"αγοράστε ΟΤΕ, θα αυξηθούν τα κέρδη και τα μερίσματα, τώρα που διώχνουν κόσμο και μειώνεται το λειτουργικό κόστος!"
Printable View
"αγοράστε ΟΤΕ, θα αυξηθούν τα κέρδη και τα μερίσματα, τώρα που διώχνουν κόσμο και μειώνεται το λειτουργικό κόστος!"
Πάντως
είμαι άσχετος μεν αλλά 1η φορά ακουω τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα. Μπορεί να φοβήθηκαν το κράξιμο, αλλά ρε πούστη μου ξοδεύεις που ξοδεύεις τόσα, κράτα τους κιόλας να πούμε.Quote:
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το προσφερόμενο πακέτο στους εργαζόμενους που θα αποχωρήσουν είναι από τα υψηλότερα στην αγορά και ισοδυναμεί με αποδοχές από ένα έως τρία έτη.
Λαμβάνει υπόψη μεταξύ άλλων, την ηλικία, την προϋπηρεσία, καθώς και την οικογενειακή κατάσταση του εργαζόμενου, ενώ επιπλέον διατηρεί, για εύλογο χρονικό διάστημα, συγκεκριμένες παροχές, όπως ατομική και οικογενειακή ασφάλιση υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης, κάλυψη δαπάνης φύλαξης τέκνων, κ.ά.
αυτό λέγεται "τους-χρυσώνω-το-χάπι-"
Ξέρουμε αν θα λειτουργεί κανονικά το 3g internet της cosmote; Το χρειάζομαι για το σαββατοκύριακο.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4999193_n.jpg
η νέα μόδα στα ίντερνετς
Συμφωνώ για τους Κουβελικούς. Οσον αφορά το δεύτερο, κοιτα να δεις. Οταν είσαι ενας τύπος που γράφει σε ενα φόρουμ μπορείς να λες οτι μαλακία θες, χωρίς να σε νοιάζει τι συνέπειες έχει γιατι ποτέ δεν θα εφαρμοστεί. Ετσι με το δίκιο σου κι εσυ μπορείς να πουλάς τρέλα και να γουστάρεις ρε παιδι μου ετσι, να μείνει η μισή ελλάδα με δελτίο στα καύσιμα ετσι γιατι γουστάρουμε τη φάτσα της μπουμπουλίνας στο χιλιάρικο, γιατι αποφάσισες οτι στον κόσμο σου οι νόμοι της αγοράς δεν ισχύουν και οι αραβες θα μας χαρίζουν πετρέλαιο. Μπορείς επίσης να προτείνεις να κατεβαίνουμε απο τις πολυκατικίες πηδώντας απο το μπαλκόνι γιατι στον κόσμο σου ούτε οι νομοι της φυσικής ισχύουν. Κανείς δεν θα νοιαστεί γιατι οκ καταλαβαίνουμε οτι απλώς είσαι ένας τυχαίος τύπος που ξεκαβλώνει γράφωντας μαλακίες στο ιντερνετσ.
Οταν όμως είσαι κόμμα που ψηφίζει τους νόμους που θα επηρεάσουν το πόση σύνταξη θα πάρει η γιαγιά σου, δεν μπορεις να βγαίνεις και να υποστηρίζεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Προφανώς απο τον παραπάνω κανόνα εξερούνται το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ. Αλλα κανένα άλλο κόμμα -ούτε καν η ΝΔ- δεν βγήκε ποτέ να προτείνει μαζική αυτοκτονία η ουσιαστική εξαθλίωση, γιατί απλούστατα υπάρχουν και κάποια όρια στη βλακεία που είναι διατεθημένος να καταποιεί ο κόσμος εκτός απο τα 2 προαναφερθέντα κόμματα που απευθύνονται στο 15% των καθυστερημένων που ζουν στην ελλάδα - όπως και σε κάθε άλλη χώρα..
Για κάποιο περίεργο λόγο, θα απαντήσω σοβαρά στην παραπάνω μαλακία. Μέτοχοι στον ΟΤΕ είναι κατα 85% οι εξής:
Το ελληνικό δημόσιο
Τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία
και μέσω ντόιτσε τέλεκομ οι εξής:
Το γερμανικό δημόσιο
Το νορβηγικό δημόσιο
Τα γερμανικά ασφαλιστικά ταμεία
Και τώρα απαντήστε μου, σας παρακαλώ. Το ενοώ σοβαρά, σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να βρω μία εξήγηση για το πώς μπορεί κανείς να δικαιολογεί το παραπάνω σκεπτικό. Ενας απο σας που πιστεύει όντως οτι ο ΟΤΕ πρέπει να χαρίσει 2 εκατομυριάκια ευρώ, ας μου κάνει λιανά τι σκατα σκέφτεται?
Είναι δυνατόν λογικός άνθρωπος να υποστηρίζει οτι μερικοί εργαζόμενοι δικαιούνται να τα ξύνουν σε μια θέση με μισθό ίσο με τρία επιδόματα ανεργίας, στην υγειά των κορόιδων φορολογουμένων και συνταξιούχων? Και οκ ρε παιδί μου ανώμαλος λαός είμαστε, πες τους δικούς μας συνταξιούχους τους γράφουμε στην πούτσα μας. Οι γερμανονορβηγοί τι μας φταίξανε? Δηλαδή πως το έχετε εσεις, έτσι απλό είναι να πας σε κάποιον ο οποίος ζεί 5000 χλμ μακρυά και αποφάσισε να σε εμπιστεφτεί και να επενδύσει τα λεφτά των νορβηγών φορολογουμένων και να πείς "Ναι οκ μεγάλε, θένκσ για τα φράγκα να πούμε, αλλα προτιμάμε να τα δώσουμε στους δικούς μας οπότε πάρε τον πούλο και βγαίνοντας πες στο επόμενο κορόιδο να περάσει μέσα"?
Ας μου εξηγήσουν πλης οι μπόσμοι τι σκάτα δεν καταλαβαίνω? Γιατι εμένα το σκεπτικό σας μου φαίνεται ταυτόχρονα απιστευτα αφελές και εξωφρενικά κουτοπόνηρο για να είναι αληθηνό. Δηλαδή πραγματικά, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΑΙΖΕΙ??
kærre katwrime το μονο που μου ρχεται αμεσα, ειναι και 2 η νυχτα εδω, εκει δεν ξερω τι ωρα εχετε, ειναι πως ξεφορτωνονται ακριβους εργαζομενους, για να προσλαβουν πιτσιρικαδες με 3,60. Δεν ξερω που βασιζεις την αναλυση σου οτι τα παιρνουν απο καποιους αλλους κλπ, αλλα εμενα ετσι μου φαινεται. Κανουν δεν κανουν σωστα τη δουλειας οι εργαζομενοι νομιζω δεν ειμεθα σε θεση να το κρινουμε.
είσαι της σχολής πάγκαλου που θεωρεί όλους τους δημ. υπαλλήλους κοπρίτες?? (το πρώτο σκέλος της ερώτησης είναι γραφικό και έχει εν μέρει απαντηθεί) λαϊκίστικο και τόοσοο γραφικό και μπανάλ.......αλλά βέβαια έτσι είναι απολύεις τους εργαζομένους για να κάνεις σεξιστικές διαδημίσεις
Ναι ρε παιδί μου, αυτό ακριβώς ενοώ. Υπάρχει μια δουλειά την οποία μπορεί να την κάνει η ενας πιτσιρικάς με 500 ευρώ η ενας μεγάλος με 1000 (τυχαία νούμερα). Η δουλειά δηλαδη απαιτεί 500 ευρώ για να γίνει και απο κεί και πέρα, μπορείς ή να τα δώσεις στους μετόχους - οπως προβλέπει η συμφωνία που ο νορβηγός σε εμπιστεύτηκε οτι θα τηρήσεις - η στους εργαζομένους σου. Με ποιό σκεπτικό μπορεί κανείς να πεί στην ουσία στο νορβηγό οτι σου έφαγα τα φράγκα? Δηλαδό οκ τον μπόσμο ρε παιδί μου τον έχω γνορίσει και πιστεύω οτι αν ενας γερμανός τουρίστας του δάνειζε λευτά δεν θα του τα έτρωγε. Με βάση ποιά λογική δηλαδή τα 500 ευρώ που προορίζονται στην ουσία για τη σύνταξη κάποιου νορβηγού η και κάποιου έλληνα παππού - γιατι όταν ο νορβηγός μας έδωσε τα λεφτά του και όταν ο παππούς κολούσε ένσημα το κάναν με την συμφωνία οτι οι εταιρίες στις οποίες θα κατέληγαν τα λεφτά του θα βγάζαν κέρδος - και θα του πούμε σαν ο χειρότερος απατεωνίσκος οτι ξέρεις μεγάλε επειδής έτσι γουστάρουμε κατι φράγκα που μας έδωσες δέν θα τα ξαναδείς.
Χουμ. Το γεγονός ότι μπορείς να πείσεις έναν καημένο που δε βρίσκει αλλού δουλειά και γενικά δεν βγαίνει, γιατί η κατάσταση είναι σκατά και τα λοιπά, να κάνει τη δουλειά σου με 500 ευρώ, και να λέει και ευχαριστώ, σημαίνει ότι η δουλειά αξίζει 500; ΟΚ, είπες τυχαία νούμερα, αλλά νομίζω ότι κάπως έτσι πάει.
Εκτός αυτού, εφόσον μιλάμε για μια εταιρεία με μετόχους που περιλαμβάνουν το δημόσιο, πιθανώς θα μπορούσε να είναι υψηλότερη προτεραιότητα να κρατηθούν κάποιες θέσεις εφόσον παράγουν έργο, και δεν ξύνουν. Το να ανακάλυψαν ξαφνικά ότι 120 άτομα ξύνουν και να τους διώχνουν μάλλον χλωμό, το πιθανότερο είναι πως είναι ένας απλός στρατηγικός σχεδιασμός.
Όσον αφορά τα έξοδα για το marketing, πηγή υπάρχει;