edw eiste
http://www.facebook.com/search/?q=no...5.620432350..1
Printable View
τι μαλακια ειναι αυτη;
http://www.theonion.com/content/vide...rce=videoembed
lol, gia mas leei :p
Θα πω μεγαλη κουβεντα αλλα το βιντεο δε μου ειπε τιποτα, νομιζω σε αυτο εδω ακριβως το τοπικ και στο προηγουμενο των χιλιαδων σελιδων τα εχουμε πει ολα και επισης πιστευω οτι η δικη μας συζητηση ειναι απο τις πιο ανεπτυγμενες και καμμενες σε ολον τον κοσμο. 8)
porwspouy mamlaka entaksi
exw 8ewria. O Locke einai o Manos apo ta mustika tis edem. O Jacob einai o Stefanos kai h Eua ta eftiaxe kai me tous duo, dhladh kai me ton Stefano kai me ton Mano dhladh ton Stafano Mano! Sas Porwsa???
politiko minima sto Lopst re mounia
perimente post emeto molis rixw ena xesimo.
mounares
sas gamhsa
o Jacob einai o John Connor (?)
Κανω τρελη επαναληψη καμμενη εντελως και τωρα βλεπω πρωτη σεζον απο την αρχη... η σειρα μιλαμε ειναι α ρ ι σ τ ο τ ε χ ν ι κ α σχεδιασμενη, δεν εχω λογια. Επισης, κριμα να μην εχει στο τελος την παρακατω εικονα αντι για το μαυρο σημα με το Λοστ, οποτε τελειωνει επεισοδιο νιωθω μαλακας κι ας ξερω ακριβως τι εχει γινει τα επομενα 4 χρονια.
Spoiler
Επισης σε ενα μινι σποιλερ που δεν ειναι σποιλερ δηλαδη απλα μερικοι δε θελουν να ξερουν καν σε ποιον ειναι αφιερωμενο το εκαστοτε επεισοδιο
Spoiler
εισαι τερμα πατος εσυ
φιξερ τελειωνω παλι την 5η σεζονμονο για το πρωτο επεισοδειο της 5ης, εγραψα 15 σελιδες σημειωσεις
πραΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΤ ΣΕΝΤΟΝΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...
οντως η σειρα ειναι αριστοτεχνικα γυρισμενη.με κουρασαν βεβαια οι σημειωσεις μου και οι κρυφες πληροφοριες
το λοστ σε 6 λεξεις
fate destiny irony love prometheus ισορροπιαμεταξυκαλουκαικακου
etsi για την πορωση
Όλο υποσχέσεις... :(
αυτο το trailer ειναι το μοναδικο απο τα νεα με εικονα(1) απο την 6η σεζον.
0¨15-16 καπου εκει
Claire Rambo: First Blood?
ενα σας λεω.εχω ιντερνετ. οι υποσχομενοι εμετοι επιστρεφουν. ον τοπικ
και ειδικα για το φιξερ
προσεξα κατι το οποιο θα ποσταρω αλλη στιγμη γιατι πρεπει να συνοδευεται απο ποστ σεντονι, το οποιο θα αλλαξει το τροπο που σκεφτεστε και ειδικα ο φιξερ. οι παραγωγοι του λοστ, απλα να ξερετε, δινουν πληροφοριες εκει που δε το περιμενεις.
προσεξα κατι που τα αλλαζει ολα
απλα φιξερ εισαι λαθος. τα λεμε αργοτερα παω να καω στο κολ οφ ντιουτι
200σελιδες σημειωσεις εχω γραψει ρε, και μου λειπουν ακομα 4 επεισοδια να δω.θελω να δω κασι καποια unaired kai meta θα το κανω
θα μιλησω οταν πρεπει και με αποδειξεις