Πως γίνεται με τέτοια ομαδάρα να χάνουμε απ την ψόφια Μίλαν? :(
Πολύ ξύλο είχε κ αυτό το ματς, αναμενόμενο βέβαια.
Printable View
Πως γίνεται με τέτοια ομαδάρα να χάνουμε απ την ψόφια Μίλαν? :(
Πολύ ξύλο είχε κ αυτό το ματς, αναμενόμενο βέβαια.
Λοιπόν η Μίλαν σήμερα μόνο ψόφια δεν ήταν...παιχνίδι ισσοροπημένο θα το χαρακτήριζα, που κρίθηκε από αναπάντεχα καλή ενέργεια του πατατάκια, ο οποίος έδωσε μπαλιά ακριβείας 40 μέτρων και μετά πήρε και κεφαλιά -γκολ από το ύψος του πέναλτι. Στο 2ο ημίχρονο έχω την εντύπωση πως το αποτέλεσμα κρίθηκε από τα λάθη του Μουρίνιο, ο οποίος για να γυρίσει το ματς έβαλε Αντριάνο(!). Πέναλτι καθαρό δεν δόθηκε υπέρ της Ίντερ και γενικά ο διαιτητής σφύριζε Μίλαν. Ο Βιειρά και ο Καμπιάσο στον κόσμο τους, Ιμπρα μέτριος, Κακά και lays mvps.
Χωρις να εχω δει πολυ το ματς, η κριση σου για τους προπονητες δεν ειναι οτι καλυτερο ε? :P
εξηγουμαι. Τον εβαλε και στο ΟΑΚΑ τον εφερε πισω απ τη βραζιλια οπου ψωλαρε, γενικα απ την αρχη εχει δειξει οτι τον υπολογιζει.
τεσπα, δεν εχω δει το ματς. οποτε συνεχιστε.
Σήμερα ναι ήταν καλύτερη η Μιλαν αλλά γενικά φέτος δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο. Παραμένει Μίλαν όμως, όσο κ αν σιχαίνομαι να το παραδέχομαι :P
Ο Βιειρά είναι πρώην ποδοσφαιριστής δυστυχώς..
Θύμισέ μου λίγο για το πέναλτι που λες, δε μου ρχεται.
Χμ βασικά δεν το πα καλά, αυτό που εννοούσα είναι ότι όπως το είδα τουλάχιστον εγώ πρωτίστως έπρεπε να αλλάξει το σύστημα και όχι να το αφήσει ίδιο βάζοντας έναν, πως να το κάνουμε, όχι και τόσο αξιόπιστο επιθετικό. Πάντως αγαπάμε Μουρίνιο για τον αποκλεισμό με την Μπλέ Αρμάδα της Μπαρτσελόνα που απαγορεύτηκε από τα κοράκιαQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Πέναλτι λέω την αγκωνιά στον Αντριάνο στη φάση που στη συνέχεια έπιασε ωραίο σουτ
Δε νομίζω να ήταν, τεσπα.
Ο Ματεράτσι ο θεός αποβλήθηκε απ τον πάγκο με απευθείας κόκκινη :!:
Πραγματικά δεν θυμάμαι ούτε μια περίπτωση παίκτη που να τρώει κόκκινη ενώ είναι στον πάγκο :P . Αλλά βέβαια οι νόμοι του ποδοσφαίρου είναι πολύ μικροί για τον Ματεράτσι
Με απογοήτευσε πάντως σήμερα. Περίμενα κάτι πιο αντρικό από μέρους του.
Πίστευα πως θα κόψει την καριέρα του Πάτο κλπ :P
opoios pisteyei oti h milan einai xalia as dei ta goal me th lazio.
eidika to prwto tou seedorf to opoio apla den yparxei.
poutsos sthn inter kai ston murinho.
mia xara.polys kosmos xarhke shmera loipon.
:!: :!: :!:
ελα μωρη μιλαν
:twisted: :twisted:
πουτσα στο μουρινιο
Μπορώ να πω ότι χάρηκα κ γω, υποστηρίζουμε κ Μίλαν κ δεν πάμε με τπτ τον Μουρίνιο.
Τι γκολάρα έβαλε ο Ζλάταν :shock:
Έντιτ, γκολ ο Μόρας στο ίδιο ματς. :shock: :shock:
γιεπ, αυτό ήθελα να γράψω. Ψάξτε οπωσδήποτε αύριο, να δείτε (είτε σε στιγμιότυπα στην τιβι είτε σε κανένα γιουτιούμπ) το γκολ του Ιμπραήμοβιτς πριν λίγη ώρα στο Ίντερ - Μπολόνια. Ασύλληπτο.
Ματσάρα το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο.
4-1 κ ακόμα δεν έφτασε στο 20λεπτο.