είναι από αυτές που έχουν βγάλει και βράγχια... δεν καταλαβαίνουν χριστό οι άτιμες
Printable View
Μου κλέψαν τη μηχανή που αγόρασα πριν 2 μήνες απο μπροστά από το σπίτι μου. Είμαι ηλίθιος γιατί είχα βαριά αλυσίδα και δεν την κλείδωσα γιατι οκ, είχε το u-lock και γενικά κάμποσες μηχανές παρκαρισμένες εκεί πέρα... Μουτζώστε ελεύθερα...
συμπασχω αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω
:oops:
:pink:
Αν δε βρεθεί σε 6 μήνες μου παίρνουν καινούργια (σύμφωνα με το policy πάντα...) Απο το να βρεθεί στραπατσαρισμένη προτιμώ...
Eντιτ: φμλ μερος δευτερο, διαπραγματευση με ασφαλιστικη... Σε 2 βδομαδες (αντι 6 μηνες που νομιζα) θα γινει ο διακανονισμος αλλα ισως απλα παρω καποια χρηματα αντι να την αντικαταστησουν... Οποτε στην καλυτερη 700 λιρες που ειναι το excess και οτι αλλο προσπαθησουν να κοψουν (οκ 1 μηνα και κατι την ειχα, ελπιζω να μην ειναι πολυ)
ήταν μια μέρα γενικά ψιλοσκατά.
είμαι κ πιεσμένη τώρα με το διήμερο που από πριν τρέχαμε να προλάβουμε αλλά τώρα τον τελευταίο μήνα με αποκορύφωμα τις τελευταίες δέκα μέρες που είμαι σαν ρομπότ.
ξυπνάω, πίνω καφέ, αρχίζω ράβω κάνω δουλειές με σκηνικά κοστούμια κλπ, μετά πρόβα κ το βράδυ γυρνάω σπίτι πτώμα κοιμάμαι κ πάλι από την αρχή.
ε σήμερα ήταν η μέρα ίδια αλλά μαζί είχε πέσει κ η ψυχολογία στα τάρταρα για άλλους λόγους που δεν μας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή.
φεύγω να πάω για την πρόβα το απόγευμα κ αποφασίζω μπας κ αλλάξει λίγο να μην κατέβω στην στάση που κατεβαίνω πάντα αλλά στην προηγούμενη -η λογική του να αλλάξω δρομολόγιο μπας κ αλλάξει/φτιάξει κάτι.
ε τέλος πάντων είμαι με μια τσάντα στην πλάτη γεμάτη πράγματα τίγκα κ μια βαλίτσα με ροδάκια που πηγαινοφέρνω γεμάτη κ αυτή με σκηνικά κ όπως πάω νιώθω κάτι δίπλα μου γυρνάω κ είναι δυο μαλακισμένα σε φάση μου κάνουν νόημα δε τρέχει τίποτα κλπ.
πιάνω την τσέπη μου είχαν φάει την καπνοθήκη.
κουρασμένη εγώ όπως προείπα κ σκατά δεν είχα δύναμη ούτε να μιλήσω εν τω μεταξύ, γίνεται μια μανούρα "που πάτε, γαμώ τη μανούλα σας", "σάλτα γαμήσου αρχίδι καπνοθήκη πήρες δεν θα βγάλεις τίποτα" κ φύγανε.
κ έμεινα εγώ με τα νεύρα κ όλοι γύρω απαθέστατοι.
εν τω μεταξύ η πρώτη σκέψη ήταν κυνήγα τους, από την άλλη τι να κάνεις; είχα κ τα μπαγκάζια μου μαζί.
τέλος πάντων.
μλκ ήταν ωραία... μου είχε πάρει κ καμιά βδομάδα να τη φτιάξω...
πάει κ η μικρή παραμάνα που είχα μέσα κ την κουβαλούσα από το λύκειο πάνω μου :-?
οοοοοοοοοοοκ την επόμενη φορά που θα μου φάνε κάτι κ το γράψω εδώ θα το βάλω μόνη μου από κάτω το quote.
κ τέλος πάντων πάνω κάτω τα ίδια πιστεύω αλλά τότε το σχόλιο μου είχε γίνει με βάση αυτά πυο είχαν γραφεί τύπου "καρκίνο στην οικογένεια τους" κλπ.
οπότε οκ εγώ του έβρισα τη μάνα κ τον πατέρα αλλά ούτε εκείνη τη στιγμή ούτε κ μετά από ώρες που έγραφα εδώ δεν έγραψα κάτι σαν το παραπάνω.
εκεί ήταν η ένστασή μου, εκεί παραμένει.
Πριν κατι μηνες ξεκήνησα ecdl core(7 ενοτητες) οκ απλως για να εχω ενα ακομα χαρτι, γιατι ηδη ειχα πιστοποιηση απο το τει. Περνάω όλες τις ενότητες χαλαρα και κοβομαι στην access. Εν τω μεταξυ ειχε και θεωρια 7 ερωτησεις η μαλακια. τεσπα λεω θα δωσω την επομενη φορα και θα περασω. Παω κομπλε διαβασμενη και ξανακοβομαι. δλδ 40+40€ για πεταμα. και το χειροτερο ειναι πως δεν μπορει να μου λυσει ο καθηγητης την απορια που του λεω οτι σε καθε ασκηση που ειχα ειτε που επρεπε να κανω πχ ενα τυπικο data enrty ελεγε στο τελος βεβαιωθείτε πως η εγγραφη σας εχει καταχωρηθει (και δεν εννοει να γινει αποθηκευση) ημαρτον. Τωρα σκεφτομαι ποτε να ξαναδωσω και προφανως λυπαμαι να πεταξω αλλα 40 €
duuude, δεν εκανες το test4u που ειναι ουσιαστικά όλες οι ερωτησεις του ecdl και μαθαινεις απεξω πως θελει να απαντας???
Καλά, την καπονθήκη από χόμπι την παίρνεις.
2 διαφορετικα τεστς εχω κανει και ξερω πως πρεπει να απανταω αφου εχω περασει ολες τις αλλες ενοτητες νερακι. Το θεμα με το ecdl και το syllabus 5 και ειδικά στην access ειναι οτι εχει ασαφειες και ερωτησεις επιπεδου expert. Τεσπα δεν καταλαβαινω πως τι και γιατι, αφου δεν ειμαι ασχετη με την access
Δε το στέλνεις στον αγύριστο καλύτερα;Αφου έτσι και αλλιώς η πιστοποίηση που παίρνουμε από το ΙΔΡΥΜΑ είναι ισάξια του,γιατί να χαλάσεις και άλλα λεφτα ή τουλάχιστον να αφήσεις το core και να πας σε άλλη βαθμίδα;
Έχω πετύχει και παλιότερα σκηνικό στο λεωφορείο, κάποιος έντεχνα να ψαχουλεύει τσάντα ηλικιωμένης και μόλις γίνει αντιληπτός να γίνεται της πουτάνας. Πρέπει να έχει 3-4 χρόνια. Χθες όμως, αυτό που έγινε ήταν σε κάθε έκφανση του ακραίο.
Είμαι στο λεωφορείο και ανεβαίνω για σπίτι, όταν κατά τη διάρκεια της στάσης -στην αντιγονιδών- μία ηλικιωμένη κυρία, καθώς επιβιβάζεται ακούγεται να λέει "ααα τι με σπρώχνεις". Στα καπάκια μία τύπισσα μέσα από το λεωφορείο φωνάζει "καλέ, κυρία! σας κλέβουν!!". Ο τύπος πίσω από τη γιαγιά τελικά δε μπαίνει στο λεωφορείο και κάνει να φύγει, όταν ένας 35-40άρης διπλάσιος του τον αρπάζει από το μπράτσο και αρχίζει να του φωνάζει "δε θα πας πουθενά. κάτσε κάτω, μέχρι να δει η γιαγιά αν της λείπει τίποτα". Το λεωφορείο παραμένει σταματημένο, ένα ψιλοχάος γενικά στο δρόμο, στήνεται ένα μίνι λαικό δικαστήριο στα γρήγορα από καμιά 20αρια άτομα που περίμεναν στη στάση και η γιαγιά μέσα στο όλο σκηνικό πάει απλά και κόβει εισιτήριο.
Το τυπάκι ελευθερώθηκε κυριολεκτικά από τον 35-40άρη αφού τελικά δεν είχε ψυρίσει τίποτα -μιας και δεν έλειπε κάτι από τη γιαγιά- και φυσικά ήταν κακός αλλοδαπός. Κακός που εν τέλει ούτε κάποιο ιδιαίτερο τρικ πήγε να κάνει για να φύγει, ούτε είχε πάρει κάτι, απλά ήταν τίγκα το λεωφορείο και δε χωρούσε μαζί με την τεράστια τσάντα του. Αλλά ήταν αλλοδαπός. Δε πείραζε λίγο ξεγκάβλωμα πάνω του. Και εννοείται πως όσο δε δεχόταν ψαχτίρι και η γιαγιά ψαχνόταν αυτός ήταν ο πιο κακός κλέφτης.
Επίσης, δεδομένου του όλου ΣΚΑΤΕΝΙΟΥ του να είναι τίγκα το λεωφορείο, τελικά ούτε η κοπελιά που φώναξε "σας κλέβουν" φάνηκε να είναι ιδιαίτερα σίγουρη αφού αργότερα κατά τη διάρκεια της διαδρομής το συζητούσε με τη φίλη της, με εμφανείς αμφιβολίες. Δύο κάγκουρες γύρω στα 18-20 που πιθανότατα είπαν να πάρουν σήμερα λεωφορείο για να ξεκουράσουν τις τρύπιες εξατμίσεις τους, έκαναν συνέχεια ρατσιστικά σχόλια και συζητούσαν-συμβούλευαν τη γιαγιά για να βγάλουν γέλιο. "γιαγιά, οι κλέφτες δε κλέβουν κλέφτες, μήπως για αυτό τελικά δε σε έκλεψε?" Μια μαμά που καθόταν απέναντι από τη γιαγιά, γελούσε μαζί τους λέγοντας στο πουθενά όλο χαρά "αχ, τι αστεία παιδιά".
Θλίψη σε γενικές γραμμές και σε κάθε επίπεδο. Και όλη αυτή η απίστευτα σάπια ενέργεια που μόνο το ζώο άνθρωπος μπορεί να ελευθερώσει. Η ακαταμάχητη αρνητική εντροπία. Σε 3-4 τετραγωνικά μέτρα, συμπιεσμένη γύρω από το κεφάλι μου.
Spoiler
Spoiler
Εγώ πάντως είμαι υπέρ του να σαπίζεται στο ξύλο οποιοσδήποτε κλέβει. Οποιασδήποτε καταγωγής, ή ιθαγένειας.
Tispanagias tamatia, έχεις ταλέντο στην αφήγηση γεγονότων/ιστοριών. Εκμεταλλεύσου το.
στάση αντιγονιδών. σαπίλα.
Και ρε τηςπαναγιαςταματια, εσύ είπες κάτι γι' αυτό επάνω στο λεοφωρείο σε κάποιον από τους μαλάκες ρατσιστές ή τους τα χωσες από εδώ πέρα?
Η όλη ένταση σε πρώτη φάση με άφησε χαζό, αφού αφενός όλοι φώναζαν χωρίς να λένε τίποτα, αφετέρου λόγω κούρασης και έκπληξης είχα εγκλωβιστεί στο θέαμα της όλης φάσης. Αργότερα στο λεωφορείο, το να "τους τα χώσω" όπως λες δε θα είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, γιατί κυρίως λόγω έντασης και νεύρων, απλά θα δημιουργούσε μια ακόμη κόντρα, τη στιγμή που όλοι μέσα στο λεωφορείο υποφέραμε τις υπάρξεις μας ο ένας πάνω στον άλλον. Βέβαια καθώς πληκτρολογώ διαπιστώνω πως απαντάω στον Η, οπότε απλά τελειώνω λέγοντας σου πως σαν φρικιό και σχιζοφρενής, κάποια μέρα ίσως βγάλω κανα όπλο και ΧώΝΩ οτιδήποτε κινείται.
Επίσης, για άλλη μια φορά με το γαμημένα ηλίθιο υφάκι σου, επαληθεύεις το πόσο μεγάλο πρόβλημα αντίληψης έχεις μιας και δεν τα "έχωσα από εδώ πέρα". αλλά απλά περιορίστηκα στο να μεταφέρω ένα θλιβερό σκηνικό. σε αντίθεση με σένα που χώνεις από εδώ πέρα και νομίζεις πως κάνεις και κάτι στη ζωή σου. η.λίθιε.
Τους γάμησες τα πρέκια λοιπόν μέσω ποστ από το Er λοιπόν, :thumbsup: μάχιμος.
"Quote:
εσύ είπες κάτι γι' αυτό επάνω στο λεοφωρείο σε κάποιον από τους μαλάκες ρατσιστές ή τους τα χωσες από εδώ πέρα?
Πού ακριβώς τα ΧΩΝΩ πες μου. κάνε κοπι πεηστ σημεία του ποστ.
Να χαρώ εγώ τα εντιντ. Τουλάχιστον μάθε πώς να είσαι εριστικός χωρίς να φαίνεσαι τόσο βλάκας.
Καταρχήν ηρέμησε, πατάς τα submit μέσα στην ταραχή και πετάγονται διπλά τα post. Δεύτερον δεν είναι κάποια συγκεκριμένα σημεία, εμένα στ' αρχίδια μου, κι εγώ δεν γουστάρω τέτοιες συμπεριφορές που μειώνουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες και δη σε δημόσιους χώρους, απλά το θέμα μου είναι ότι κρίνοντας από το τι είναι αποτελεσματικότερο κατά την άποψή μου να κάνει ο καθένας σε κάτι τέτοια είναι να πει και live 2-3 κουβέντες στους μαλάκες ρατσιστές πριν έρθει να ποστάρει το γεγονός μανιασμένος με τελικό αποτέλεσμα να βρίζει αρημανίως τον Η. που το επεσήμανε.
γιατί ασχολούμαι.
το ποστ έκανε διπλό σαμπμιτ γιατί έχει πρόβλημα η σύνδεση μου.
μην αντιφάσκεις όμως τώρα. έγραψες πως τα έχωσα από εδώ μέσα ρωτώντας με το γνωστό υφάκι. και ήμουν και μανιασμένος 6 ώρες μετά το σκηνικό(!).
γιατί ασχολούμαι.
Ποιο υφάκι ρε άνθρωπε? Πρόβλημα αντίληψης έχεις? Ρε δεν πάμε καλά εδώ μέσα λέω γω..
το υφάκι που πήγες να συνεχίσεις και στο ποστ που έκαμες εδιτ. τέλος πάντων, ασχολήθηκα εν τέλει. φακ μαη λαηφ.
Γιατί ΑΓΟΡΑΡΕ. Με ξέρεις μήπως για να το γνωρίζεις αυτό ή κάτι το αντίθετο?
Σκατά. Ψήφισα να μείνει το τρολλ-ιν-δε-μέηκινγκ και τώρα θα φάω μπαν. FML :(
kathomai gia deyterh h trith synexomenh mera kai diavazw malliotravigmata me ton idio prwtagwnisth se diaforetika thread.. FML
38 μερες για να παραδώσω διπλωματικη. ετοιμο το 5%...Το εμαθα προχθες. Αντιο ιαρ, γεια χαρα!
Αν δεν εχεις δει καν απο κοντα και να εχεις περασει καποιο χρονο με καποιον ανθρωπο, ΑΡΧΙΔΙΑ ξερεις.
Οσοι νομιζετε οτι εχετε βγαλει καποιο ασφαλες συμπερασμα απο 2,3,18 χιλιαδες ποστς καποιου σε ενα φορουμ με κανετε να απορω πραγματικα.
Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι η συμπεριφορα του Η. στο φορουμ ανηκει στη συμπεριφορα καποιου με μηδενικη αξιοπρεπεια, καθως θα προσβαλλει τον καθενα για τη νοημοσυνη του, τα σπυρακια του, το υψος του, το παχος του και οτιδηποτε αλλο εχει δει σε μια φωτογραφια ή εχει ακουσει απο τα κουτσομπολια που τοσο λατρευει. Αν ειναι κι ετσι στην προσωπικη του ζωη, τοτε ειναι σιγουρα σιχαμενος κι απο κοντα.
Μιλάς λες και όσα γράφει κάποιος σε ένα φόρουμ είναι ασύνδετα με την προσωπικότητά του, λες και προκύπτουν τύχαια από το PC του όσο κάθεται αυτός μπροστά. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έχει υιοθετήσει κάποια τρολλική περσόνα ειδικά για το ER, ακόμα και έτσι, δεν λες αυτά που έχει πει ο Η. αν δεν είσαι σκουπίδι.
Οπως ειδες, ξεχωρισα τη συμπεριφορα του Η. και συγκεκριμενες αναφορες τις οποιες κανει σε αλλους χρηστες, απο το συνολο της προσωπικοτητας του. Το θεμα με σενα και με αρκετους αλλους χρηστες ειναι οτι βαζετε μονιμως τους υπολοιπους χρηστες σε καλουπια και νομιζετε οτι εχετε μια πληρη εικονα για το συνολο ενος ατομου απο καποια πραγματα τα οποια βλεπετε γραμμενα σε ενα φορουμ. Αυτο εγω το βρισκω υπερβολικο. Βαλε αβαταρ και υπογραφη.
Σε πινκαρα σκατοψυχε κρυφογκεη καλομαθημενε βορειοπροαστιωτη με συμπλεγμα κατωτεροτητας και προβληματα κοινωνικοποιησης, τα οποια καλυπτεις εχοντας αναπτυξει εναν ιδιαιτερα σαρκαστικο και κυνικο χαρακτηρα και μια ψευδη αισθηση ασφαλειας μεσω της εξουσιας που σου δινεται.
Μη μου λες μαλακίες γιατί θα φας μπαν.
oxi xwris poll elpizw..
twra pou phrame kai to kolai
FOREVER KARAFLONE :'(