α, κάποιος ας κάνει μπαμπ το κλασσικό τόπικ της εποχής για καλύτερους και χειρότερους γιούζερς, με μια πρόχειρη έρευνα δεν το βρήκα
Printable View
α, κάποιος ας κάνει μπαμπ το κλασσικό τόπικ της εποχής για καλύτερους και χειρότερους γιούζερς, με μια πρόχειρη έρευνα δεν το βρήκα
http://62.103.160.123/wpasV2/public/index.aspx
Quote:
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε για να παρουσιάσουμε το οπτικοακουστικό αρχείο της ΕΡΤ!
Ο διαδικτυακός κόμβος σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του έργου «Ανάδειξη του ιστορικού οπτικοακουστικού αρχείου της ΕΡΤ στην Κοινωνία της Πληροφορίας για τον Πολιτισμό».
Είναι ένα έργο διαχρονικό που «παντρεύει» τα παραδοσιακά μέσα με τις νέες τεχνολογίες. Είναι ταυτόχρονα μία σύγχρονη ηλεκτρονική οπτικοακουστική βιβλιοθήκη με πολύτιμες πληροφορίες για το σύνολο των έργων που παρουσιάζει.
Η αξία του έργου είναι ανεκτίμητη. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι το αρχείο περιέχει μεγάλο μέρος της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής παράδοσης της χώρας μας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Αυτή την παράδοση έχουμε υποχρέωση να τη διασώσουμε και να τη μεταφέρουμε αναλλοίωτη και στις επόμενες γενιές.
Σήμερα, αγαπημένες σειρές που άφησαν εποχή, ντοκιμαντέρ, μουσικές και παιδικές εκπομπές, εκπομπές για το θέατρο, τις τέχνες, τον αθλητισμό και την ενημέρωση είναι πλέον στη διάθεση του κοινού.
Καλή πλοήγηση!
Χρήστος Παναγόπουλος
Πρόεδρος ΕΡΤ ΑΕ
πολυ καλη φαση
ΑΧΑΧΑΧΧΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ Τ'ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Χ. χρόνια πολλά.. αν και δεν ξέρω για τι..!! :P
O.o
.
.
.
.
.
Χ, τώρα που χάζευα το myspace σου, δεν δίνεις και κάνα φωτογραφικό album σου, δεν μπορεί να μην έχεις... Εντωμεταξύ, ψηφιακά ή αναλογικά τραβάς; Τι μηχανή; Τι φακοί; μ;
Den dinw,oxi.Quote:
Originally Posted by Shadowking
Pshfiaka travaw, D70s me ton standard fako (18-70mm f1:3,5-4,5)
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=13560Quote:
Originally Posted by Candiru
:?:Quote:
Originally Posted by X
Perasmenh trith xaze.. Giortaza :P
:oops:
Ε, καλαααααααα μωρέ.. μια βδομάδα μετά.. σιγά.. :P
Fxaristw :D
Σήμερα θα κάνω το πείραμα να πέσω για ύπνο από τώρα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και η ζωή μου να μπει σε τάξη και να αποκτήσει νόημα.
μουαχαχαχα. έτσι νομίζεις. χθες (ή προχθές δε θυμάμαι...) κοιμήθηκα κατά τις 11 όντας κουρασμένος και 4 ήμουν στο πόδι.
Το βάζω και εδώ γιατί επείγει και δεν ξέρω πόσοι πατάνε στο marketplace..
Λοιπόν όποιος έχει κατεβάσει το 50-50 του mega και ψήνεται να μου την γράψει μέχρι τα χριστούγεννα να το πει!
Βάζω εγώ τα άδεια dvd και 10 ευρώ για την κάθε σεζόν.. 2 σεζόν είναι.. aka ένα 20άρικο άνετα.. ευχαριστωωωωωωω..
νταξει, απλα κοιταξτε παρακατω
http://i141.photobucket.com/albums/r...c1419db5d1.jpg
kalimera
kalhmera
καημέα *χικ*
tora katalava dike mou. min apantiseis sto post sto musician's :D
Σήμερα απεργεί το σύμπαν και εμείς δουλεύουμε γαμώ την μαμάκα του σύμπαντος. :rangry:
Kalhmera. Harvestman gamhses
O Άγιος Σπυρίδωνας είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγίους που ανέδειξε το νησί μας, η Κύπρος.
... στον Αγιό Σπυρίδωνα ένα δειλινόοοοοο.... λοιπόν.
της κέρκυρας είναι, αφού υπαρχει και η κερκυραϊκή βρισιά "γαμώ ένα λεωφορείο αγίους και τον άγιο σπυρίδωνα εισπράκτορα"Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Μέχρι να το πείς αυτό, θα έχει φύγει ο άλλος μερικά χιλιόμετρα. Με το συγκεκριμένο λεωφορείο.
απλά τα σχόλια είναι περιτά, ο ford prefect τι λέει για όλα αυτά; αλλά μάλλον είναι βυθισμένος στην αμαρτία και θα κάνει τουμπεκί :DQuote:
Originally Posted by Harvestman
Quote:
δικαιωματικα, η πρωινη :moutza:
Χαχαχα όχι ρε, εγώ γέλασα στη σκέψη, να πεις όλο αυτό το πράγμα για βρισιά. :lol: :lol:
Μέρεεεες. Ωραία μέρα σήμερα :!:
Μπα, απεργούμε κανονικότατα :DQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Πριν λίγο ξύπνησα και σε λίγο πάω για καφέ. Όμορφη μέρα σήμερα.
Καλημέρα :spin:
Τι εννοείς "και εσείς δουλεύετε";
έτσι είναι, οι καφετεριες δεν απεργουν και οι απεργοί στηρίζουν τα αφεντικά τους :P
δε διαφωνω, για αλλο λογο την εφαγε.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
+1Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ασε που χθες, που ετρεχα να βγαλω εισητηρια για αθηνα, γινοταν της κακομοιρας επειδη σημερα θα απεργουσαν οι του ΟΣΕ και περιμενα 1+ ωρα :evil:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤ!
mexri kai to el. venizelos einai kleisto shmera. Tespa einai gia kalo skopo
δηλ αν καποιος πετουσε σημερα για αθηνα τι κανει;
Ο Φορντ θα αμαρτήσει με την γλώσσα μια στιγμή:Quote:
Πόσες φορές τα έχω χώσει στις οργανώσεις; Όσες το έχω κάνει, τόσες φορές να πα να γαμηθείς.
ε με τα πόδια...........