νυχτερινά απωθημένα;
Printable View
νυχτερινά απωθημένα;
<Shadowking> 0/8
<Shadowking> ξηγηθειτε.
ακομα και πιτας, αγχωνεται για τις μουτζες του ηαρ ο καημενος................καληνυχτα γλυκε πριγκιπα!
anevaina ton dromo gia to spiti , kai me stamatan 2 dekapentaxrones kai mou kanoun "sygnwmh exete 10 lepta?" koitaw tis tsepes tous dinw ena dekalepto kai tous lew "giati tosa polla?ti tha agorasete?" mou leei "den theloume na agorasoume kati ,na to rixoume sto syntrivani theloume" WTF?????????????????????....
τα δεκαπενταχρονα σου μιλησαν στον πληθυντικο, παει στο φγλ αυτό
:dsmile:
επιληψια :touched:
;)
κ εκεί που κατά τις 17,00 έχω πάει ήδη σε δύο σουπερ μάρκετ, στο πετ σοπ να πάρω τροφή για τα σκυλιά, στο μαρκόπουλο να ταΐσω τα σκυλιά, έχω γυρίσει αθήνα κ το μόνο που μένει είναι να πάω να ταΐσω κ το κουνέλι της αδερφής μου συνειδητοποιώ πως έχω ξεχάσει τα υλικά για το σουφλέ της -άλλης μου- αδερφής.
οπότε την μοιράζουμε την δουλειά ξαναπάω για τρίτη φορά σούπερ μάρκετ κ πάει εκείνη να ταΐσει το προαναφερθέντα κουνέλη -τον Κεφτέ, δλδ-.
κ ενώ είμαι στα τυριά κ χαζεύω τα βυζιά μιας κοπέλας με παίρνει τηλέφωνο -είναι ο πιο λιγόψυχος άνθρωπος που γνωρίζω- κ μου λέει πως το κουνέλι πέθανε. "μάλλον πέθανε, δεν μπορώ να πάω κοντά. Μπορεί κ να κοιμάται τεντωμένο".
Γυρνάω σπίτι παίρνω τα απαραίτητα, πηγαίνω στης αδερφής μου μαζεύω τον Κεφτέ που προφανώς δεν κοιμόταν τεντωμένος πάμε στην πιλοτή μιας φίλης μου που είναι το νεκροταφείο μας (2 χελονάκια, 2 γατάκια, 1 κουτάβι κ τώρα 1 κουνέλι).
με τα πολλά μέχρι να βρούμε κ ένα φτυάρι ήδη σουρουπώνει κ εμείς σκάβουμε... όταν ξαφνικά -αφιερωμένη στον Μιτσ αυτή η σκηνή- την ώρα που ο λάκκος είναι έτοιμος κ πάμε να βάλουμε τον Κεφτέ -αιωνία του η μνήμη- πετάγεται μια μαύρη γάτα κ κάθεται μέσα. :roll:
μ αρεσεις γιατι βαζεις και βυζια μεσα στον πονο σου!ξερεις απο καλο λαδι
Χρόνια Πολλά Roswell
http://1.bp.blogspot.com/-2yeBxDvyux...thday+cake.JPG
Χρόνια πολλά σε
αιώνια αγαπημένο admin,
RatPoison,
Roswell,
12αστέρη,
Nekrobutcher,
Croissant
και Psychotron.
Από ένα :pink: και ένα :teddy: στον καθένα σας! :grin::grin: