spirre, ούτε 'γω τους υπερασπιζόμουν εδώ μέσα.. αλλά τα sTool ήταν φοβερά.
helm, για το 21st century schizoid man λέω κυρίως.
Printable View
spirre, ούτε 'γω τους υπερασπιζόμουν εδώ μέσα.. αλλά τα sTool ήταν φοβερά.
helm, για το 21st century schizoid man λέω κυρίως.
ειχα διαβασει για τουτους(ΡΙΚ) πριν χρονια, αλλα τοτε τουλαχιστον, και επειδη ηταν περιοδος που κυριως αγοραζα και οχι κατεβαζα δεν ετυχε να τους ψαξω παραπανω. Μου εδωσες εναυσμα παντως, που μου τους θυμησες, να ξεκινησω ξανα την αναζητηση. Αν ανακαλυψω καπου το 2ο τους θα σε ενημερωσω!
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΣΕΡΟΓΟ
Είχα να τους ακούσω 2-3 χρόνια , και με την έλευση του σανου σκέφτηκα μεγάλε πόσα εκατομμύρια χρόνια ήταν μπροστά? τι έπαιζαν τότες ναουμ....
η συνεισφορά μου είναι εδώ
Δεν είμαι ούτε πολύ γνώστης, ούτε μου αρέσουν οι λίγοι Throbbing Gristle που έχω ακούσει (Second/Third Annual Report), το έκανα τελείως διεκπεραιωτικά για να έχω μια ιδέα πως το ιδίωμά τους εξελίχθηκε και τι επηρέασαν. Ίσως από την άλλη το να ακούει κανείς Throbbing Gristle για να περάσει καλά να είναι και παράδοξο οπότε δεν ντρέπομαι κιόλας. Τους Sunn τους θεωρώ εμπόρους ολικής, από την άλλη (ανεξαρτήτως ποιότητας) οπότε κάποιο ένθερμο κοινό πρέπει να υπάρχει και για αυτά. Σόρυ αν νόμιζες ότι θάμαι μεγάλος και σου βγήκα μικρός, κάνε ο,τι μπορείς με αυτό που έχεις.
Μπερδευτικα χελμ εννοουσα παραγωγη,οχι συλλογη
μεγάλος , μικρός .... αδιάφορο :) άρπαξα την ευκαιρία και πωρώθηκα με TG ... μάλλον αύριο δεν θα τους αντέχω πάλι :)
άλλωστε έξυπνοι και ψαγμένοι το παίζουν οι μικροτσούτσουνοι , οι άλλοι γυρίζουν τσόντες .....
Τώρα αν γυρίζεις τσόντες , και είσαι έξυπνος / ψαγμένος :dfinger:
όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος έφτιαξα μία επιλογή με poser/hard rock για ταξιδάκια με αυτοκίνητο (είπαμε, στο αμάξι ακούμε μόνο hard rock και Skynyrd/ZZ Top/Νότο γενικότερα :-D)
Αν τυχόν ενδιαφερθεί κανείς ας πει να ανεβάσω. Τα κομμάτια είναι αυτά (μην περιμένετε και τίποτα ιδιαίτερο/πρωτότυπο/ψαγμένο, ε):
1.Tesla - Cumin' Atcha Live
2.Bon Jovi - I'd Die For You
3.Gotthard - Anytime, Anywhere
4.Firehouse - Reach For the Sky
5.Kiss - Take it Off
6.Whitesnake - You're Gonna Break My Heart Again
7.The Answer - Come Follow Me
8.Lita Ford - Can't Catch Me
9.WASP - Mean Man
10.Airbourne - Runnin' Wild
11.Skid Row - Get The Fuck out
12.Motley Crue - Saints of Los Angeles
13.Buckcherry - Crazy Bitch
14.CrashDiet - Riot in Everyone
15.Hardcore Superstar - We Don't Celebrate Sundays
16.Steel Panther - Death to All But Metal
25 λεπτάκια καλοκαιρινού rock'n'roll. Για τέτοιες ώρες και μετά έξω για κραιπάλες.
http://data.pogrohm.org/up/blast_1.png
http://data.pogrohm.org/up/octanos.rar
Black Panda - Ulan Bator
Auktion - Skiten Förföljde Mig
Skitkids - Gladjedodare
Holocaust In Your Head - Rompe Las Reglas
Genocide SS - They Walked In Line (Joy Division)
Disfear - The Horns
To What End? - No One Left To Praise
Wolfbrigade - Crucify
Madame Germen - A Sexta Extinçom
From Ashes Rise - Fragments
to 14 pano to 14
mas porwneis hohoho
thelw na anevaseis re to album pou einai autoi pou paizoun poser to 2009 vghke kai evrizan kai britney kai eminem. katalaves poio? de to vriskw re
Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποιό λες..
Θες να σου ανεβασω το "14";
steel panther λέει... στο "death to all but metal" βρίζουν eminem
Ναι, ξανακοίταξα τους στίχους και είδα τις αναφορές σε μπρίτνευ κλπ. Δεν τους θυμόμουνα καθόλου πέρα από το πρώτο δίστιχο για τους goo-goo dolls, αλλά απ' αυτό και μόνο έπρεπε να το έχω καταλάβει ότι λέει αυτούς.:razz:
:teddy:
μπέρνη, νομίζω το ακόλουθο link θα κάνει δουλειά (και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται):
Spoiler
thanx :)
κ συλλογή Πάνου πρέπει να τα σπάει, θα την κατεβάσω 8-)
(αν την ανεβάσει δλδ)
ευχαριστω ρε αγαπεσ. ναστε καλα
λοιπον οφφτοπικ αλλα με τρωνε τα δαχλαμ....
φιλος ανεβασε μια ψιλοδυσευρετη συλλογη...την v.a. - 1997 - sunday sept. 14th'97 [Enraptured,1997]
Tracklisting:
1 Mount Vernon Arts Lab Automatic Frequency Control (3:20) 2 Alphastone* Elasticated Waveband (9:10) 3 Saddar Bazaar Nova Heat (6:21) 4 Hood By Early Light (6:36) 5 Azusa Plane, The Two Views Of The NZ Landscape (13:40) 6 Amp Strangely Charming Quark (5:56) 7 Windy & Carl Underground (7:10) 8 Silver Apples Susie (3:25)
να δωσο λινκ για θα φαμε ξυλο?
Only Sometimes Sweet
http://th08.deviantart.com/fs12/300W...negromante.jpg
1.Flop-The great valediction
2.Toxic Reasons-It's so silly
3.Lemonheads-Sunday
4.MIA-Edge of forever
5.Descendents-Cameage
6.The Dickies-Wagon train
7.Rites Of Spring-Deeper than Inside
8.Hard Ons-You dissapointed me
9.Nils-Scratches and needles
10.Social Unrest-Golgotha
11.Channel 3-Indian Summer
12.Uniform Choice-Staring into the sun
13.Naked Raygun-I Remember
14.Marginal Man-Forever Gone
15.Doughboys-My favorite Martian
μια συλλογη για εσενα ΒΛΑΚΑ μπερνι,για τον συναισθηματικο ικονοκλαστ,για τον ντιτζει του ονειρου πινατερο και τον γλυκο μας παυλο.
η καλυτερη που εχω σηκωσει ως τωρα,φακτ.
http://rapidshare.com/files/25502389...imes_sweet.rar
ok αλλά ανέβασε κάνα mediafire γιατί θα μας πηδήξει το rapid.
Αυτογνωσία!
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΡΕΑ ΘΡΑΣΕΡΣ ΚΟΜΠΙΛΕΣΙΟΝ
http://img505.imageshack.us/img505/1...ab5919a5ea.jpg
οι μεταλαδες του φορο,τσεκαρετε τους πιτσιρικαδες ,μελη της συμοριας του θρασερ,ΓΑΜΑΝΕ ΜΑΝΕΣ
πανκη ακου κι εσυ να πεις γνωμη
Code:http://rapidshare.com/files/256057650/Conspiracy.rar.html
κατεβαίνει
Χαχαχ έχω το Ep και μπλουζάκι τους :headbang:
Γαμάνε
Hymne IX : Wolf and Friends
κοπιάστε..
κατεβαινει..
πανεξυπνη συλλογη, ειμαι αδιαβαστος σε 3-4 απ' αυτα.
οπως βλεπω και τη σειρα των κομματιων, το πραμα εχει και ομορφη ροη.
καλο μας απογευμα.
Πριν καιρο ο Griffith (αν δε κανω λαθος) ειχε ποσταρει την συλλογη V.A. - Electric Mud, Acid Rock.
Προκειται περι συλλογης με 70ς χεβυ ροκ ψυχεδελικα χεβυ γκρουβατα ασματα απο καπως εως πολυ αγνωστα γκρουπς..
Επειδη δε μου αρεσε καθολου και δε την εχω ακουσει ουτε μια φορα απο τοτε, θα παρακαλουσα 00ι00, Griffith, Παυλο η δεξερωγωποιον, αν θα μπορουσε να ετοιμασει αλλη μια η και εξι τετοιες συλλογες με εξισου αγνωστα ακουσματα.
Και αν ειναι και πιο ψυχεδελικη η -παντα γκρουβατη- φαση ακομα καλυτερα.
Τσιρ.