HOLC, σκεύτομαι τα βυζάκια που ήταν έμπνευση για το σχέδιο του άβατάρ σου, και γουστάρω. :pink:
Printable View
HOLC, σκεύτομαι τα βυζάκια που ήταν έμπνευση για το σχέδιο του άβατάρ σου, και γουστάρω. :pink:
το τέλειο μέγεθος?
ποιές οργανώσεις, κατηχητικό και εξομολογήσεις μόνο η ορ8όδοξη εκκλησία δεν έχει;Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Όχι.
Αλλά άι γαμήσου και συ που τσιγκλάς μεσημεριάτικα. Πήγαινε να απεργήσεις μωρή.
σταματείστε να είστε τόσο κομπλεξικοί με έναν απο τους ελάχιστους συμπαθείς θρησκευόμενους
δε σας κάνει κήρυγμα, δεν είναι ενοχλητικός, δεν είναι μαλακάς και εκπρόσωπος τύπου, οπότε μην τον παίρνετε τηλέφωνο, μην τον κάνετε παρέα και γενικά φτάνει
Στηρίζω την απεργία με κλειστή σχολή!
Γιέ. Να μπορείς αν το βάλεις όλο μέσα στο στόμα ρε παιδί μου. Πώπω...Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
πετούσε η μητέρα μου χθες από Αγγλία και επειδή η KLM δε θα μπορούσε να επιστρέψει σήμερα, απλά δεν πέταξαν. Η πτήση θα γίνει σήμερα αργά απ'ότι κατάλαβα.Quote:
Originally Posted by enitharmon
Βαριέμαι ρε γαμώτο, βαριέμαι θανατηφόρα. Θέλω να ξεβρακωθω και να τρέχω μέσα στο σπίτι γυμνός, με την μούρη μου βαμμένη κόκκινη αλλαλάζοντας και χτυπόντας ένα φαντασικό κύμβαλο και λατρεύοντας τον θεό Ήλιο στην αρχαία γλώσσα των Νγκόρο-Νγκόρο με τους γιγαντιαίους Ιπποπόταμους για ακολούθους.
Na to koitakseis auto..Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Θα πέταγαν κανονικά δύο συνάδελφοι για Ρώμη σήμερα. Τους ενημέρωσαν από χθες από το ταξιδιωτικό γραφείο ότι η πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα φύγουν αύριο το πρωί.Quote:
Originally Posted by Weiss
Γιατί? Δεν χρειάστεικε να το κοιτάξω ούτε τότε που γυμνός πηδώντας πάνω-κάτω σαν λυσσασμένος γίβωνας έφυγα ουρλιάζοντας προς το ηλιοβασίλεμα για να ζευγαρώσω με τον αρχέγονο τρόπο των χρυσών πιθήκων, ούτε τότε που φορώντας ένα παλίο σακί πατάτες σε κάποιο γνωστό εστιατόριο ούρλιαζα καθ'ολη την διάρκεια του δείπνου "ΣΚΑΤΑ ΓΛΑΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!! ΣΚΑΤΑ ΓΛΑΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!" σκορπώντας τις τέφρες απο 35 τσιουάουα καμμένα σε χαλύβδινη υψικάμηνο τον δεκαπενταύγουστο.
λολ, ωραία ήταν τότε.
Xmmm..
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
[quote=When_Black_Roses_Bloom]Γιέ. Να μπορείς αν το βάλεις όλο μέσα στο στόμα ρε παιδί μου. Πώπω...[/quote:16ap4cjm]Quote:
Originally Posted by "House Of Low Culture":16ap4cjm
Quote:
είσαι hilarious, αλλά μ' αρέσεις..Quote:
eimai se psixiatreio.
Antidrash n' akous.
Το κέρατό μου μέσα έχω να κάνω την τελεύταια εργασία για αυτό το σεμέστερ και βαργιέμαι του θανατά γαμώ το γάιδαρο που κουβάλησε το Χριστό στη Βηθλεέμ γαμώ. ΒΑΡΓΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
Gnwrizei kaneis an ta frontisthria doulevoun paramonh xristougennwn?
κανονικά όχι, αλλά δεν ξέρω τι τρελλοί υπάρχουν στον κόσμο.Quote:
Originally Posted by X
το άφηναν στον αέραQuote:
Originally Posted by enitharmon
K,thanks.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Χ, είσαι ακόμη πιπίνι και πας φροντιστήριο?
Oxi.
se 15 lepta telionei to dialima pou edosa ston eauto mou ke pali pisw doulia.
8elw na klapsw.
apergospastria katantisa.. ti 8a lene gia mena oi sintrofoi?
skeftomouna noritera pos kapos esti siga-siga 8a odigi8w sto pasok.
Ta spaw me psuxraimh apanthsh X.
και εγώ γύρισα από τη θάλασσα κατευθείαν στη δουλειά, και νηστικός και βρήκα ένα πάκο χαρτιά για καταχωρήσεις. Τα αφήνω για αύριο, άλλωστε τα δάκτυλα ακόμα παγωμένα είναι και δεν πληκτρολογούν καλά :lol:Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει, οσο και να το προσπαθεις, προς απογοητευση ολων. Μεχρι και χειμερινο μπανιο, τι αλλο ρε γμτ.
σήμερα στο διπλανό τραπέζι στο χαρντ ροκ καφέ έτρωγε ο Pennant.
=))
αν εννοεις τον Πενναντ της Λιβερπουλ επρεπε να του πεις, να περασουν και τους 16 γιατι κατι χρωσταμε απ το 2004. ευχαριστω.
den tin palevw.
pite kamia malakia giati istera apo 8 kafedes den me vlepw na kimame eukola.. :shock:
ωραίο άβαταρ!
άντε γαμήσου ρε αρχίδι.
ωραίο άβαταρ!
άντε γαμήσου ρε αρχίδι.
άντε γαμήσου ρε αρχίδι.
ωραίο άβαταρ!
pernaw tin ora mou sto myspace telika...
eseis na pate na gami8ite.
egw pali koimomoun olh mera k ksupnnhsa prin kana misawro opote 8a to parw seri mexri to vradi kserwgw otinanai