πάρτε ένα καλο στοίχηματικο site http://www.acidbet.gr/new-stix/main.pl
σήμερα πάμε με 3 euro στην τριάδα μπόλτον(3.10) φρανκφούρτη(2,40) και μίντλεσμπρο(2,40)
53μιση euro αν βγει
αυτα
Printable View
πάρτε ένα καλο στοίχηματικο site http://www.acidbet.gr/new-stix/main.pl
σήμερα πάμε με 3 euro στην τριάδα μπόλτον(3.10) φρανκφούρτη(2,40) και μίντλεσμπρο(2,40)
53μιση euro αν βγει
αυτα
και η γκίνια δεν έχει τελειωμό
πιάνεις το 3.10 της bolton και χάνεις τα 2.40 των άλλων 2
αγιασμό στην μηχανή του πράκτορα παξιμαδάκι
Εγώ απ την άλλη έκανα σήμερα ελιγμό και πιάνοντας τετράδα (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΟΥΙΙΙΙΙΙ) έκανα τα 3 τζάμπα ευρώ του μπετότο 23. Άντε να κάνουμε καμμιά ανάληψη.
Καλά, αρχίδια λεφτά από στοιχήματα θα δεις ξανά φέτος παλιοφλώρε.
πιανω μεχρι στιγμης το αιγαλεω - ιωνικος
το διπλο της βιγιαρεαλ και θελω ενα γκολ στο ρεαλ ατλετικο για το οβερ και 2 γκολ της σεβιλης.. με 3 ευρο κερδος 80 :?
Freak dike mou, prepei na eisai o monos ston planhth pou to epiases auto! Kalh epituxia pantws, elpizw na parei h real to mats gia na boh8hsei.Quote:
Originally Posted by freak brother
[quote=solution_AK-47]Freak dike mou, prepei na eisai o monos ston planhth pou to epiases auto! Kalh epituxia pantws, elpizw na parei h real to mats gia na boh8hsei.[/quote:3m7s02hn]Quote:
Originally Posted by "freak brother":3m7s02hn
2,8 εδινε φιλαρακο :wink:
Prosekse to bold k bale NET :wink: :D
α ναι με τον ατρομητο παιζανεQuote:
Originally Posted by solution_AK-47
skata ston pao
pleroua
sevvilla-auxerre-helsinki
cheers :thumbsup:
εγω τα βγαλα τα λεφτα μου ...ειχα στοιχηματισει σε αποκρουση εμπεντε στο 85 σε βολιδα ντρουλιτς και απομακρυνση στη γραμμη του οφη απ τον αραπη στο 93.
ειχα πληροφοριες απο σιγουρη πηγη.
Ο χορογραφος που εκανε προβες χτες στο παγκρητιο μαζι με τον σκηνοθετη ειναι συγγενεις και με ειδοποιησαν απ τα χτες ναουμ.
18 ευρώ σε Μάντσεστερ και Σεβίλλη και βγάλαμε τα διπλά.
Κάναμε ανάληψη λοιπόν από τα 3 ευρώ του μπετότο. Μια χαρά :)
άντε γαμηθείτε ρε,έχω ξεχάσει πως είναι να παγαινεις ταμείο ναουμ
Αφού πας και μου παίζεις τις αρχιδιές ρε.
Εγώ φέτος σου είπα πως γνωρίζω τη γλύκα του να πετάς 10 και 20 ευρώ σε 2 άσους του 1.40.
Διπλασιάζεις πάντα και χάνεις μία στις δέκα.