Ε τι να πούμε ρε συ...
Κλασσικό αναρχοπανκ, από τα πλέον κλασσικά της Crass Records.
Τα υστερικά γυναικεία όλα τα λεφτά.
Καλά που μου τους θύμισες για να ποζερέψω με φωτό στο "πικς οφ γαμηστερα βινυλια" όταν πάω σπίτι.
Printable View
Ας γίνει σπλιτ, ναι.
Πρώτη φορά τα ακούω αυτά για queer bashing από af. Έχεις μήπως τίποτα λινκς; Στιχουργικά ύποπτοι ναι, και αυτό εννοούσα με το ευγενικό "περίεργες μπάντες" πιο πριν. Τους sucidal δεν τους αντιπαρέθεσα μαζί τους, τους έπιασα γιατί τους ανέφερε ο GG. Καλά οι bad brains γνωστοί μαλάκες συντηρητικοί ρασταφάρι.
Δεν είναι το ίδιο όμως ρε συ, μην τρελαθούμε. Κριτική και κράξιμο σηκώνουν -και επιμένω ότι τρώνε κατά καιρούς, οκ ίσως συμφωνήσω ότι όχι αρκετό- αλλά εγώ δε θα τους συνέκρινα με τους Άγγλους που αναφέρεις. Τα είδατε τα λινκς που έδωσα; Πάμε λίγο ακόμα.
Condemned 84Spoiler
Close shave
Spoiler
Pressure 28
Spoiler
Με λίγο ψάξιμο θα δείτε ότι όλες αυτές οι μπάντες παίζουν συχνά μαζί, ενώ κάποιες έχουνε φάει πόδι από oi! συναυλίες και από δισκογραφικές γιατί μαθαίνονται πράγματα για αυτές. Δεν είναι βλάχοι και χουλιγκάνια, είναι μπάντες που φλερτάρουνε καονικότατα με το white power ή στην καλύτερη ανέχονται τέτοιες εκδηλώσεις στις συναυλίες τους (θέλει το ναζίκι να κρυφτεί, και η χαρά δεν το αφήνει). Πολλοί από αυτούς δηλώνουνε και αντι-ρατσιστές/αντιφά κλπ.
Τέλος πάντων, ξέφυγε λίγο το θέμα, πάντως απ'όσο έχω καταλάβει γίνεται πλέον και ένα ξεκαθάρισμα στη σκηνή του UK, και καιρός ήτανε. Και για τη γούνα των Infa Riot υπαρχουν ράμματα, και για πολλούς άλλους. Οι Angeic Upstarts είναι από αυτούς που παίρνουν ξεκάθαρα θέση, και γι αυτό τα έχουν μαζί τους τόσο πολύ οι παραπάνω μπάντες,όπως και με oppressed. Μα να τολμάνε να κάνουν διαχωρισμούς και να χαλάνε την ενότητα; Να φέρνουν την πολιτική σε έναν τόσο "απολίτικο" χώρο;:)
οποτε βλεπω το ας γινει σπλιτ , ξερω οτι τα πραγματα σοβαρευουν
οχι βιδρα, δεν θυμαμαι την παραμικρη λεπτομερεια απ'αυτα που εχω διαβασει. μολις μαθω τον τροπο σου να κωδικοποιω αναλυσεις του φασιστικου νατουραλισμου σε "ρε φιλεεεεε... αφου μαλακιιιιιες να πουμε... ο καθενας ειναι μοοοονος του φαση" θα μπορω να σταθω σε μια συζητηση ελπιζω.
leakαρε το καινουριο Napalm Death.
χ**ω κουβάδες.
Για τους A.F το έχουν δηλώσει στο περιοδικό που έβγαζε ο Porcell (των Youth of today), το Schism. Αν το βρείς, κατέβασε το.
Όλοι αυτοί που ανέφερες Rudie, με την εξαίρεση των Pressure 28 που ήταν εξαρχής, έγιναν στην πορεία.
Ούτε οι Condemned 84 ούτε οι Close Shave ξεκίνησαν έτσι σχέδιο, και φαίνεται και από τις πρώιμες δουλειές τους-μάλιστα τον πρώτο δίσκο των Condemned 84 τον έβγαλε ο Rudi Moreno των Oppressed!
Και τους θεωρώ βλάχους και χουλιγκάνια, γιατί είναι εντελώς ότι νάναι, απλά η διαφορά τους με μπάντες όπως οι Last Resort είναι ότι δηλώνουν πλέον ότι είναι και εθνίκια. Όχι στα τραγούδια τους, αλλά στις πράξεις τους. Και τους θεωρώ βλάχους, γιατί με αυτόν τον τρόπο απλά καβαντζώνονται και βγάζουν φράγκα από παντού. Αυτό τους νοιάζει, και τίποτα άλλο.
Αλλά ακριβώς επειδή ξηγιούνται έτσι, για αυτό τρώνε και το κράξιμο. Δεν βλέπω κανείς να έχει κράξει τους Angelic Upstarts για το England, κανένας να έχει κράξει τους Business για το suburban rebels (και το γεγονός ότι ο Mickey Fitz ήταν στο BNP κάποτε), για τον απλούστατο λόγο ότι κάποτε δήλωσαν αntifa. Antifa my ass, και αυτοί το έκαναν για αυτόν τον λόγο, για τα φράγκα.
Γενικά, εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι με την εξαίρεση των Oppressed (και μερικούς ακόμα), όλες αυτές οι μπάντες του δεύτερου κύματος του Αγγλικού oi! ήταν δεξιόστροφες ή πατριωτικές και εν τέλει φασιστικές/ρατσιστικές με τον ένα ή άλλο τρόπο. Απλά κάποιες φαινόντουσαν, και κάποιες όχι.
δεν θα μου βγαλεις εσυ την μπερτα! ειμαι ο γνωσιομαν και τρεμετε!
για να πουμε και τιποτα σοβαρο, τα εχω ξαναπει οτι οι PiL ηταν ενα εκατομμυριο φορες μεγαλυτερη μπαντα απ'τους Sex Pistols. εχουμε και λεμε:
Quote:
20 χρόνια μετά από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, οι Public Image Ltd του John Lydon επιστρέφουν με νέο EP και νέο album. To album θα ονομάζεται This is PiL και θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαίου 2012, ενώ ένα μήνα πριν θα κυκλοφορήσει το EP τους με τίτλο one drop, το οποίο περιέχει 4 καινούρια τραγούδια και συνδυάζεται χρονικά με την Record Store Day.Το ομώνυμο τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω, όπως μεταδόθηκε από το BBC...
Το καινούριο line-up των Public Image περιλαμβάνει 2 παλιούς συνεργάτες της μπάντας, τον Lu Edmonds (κάποτε κιθαρίστας των Damned) και τον Bruce Smith (drummer στις Slits και στους Pop Group), μαζί με τον καινούριο μπασίστα Scott Firth. To πλήρες tracklist του one drop EP:
1. “One Drop”
2. “I Must Be Dreaming”
3. “The Room I Am In”
4. “Lollipop Opera”
τι λε ρε φιλε, γαμαει το κομματι κλπ.
Μεγαλώνοντας, μου άρεσαν πιο πολύ και εμένα οι Pil.
Και αυτό που ακούω, είναι πολύ καλό.
ωραίοι αυτοί
http://www.youtube.com/watch?v=s_6u4c-BfEk
εγω γνωριζω βυντρα...αλλα εγω ειμαι και αρχιδι, οποτε μαλλον εχασες
μπαινουμε εδω http://studioa-blog.blogspot.com/2008/12/1985_11.html
διαβαζουμε την ειδηση
και μετα διαβαζουμε το 2ο κομμεντ.