Στο Rome πώς γίνονταν οι μάχες στα βιβλία;
Printable View
Στο Rome πώς γίνονταν οι μάχες στα βιβλία;
Οντως, χρειαζεται illusion of grandeur για να αναφερεις οτι το να λες "μη δειχνεις μαχες ρε γαμωτο, πλακωνονται μεσαιωνικοι στρατοι για την κυριαρχια αλλα οταν δειχνει μαχες μας κοβει την δραση στα τραπεζια των διαπραγματευσεων" ειναι βλαμμενο.
Δεν μας ενδιαφέρει η βλακεία που είπαν ο Blitzer με τον Harbi, ήταν βλακεία και το ξέρουμε, το θέμα (για το οποίο ήταν και το σχόλιο μου) είναι η πεποίθηση που σου δίνεται οτι έχεις δίκιο για ΚΑΤΙ :!:
Οταν εχω δικιο για κατι δε σας ξεπλενει ουτε το Μπλακγουωτερ Μπεη
Να πω την μαλακια μου απ οτι καταλαβαινω απ τα συμφραζομενα μιας και δεν εχω δει ακομα την μαχη. Πως οταν δηλωνουνε οτι το μισο ξερω γω μπατζετ της χρονιας πηγε στην μαχη μήπως μενετε λίγο ανικανοποίητοι;
μαλάκα είσαι ηλίθιος.
ηλίθιε είσαι μαλάκας.
ρε μαγκίτες δε ξέρω αν φταίω εγώ που ήμουν κομμάτια αλλά χωρίς να ψάχνομαι για μάχες και τα ρέστα,αισθάνομαι πως κάτι έλειπε από το επεισόδιο.Το μοντάζ ήταν κάπως βιαστικό δε ξέρω.Εν τω μεταξύ αν δεν ήσασταν εσείς 8)Spoiler
υ.γ. ο υπασπιστής του Τζόφρεϋ γάμησε κι έσπειρε!!!Spoiler
ξαναβλέπω το blackwater στα καπάκια και σημειώνω:
την καυλα στο βλέμμα του pyromancer όταν εκρήγνυται ο στόλος
την έκφραση του stannis εκεί στο 28:35 όταν του λέει ο άλλος "hundreds will die" κι απαντάει αυτός "thousands"
άλλαξαν ηθοποιό του Gregor Clegane ή είναι ιδέα μου;
edit: άλλαξαν ναι
η Sansa πότε άρχισε να εμπιστεύεται τη Shae και γιατί, κατάλαβε κανείς;
Πάντως έψαξα στο θρεντ την προηγούμενη μεγάλη μάχη που δεν είχαν δείξει ευθέως, αλλά μόνο περιγράψει αργότερα (στο επεισόδιο 1x09) και όλοι παραληρούσαν για το θάνατο του γνωστού, κανείς δεν είπε ένα παράπονο για τη μάχη. Τώρα σας έπιασε.
ειναι επειδήSpoiler