κι αν η γιαγιά μου είχε έλικες θα ήταν ελικόπτερο
Printable View
Να'τος και ο συντάκτης Πράσινης :!:
επίσης quotes out of context είναι so last year.
χαχαχα με μούτζωσες όμως!
Ε ξέρεις γιατί το λέω, όσο να'ναι είσαι λίγο παθιασμένος και όταν γράφεις αράδες για τον ΠΑΟ είναι όντως λες και διαβάζω πρασινοντέρμπυ :P Και είμαι σίγουρος πως δεν σηκώνεις μία για τον ΠΑΟ αλλά το παραπάνω out of context είναι όντως απλά ένα κάρο "αν". Όμως σαν σύνολο με όλο το ποστ δείχνει πως το πρόβλημα υπήρχε πολύ πριν πάρει ο Κωνσταντόπουλος προεδρία κτλ. αλλά το νταμπλ έβαλε σε πολλούς, παρωπίδες. Επίσης μέσα στη χαρά ρίξατε τις "αμυνες" σας και βρήκε πάτημα ο Τζίγγερ να κάνει ότι έκανε.
αφηστε τις μαλακιες...παρτε λιγο LSD...
Πώς είναι ανούσια η ατάκα δεν το κατάλαβα. Δεν είναι ότι κάθε χρονιά είμαστε πάτος, πέρυσι έβγαζε μάτι το πόσο υπό είμασταν και παρ'όλα αυτά ούτε μπορέσατε να μας κερδίσετε (είσασταν και άτυχοι, σύμφωνοι, αλλά ήταν και θέμα ψυχολογίας όπως σχολιάζατε ΚΑΙ εσείς) και τερματίσατε μόλις 2 βαθμούς πάνω.
Τι αν και αν; Για "εύκολο" πρωτάθλημα μίλησε ο τζακ και εξού και η ένστασή μου. Από πού κι ως πού; Βάσει ποιας εικόνας; Πέρυσι ΔΕΝ το πήρατε εύκολα, σας ξελάσπωσε όπως μέχρι αυτή τη στιγμή ο Σισέ και φέτος είναι αρκετά φανερό ότι ο βασικός σας αναταγωνιστής είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι και το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες ομάδες. Πέρυσι παίξατε μπαλάρα δηλαδή και απορείτε πώς την ξεχάσανε οι ίδιοι παίχτες; Δεν σας καταλαβαίνω.
Για το τι βλέπει ο προπονητής, ε, η φάση του αθλέτιξ περιλαμβάνει να το παίζουμε και προπονητές της εξέδρας. Εγώ λοιπόν λέω ότι το να βγάζεις τον Σιμάο (αξιόπιστο κόφτη) και να αφήνεις τον Ζιλμπέρτο, να βάζεις Καραγκούνη και να βγάζεις Λάζαρο, ε, κάτι δεν πάει καλά. Εγώ κρίνω και με βάση αυτό που είδα και με την Κοπεγχάγη και χτες. Ο Νίνης δεν κάνει σπριντ; Το πρόβλημα του Νίνη είναι ότι τρέχει άσκοπα (ειδικά στον άξονα) και δεν ξέρω αν είναι σπιντ ντίμον, αλλά μια φορά από τον Μαρίνο βασικούρα, θα έπρεπε να μην το συζητάς καν. Κάποτε συνεργαζόταν με τον Σισέ και του έβγαζε ασίστ. Χωρίς παιχνίδια, πώς θα του βγάλει ασίστ; Αν βγάλεις τον Λάζαρο που έχει τις πιο πρόσφατες, ποιος θα του τις βγάλει; Και ο Λέτο είναι πολύ πιο επικίνδυνος από ότι περιγράφεις, και σέντρες δύο έβγαλε και αμυντικούς τράβαγε και έτρεξε σκυλιασμένα. Επειδή δεν είδες shredding τρίπλα, κάτι ξέρει ο προπονητής; Να μου πεις ήταν άρρωστος, ήταν με περίοδο, ΟΚ. Γιατί κατά τ'άλλα είναι αστείο έναν από τους 2 ποιοτικότερους παίχτες σου να τον έχεις στον πάγκο, δεν σε παίρνει.
Ο προπονητής μπορεί απλά να ξέρει ότι ο Λέτο δεν μπορεί να βγάλει ακόμα ποιοτικό (και χωρίς ρίσκο) 90λεπτο, μετά τον τραυματισμό του. Δεν είναι δύσκολο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επίσης ο Σιμάο με τον Ζιλμπέρτο δεν κάνουν την ίδια δουλειά. Εσύ λες να βάλει τον Σιμάο με τον Κατσουράνη, τον ίδιο παίκτη δηλαδή που έχασε 3 αγώνες επειδή ήταν στα όριά του και ήθελε αποφόρτιση - προφανώς δεν άντεχε να μπει βασικος. Θα έβαζα λεφτά μάλιστα ότι είχαμε προηγηθεί δε θα έμπαινε καν. Επιμένω: Τέτοιες κουβέντες είναι χωρίς αντικείμενο σε αυτή τη φάση. Ο Νίνης τώρα άρχισε να ανεβαίνει, έλειπε κι αυτός καιρό - ήταν βασικός όμως. Φυσικά σε συνθήκες φουλ φόρμας η βασική τριπλέτα πίσω από τον Σισέ θα ήταν άλλη, όλοι όσοι παίζουν είναι δευτεροτρίτες αλλαγές. Θυμόμαστε τι ομάδα μόνταρε ο Νιόπλιας και ποια παίζει σε όλο το πρωτάθλημα ως τώρα. Ακόμα και από αυτό, θαύμα είναι που είμαστε 2 πόντους πίσω.
Για το ανούσιο που σχολίασα, απλά θα πω ότι με την ίδια λογική βγαίνουν χαμένα από τον ΠΑΟ (και όχι κερδισμένα από σας) τα μισά πρωταθλήματα που πήρατε επί τζιγγερ. Αν το δέχεσαι, είσαι συνεπής και πάω πάσο. Για μένα κάποιοι το κερδίζουν και οι άλλοι το χάνουν.
Όχι τα μισά, αλλά βεβαίως και πήραμε πρωταθλήματα γιατί είμασταν πιο υποφερτοί από τους υπόλοιπους πάτους χάρη σε δυο τρεις παίχτες κλειδιά και γιατί κάποτε με την πλάτη στον τοίχο δείχναμε άντερα, το ακριβώς αντίθετο από εσάς, που θυμάμαι δυο φορές με την πλάτη στον τοίχο να αδειάζετε τα άντερά σας.
Εμένα μου αρέσουν οι κουβέντες για μπάλα, τι χωρίς αντικείμενο, σχολιάζουμε τις επιλογές του προπονητή. Με την λογική ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα, είδε όλην την εβδομάδα, δεν πρέπει να έχεις άποψη ποτέ, πάντα θα ξέρει καλύτερα και πάντα θα έχει δει την ομάδα όλη την εβδομάδα.
Εν πάσει περιπτώσει εγώ δεν έχω καταλάβει πώς διάλο παίζει αυτός ο Μαρίνος, προσπαθεί το παιδί, αλλά χαφ δεν είναι (και μπακ δεν λέει τίποτα επίσης, φιλότιμος πάντως). Έχει ευνουχίσει και τον Βύντρα, τουλάχιστον αυτός έκανε επιθετικές κατεβασιές, μηδέν συνεργασία μεταξύ τους.
Ο Σιμάο είναι ο μόνος που έχεις που κόβει στο κέντρο, δεν τον βγάζεις. Επίσης, για μπροστά έχεις επιλογές, Ζιλμπέρτο-Κατσουράνης χωράνε και οι δύο και έχεις και μια χαρά εναλλακτική στην κορυφή των χαφ τον Γκαρσία που δεν είναι καθόλου άμπαλος.
τελευταιο ποστ γιατι κουραστηκα
αν διαβασεις ξανα τα ποστς μου θα δεις οτι λεω οτι αν ειχαν γινει τα πραγματα σωστα το καλοκαιρι θα παιρναμε ΦΕΤΟΣ ενα ευκολο πρωταθλημα.οχι οτι το πηραμε ευκολα περυσι.και ειναι προφανες οτι αν εχεις μια ομαδα ετοιμη στρωμενη με καλη προετοιμασια και προσθεσεις 1-2 παιχτες σωστους θα εισαι καλυτερος οποτε θα κανεις ευκολη πορεια...
εσεις παρολο που πηρατε καλους παιχτες σε γενικες γραμμες δεν ειχατε δεσει ως ομαδα κατι που φανηκε αρκετα..ακομα δεν εχετε παιξει και καμια μπαλαρα ε...απλα κατα διαστηματα το τσουλατε το τοπι και παιρνετε το αποτελεσμα..τις γκελες σας τις εχετε κανει και αν εμεις δειχναμε το προσωπο που θα επρεπε θα ξεκινουσαμε απο πανω το δευτερο πιο ευκολο για εμας γυρο...
Χαχ άντερα οκ. Δεν την κάνω αυτή την κουβέντα με γαυρο.
Ξαναδιάβασέ με. Φυσικά και έχουμε άποψη γενικά για τους παίκτες, αλλά να λες ότι πρέπει να ξεκινάει ο Λέτο όταν έλειπε 3 μήνες, ότι πρέπει να ξεκινάει ο Κατσουράνης όταν η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι μέχρι πριν μια εβδομάδα (και για όλον τον προηγούμενο μήνα) ήταν στα όρια για σοβαρό τραυματισμό και δεν έπρεπε καν να είναι στην αποστολή κλπ, ε είναι όντως ανούσιο. Φιλολογικά όλοι έχουμε άποψη για το ποιος είναι καλύτερος από δαύτους, αλλά μέχρι να δω τις μετρήσεις τους και να σπουδάσω κάτι για να τις καταλάβω, ε δε μπορώ να σου πω και πότε πρέπει να γυρίσουν από τραυματισμό, τι να κάνουμε. Ακόμα και ο Γκαρσία όταν αγοράστηκε όλοι ξέραμε ότι δε μπορεί να παίζει βασικός κάθε βδομάδα, ότι θέλει διαχείριση γιατί είναι καταπονημένος από τραυματισμούς. Κατέληξε να είναι στην 11δα κάθε αγωνιστική.
OK, έγινε η κουβέντα :)
Τζακ, έχουμε παίξει και μπαλάρα (εντός σαπιολίγκας αλλά μπαλάρα που χαίρεσαι να την βλέπεις), ημίχρονα ολόκληρα, τρία συγκεκριμένα και από εκεί και πέρα αυτό που λες. Επίσης έχουμε πάρει στο αμήν ματσάκια που είχαν όμως πολλές ευκαιρίες. Αν είχατε δείξει το πρόσωπο και αν εμείς δείχναμε το πρόσωπο, τότε θα ήταν αλλιώς, ΟΚ. Γενικά, η σιγουριά μου για το φετινό οφείλεται μόνο στο ότι έχω δει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα που είναι πολύ πιο πάνω από όλο τον εγχώριο ανταγωνισμό. Αν έχουμε καραμπινάτους τραυματισμούς αλά Ριέρα γενικά ή κουλαμάρες τύπου Κοβάσεβιτς-Γκαλέτι, ΟΚ, όλα αλλάζουν, αλλά η γνώμη μου είναι βλέποντας σχεδόν όλα τα παιχνίδια τα δικά μας και τα δικά σας, ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Πάντως, δεν σας θεωρώ χαζούς αιθεροβάμονες, απλά ότι υπερεκτιμήσατε την περσινή σας εικόνα, την οποία εγώ την θεωρώ πολύ έως πολύ μέτρια και ξεκινήσατε με Τζόρβα που είναι Άλλος τερματοφύλακας από το μουντιάλ (πραγματικά όμως), έναν Σίλβα ένα χρόνο μεγαλύτερο και χωρίς κίνητρο μουντιάλ για να τρέξει πλέον, άλλους τρεις καταπονημένους από Μουντιάλ (Καραγκούνης τελειωμένος και δεν το ξέρει) και βασικά προσθήκες που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα (καλά, ο Γκοβού είναι Κονσεϊσάο περιπτωσάρα, σας θέλει κιόλας!). Προφανώς και η προετοιμασία ήταν προβληματική αλλά σιγά. Δουλειά θέλει να δουλευτεί ένα ορθολογικό σύστημα που να κάνει πιο σοφιστικέ το ψάξιμο στον Σισέ και το Γενάρη φορ και να χτυπήσεις ξύλο.
Αυτά, δεν σας κουράζω-πρήζω άλλο.
Δεν τσιμπάω. :ρ
Όλα αυτά που γράφεις στη δεύτερη παράγραφο για τις καλοκαιρινές εκτιμήσεις ισχύουν γενικά και πόσταρα άρθρο Καρπετόπουλα στο άλλο τόπικ που τα λέει και αυτός. Το πόσο πρόλαβε ο Τζίγγερ να χαλάσει την ομάδα σε ένα καλοκαίρι είναι απίστευτο. Χωρίς να αφαιρώ τις ευθύνες και του Πατέρα, αλλά αυτός είναι από χτες στο ποδόσφαιρο, και μάλλον πολλά κατάφερε ήδη.
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, αυτά που έγιναν εκείνη τη μέρα σε οποιοδήποτε γήπεδο (πέρσι είχαμε σε πολλά) δεν είναι με ευθύνη των ομάδων. Αν θυμάστε είμαι ο πιο απόλυτος σε θέματα τιμωριών, πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότατα οι ομάδες για επεισόδια. Αυτά όμως θα γινόσαντο σε κάθε περίπτωση και είχαν πολύ λίγο να κάνουν με τον αγώνα.
Φυσικά για όλα τα υπόλοιπα που έκαναν οπαδοί του ΠΑΟ πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα, όπως και έχει γίνει και θα γίνει άλλωστε. Καλό θα ήταν βέβαια να τιμωρούνται και ομάδες και άτομα για όσα έγιναν επί της ουσίας και όχι αυτά που μπόρεσε να δει ο διαιτητής ή έγραψε η αστυνομία στην έκθεσή της μετά από παζάρια.
Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως δεν αποδεικνύεται ότι στα επεισόδια συμμετείχαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.
γελάω.
Γενικά Οντονιαν, πότε θα πρέπει να θεωρείται ευθύνη των ομάδων; Όταν οι οπαδοί μιας ομάδας τα σπάνε για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους; Τα υπόλοιπα είναι οκ; Ή πάλι περνούσαν αντιεξουσιαστές έξω από το ΟΑΚΑ;