν κατι αλλο η μπλουζα και γω να την περασα για ερ, οποτε :touched:
Εσείς σε ποια ομάδα νεοσατανιστών λέτε να μπείτε?
http://xristianos.gr/forum/viewtopic.php?t=2290
Θα μας βρείτε κάθε μεγάλη παρασκευή με σουβλάκια και αμίτα μόσιον στην αυλή της εκκλησίας σας να σταυροκοπιόμαστε και να λουζόμαστε με τζατζίκια.
Πολέμιοι της παλαιάς και νέας τάξης πραγμάτων και των νεοσατανιστών. Αγωνιζόμαστε για την εκμετάλλευση κάθε μορφής, την υποταγή στην αυθεντία του δικού μας μεσσία, την ιδεολογική σύγχυση, τις συναισθηματικές διαταραχές, τις νευρολογικές βλάβες, την αλλοίωση εώς και το μηδενισμό των πολλαπλών προσωπικοτήτων μας και σας (και tus γάμα τους), την οικονομική αφαίμαξη εκκλησιών, τη σεξουαλική κακοποίηση και προώθηση στη πορνεία οποιουδήποτε δούμε, τη χρήση- εμπορία- κατοχή ναρκωτικών- εκρηκτικών υλών- όπλων, την διάπραξη αμαρτιών, οδηγούμε κόσμο σε μαζικές αυτοκτονίες και αν δε το καταφέρουμε τους σκοτώνουμε οι ίδιοι.
Και μη ξεχνάτε, κάθε συνάνθρωπος σας που είναι απληροφόρητος και χωρίς θεολογική κατάρτιση, είναι μελλοντικό μας θύμα. Ιδιαίτερα κινδυνεύουν νέοι, γέροι, γυναίκες, άνδρες, επιζήσαντες εκτρώσεις, γεννημένοι και αγάμητοι που ψάχνουν για ιδανικά στην υλιστική κοινωνία, αλλά και όσοι βρίσκονται σε καλή οικονομική κατάσταση.
Μορμόνοι, μαρτυριάρηδες του ιαχωβά, ναζαρηνοί, εκκλησίες και εκκλησάκια της πεντηκοστής, του φεγγαριού ή του ήλιου, φυλή της φωτιάς και ζωντανοί νεκροί... το τέλος σας είναι κοντά.
Πλέον έχει γίνει κατανοητό σε όλους -ακόμη και στον ΟΗΕ- πως τελικά δεν υπάρχει άλλη αποτελεσματική λύση πέρα από την υποταγή. Το μόνο που απαιτείται είναι να συνηδητοποιήσετε τον κίνδυνο και να πιστέψετε σε αυτόν.
Το κρατάμε χαμηλά.
Οργανωμένες ομάδες νεοσατανιστών.. είμαστε τα ανοργάνωτα σατάνια. ΕίΜΑΣΤΕ ΟΙ ΛΑΤΡΕίΕΣ.
Χριστιανοί βοθρόδοξοι. δύο χιλιάδες δώδεκα.
Πόλεμος ΚΝΕ-ΣΥΡΙΖΑ για τους... Goin' Τhrough
Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα "Αυγή" και τη νεολαία του ΚΚΕ. Ειρωνικά σχόλια για την επικείμενη συμμετοχή των Going' Through στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.
Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, "Αυγή", η οποία τοποθετήθηκε σχετικά με ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο:
Αν πάλι αποφάσισε να αλλάξει ο χαρακτήρας του Φεστιβάλ και να μην αποτελεί πια πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός, αλλά εμπορική διοργάνωση, τότε μάλλον αξιολογεί τις προτεραιότητές του".
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΝΕ που έκανε λόγο για "ναρκωφεστιβάλ" του ΣΥΡΙΖΑ:
Οι κύριοι της "Αυγής" και του ΣΥΡΙΖΑ που επίσημα υποστηρίζουν (όπως η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ) τα ναρκωφεστιβάλ και τις λοιπές εκδηλώσεις όπου σβήνει ο παλμός, ο νους και η ψυχή της νεολαίας, είναι λογικό να έχουν την αγωνία να τον πιάσουν…".
http://news247.gr/eidiseis/politiki/...h.1908209.html
Ποιος θα πιάσει επιτέλους τον παλμό την νεολαίας και θα προάγει τον πολιτισμό.
ΥΓ: Δείγμα αντικειμενικού άθρου, που δεν κρύβει εμπάθειες.
Όνομα νέας χρήστριας στο BoardgameGeek:
Spoiler
.
Θυμάται κανείς ένα βιιντεακί με ένα σπίτι που είχε παρει βραβείο αρχιτεκτονικής?
Ήταν διαμέρισμα, μακρόστενο, κρεβάτι πάνω από ντουλάπες και γενικά λίγο Ικεα φάση, αλλά δεν είναι.
Όποιος μπορεί να κάνει την καλή.
Μήπως εννοείς αυτό; Δεν θυμάμαι να υπήρχε βίντεο.
:pink::pink::pink:
Αυτό εννοούσα.
Είμαι σίγουρος ότι έχω δει βίντεο, αλλά μπορεί και όχι.
Ωραίος και ευχαριστώ.
Παίζει ένα βιντεάκι λίγο πιο κάτω από το δικό μου ποστ αλλά για άλλο σπίτι.
Μηπως λες αυτο?
http://www.youtube.com/watch?v=Lg9qn...feature=fvwrel
Snork σε ευχαριστώ αλλά το από πάνω του Art έλεγα.
Ωραιο και αυτό που πόσταρες θα το έχω υπόψιν.
Δεν ξέρω αν ήταν κανένας πλατεία Συνταγμα κατά τις 11, αλλά ήταν από τις λίγες φορές που αυτή η πόλη ανταποδίδει την αγάπη που της έχω.
Είναι λοιπόν ο παρακάτω μικρός θεούλης
Spoiler
και μαλακίζεται, κάνοντας χαβαλέ και παραδίδοντας μαθήματα αεροβικής στον κόσμο που αράζει πλατεία σκαλάκια. Έχουν σκάσει πυρσβεστική, αστυνομία, σεκουριτάδες του μετρο και δεν ξέρω πόσοι άλλοι φρουροί της έννομης τάξης. Βρε κατέβα, - όχι το μέρος είναι δημόσιο, μα πρέπει να κατέβεις, - μα όχι δεν κάνω τίποτα παράνομο, θα σε κατεβάσω, - μα έλα να χορέψουμε. Ρε κατέβα μην αγριέψω, - θα με αναγκάσεις να προβώ σε νόμιμη αυτοάμυνα αν δεν μου πεις γιατί είναι κατηγορούμενος. Γενικά μεγάλο πανηγύρι που συμπληρωνόταν από τις φωνές μερικων ευπρεπών κυράτσων, ηλικίας 25 - 30, - μα δεν είναι πράγματα αυτά και τι θα πει ο κόσμος, προσβάλεις τη δημοσία αιδώ...
Michael Clarke Duncan, an Oscar nominee for "The Green Mile" has died while being hospitalized following a July heart attack. Publicist Joy Fehily released a statement from Clarke's fiancée, the Rev. Omarosa Manigault, saying the 54-year-old actor died Monday morning in a Los Angeles hospital after nearly two months of treatment following the July 13 heart attack.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...V1._SY140_.jpg
http://www.imdb.com/news/ni35483831/
:/ :/
είχαμε κάπου θρεντ για "εθνικές κουζίνες" και εστιατόρια?
Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Με συνταγές θυμάμαι πχ ή αναφορές σε θρεντ για χώρες/πόλεις. Gravemiasma εσύ τί λες;
Αν δεν υπάρχει καλή ιδέα είναι πάντως.
All of sun shine. like a darkness table on emotional. make a fists and clap forever.
I look down, see darkness of feet. crying...so sad, to want brother alive. to wantemotional table.
Begin day of light, begin night of beginning.
Again be true, for of telling again of body and souls. tiger do not souls, so kill. KILL TIGER! againn of becoming tiger, you be killed.....see?
Seeing old mandog now, he crawl and beg, crawl and beg, crawl and belg. i tell 'HEY MANDONG! YOU WISH YOU FIGHT HUH? ME TOO...ME TOO.' then old mandog crawl away, shitting street as crawl, going in sewer of food. you like be that? you like be mandog shitting street and crawlf sewer for food? huh? then be storng. i tell you of fist be sure, punching and kickings with fist in a faces. never shit a street. NEVER! never allow a shit to fall in a street.
is story of fist. i give to you. now go be live forevers walking, not crawl.
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32458
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ! Δ Ε Ν πρέπει να θαφτεί!
παλιά ιστορία... είναι εδώ και καιρό αυτή η ιστορία με το Μαχητή. Ό,τι να'ναι πραγματικά. Βασικά αυτός που τα γράφει παίζει να πηγαίνει σε 1-2 μαγαζιά που πίνει τσάμπα και γράφει πιο πολύ για 5-6 γνωστούς του :P ή και άγνωστους.
Παρακμή. Με την πρώτη ευκαιρία θα σας σκανάρω και φύλλο της εφημερίδας αν θετε. :P
αχαχαχχααχχααχαχχ δεν υπάρχει
Χθες το απόγευμα σε καφενείο-ίντερνετ καφέ χωριού κάπου στην Αριδαία, τρεις ελληνικοί και ένα φραπεδάκι, σύνολο 3,30 ευρώ.
Τα μέτρα του Σαμαρά αποδίδουν.
Μετά από τέσσερις μήνες αδιάκοπης συλλογής οικιακών υπολειμματων, τέσσερις μήνες άγχους, αγωνίας και πολέμου με κάτι εκατοντάδες κατσαρίδες, το πρώτο μας κομπόστ!! :touched:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...18840113_n.jpg
αντε με το καλο και κιμπουτσ
ψαχνοντας στο νετ βρήκα αυτό το σαιτ που εχει ανεβασμένα ολα τα θεματα των πανελλαδικων εξετασεων της τελευταιας δεκαετίας +
χαζευοντας λυπηθηκα τα καημενα τα παιδακια, εκλαψα βλέποντας τα παλιά μου θεματα και ενιωσα βλακας που δεν μπορω να λυσω ουτε το 1/4 σημερα
:-|
εντιτ : επισης σκεφτομαι τον σημερινο μελαγχολικό χοντρούλη να βγαινει απ'το αμφιθεατρο και να λεει στον εαυτο του <<1 απ΄'την πρώτη και 2,5 το τελευταιο θέμα και ενα απ'την δεύτερη του πούστη, το έχω το πενταράκι>> και μελαγχολώ
:touched:
geometria 2003 to mono mou 20ari se panelladikes kai de 8imame tipota =(
Mou xalase to fingerbox
HAPPY 9/11 EVERYONE!!!!!!!!!!!!!!!!!