ψημενος ειμαι ηδη μη μασας
Printable View
λενε το ιδιο και τα ποδια σ?
nai re.sto upografw mexri ta xristougenna tha exei gennhthei o rambo twn drums
(vazw mexri xristougenna gia na exw liwsei ola ta rudiments na exw anevasei kiallo taxuthtes se auta po thelw na gamaw sto dipetalo na na na (a kai na xw xasei ta kila pou thelw giati sto ena black metal pou exoume gamiemai olakeros san elathrio eimai)
Μπέρνη αμα μεταναστεύσεις, θα κάνουμε μπαντα pirate metal να χεστούμε στο χρήμα. (ή στο ρούμι)
χυνω ηδη
δε ξερω αν θα γινει, ειμαι ουτως η αλλως στη λιστα της επετηριδας για κατω αλλα οπως παει το θεμα σε κανα τριχρονο και αν, αλλα παιζει να κατεβω για ανισχυτικη. εχει καλα φραγκα. για λεμεσσο ειμαι. εσυ που εισαι? πωπω θα τα γαμησουμε ολα. θα φερουμε το αγνο μεταλ κατω. και θα φερω και λιζζυ μπορντεν. πριν ημουν με τζερτζελε για καφε και μου λεγε οτι το μεταλ κατω ειναι ανυπαρκτο. ισχυει?
ιντερνετ καλο εχετε? γιατι θα πρεπει να συνεχισω τα μαθηματα μεσω σκαιπ. (δεν αλλαζω δασκαλο για κανενα λογο)
Λευκωσία εγώ. Μια χαρά είναι το μεταλ εδώ, αναλόγως καλά τα πάμε. Δεν έχουμε κόσμο να σηκώσει τέρατα πχ Metallica, Maiden, κλπ, αλλά κατα καιρούς ήρθαν αρκετοί. Όσο αφοορά τοπικά, υπάρχει ποιότητα αλλά δεν υπάρχουν ευκαιρίες.
Ιντερνετ απλά να ξέρεις πως είχαμε broadband πριν από εσάς ε! :D
ayta einai. ama katevw θα κανονιστουμε εμορφα
λευκωσια θα ειμαι στις 10 ιουνιου μπορει να σε πετυχω να παρω αυτογραφο :P
Μόνο μια μέρα θα είσαι;
2 παιζουμε με την αλλη μπαντα π παιζω τους decomposed existence Support στους obituary ε και την αλλη μερα φευγουμε..
Challenge accepted, θα τεστάρουμε τα όρια σου στις μπιρες :D
να ξερεις πρωτα μου τελειωνουν τα λεφτα και μετα μεθαω :P
You have much to learn still, young grasshopper. Και λεφτά δεν θα δώσεις.
μολις μουρθε μια μαλακια στο κεφαλι
γιατι δε κανουμε ενα ολ σταρ ιαρ μπαντ? να φτιαξουμε δωδεκαδα και να εχουμε και κοουτς να κανουμε αλλαγες.
ετσι απλα ειπα να ποσταρω τη μαλκια μου μη βαρατε
Για ρώτα τι γουστάρει να παίζει ο καθένας από τη 12άδα και άμα δεν πάρεις 12 διαφορετικές απαντήσεις το συζητάμε :)