:rofl: :rofl: :rofl:
Printable View
:rofl: :rofl: :rofl:
Εφόσον τελείωσα και τα 62 επεισόδια Agatha Christie's Poirot, εκ των οποίων καμιά 25ρια είναι τηλεταινίες, τη τελευταία βδομάδα συνέχεια βλέπω φόνους στον ύπνο μου. :P
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
λεφτά είναι μη μασας!
έχω πολύ καιρό να δω όνειρο.. ίσως μήνες. δλδ να δω κ να το θυμαμαι..
προχτές είδα ότι μαζευα πυξίδες, δε ξέρω τον λόγο. ήμουν σε κάποιο μέρος, προφανώς δικό μου μέρος αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και μαζευα κάποια πράγματα που θα έπερνα μαζί μου. δε ξέρω για που. άνοιξα ένα συρτάρι κ βρήκα μια πυξίδα και μετά βρήκα μερικές ακόμα κ τις πήρα όλες μαζί μου.. :/
σύμφωνα με τον ονειροκρίτη...
Πυξίδα: Αν δείτε στ' όνειρο σας πυξίδα, σημαίνει ότι θα είστε αναγκασμένος ν' αγωνιστείτε μέσα σε στενά περιθώρια, κάνοντας έτσι την άνοδο σας περισσότερο επίπονη, αλλά συνάμα και πιο τιμημένη. Αν δείτε ναυτική πυξίδα, είναι σημάδι ότι θα βρεθείτε σε ευνοϊκές περιστάσεις και έντιμοι άνθρωποι θα σας προσφέρουν την εύνοια τους. Αν δείτε στον ύπνο σας πυξίδα να δείχνει λοξά, προλέγει κίνδυνο απώλειας και απογοήτευσης.
:/
Tα δύο τελευταία τα αποκλείω. Δεν είδα ναυτική πυξίδα ούτε πρόσεξα κατά που δείχνουν..
ΦΑΚ!~
πυξίδα μπορεί να σημαίνει:
1. έχεις αρχίσει να ωριμάζεις και να διαχειρίζεσαι πλέον τις ανασφάλειές σου με κάποια βοήθεια
2. Ο άξονας Β-Ν πόλου και της μαγν. βελόνας είναι σαφή φαλλικά σύμβολα, με λίγα λόγια σκέφτεσαι ακόμα με το πουλί σου
3. γουσταρεις την pixies αλλά μια και δεν την γνωρίζεις θα ήθελες πολύ να την δεις (Pixείδα)
1. παίζει
2. θα το σκέφτομαι μέχρι να σαπίσει
3. δε γνωρίζω/δεν απαντώ
Quote:
Originally Posted by karharias
το 3 λοιπόν
τι εστί pixies?
γκομενακι που γουσταρει τις χελωνες
λυπάμαι είμαι πολύ γρήγορος κ δε φέρω καβούκι, μόνον πτερύγιο!
Quote:
Originally Posted by locust
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
Quote:
Originally Posted by karharias
η μοιραία γκόμενα με το λαξατόλ
περίεργο πράγμα, χτες και προχτές βράδυ σερί έπαιξαν δύο τινά:
ή κοιμόμουνα και έβλεπα στον ύπνο μου def leppard love bites (πράγμα νορμάλ, ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται) ή είχα αϋπνίες με παραισθήσεις όπου κάποιος τραγουδούσε "love liiiiiiiiiiiiives, love diiiiiiiies, it's no surpriiiiiiiiiiiise". Τείνω στο 2ο γιατί θυμάμαι να κοιτάω το ρολόι που έδειχνε 3, 4, 5...
πφφφ κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται
είδα live των Mastodon στο καζίνο όπου ο χώρος μέσα ήταν παιδότοπος και στην είσοδο είχε μετρ που σε έλεγε με βαριά φωνή "καλώς ήρθατε,καλά να περάσετε"
το live γάμησε,ήμουν κάγκελο
egw ida pos ixa parei enan tarifa nazisti ke mou elege diafora peri hitler ke lipa.
kapoia stigmi psiloxestika katevika apo to taxi ke piga kapou na kriftw. perasane oi ores ke mazeftikan diafora fasistaria pou me psaxnane ke kati mpatsoi pou 8elane na me desoun alla den katalava ton logo. tespa, pernw ki egw tilefono enan sintrofo ke arxisan na mazevonte ke diki mou ke meta egine tis poutanas.
vasika 3ipnisa poli kourasmeni.