δεν τα καταφερα να το βγαλω με μια ανασα
Printable View
Ναι ρε ΓΙΔΙΑ ο good son μπορεί να πήρε την δουλειά ή να σκέφτηκε πως θα ήταν να είναι στην θέση του γαμημένου του εργάτη στο τηλεφωνικό κέντρο. Κοινώς δεν φαντάζεται ότι έχει απέναντι του ένα γαμημένο δουλικό που δεν πρέπει να βαριέται ποτέ, να είναι συνέχεια στην τσίτα και στον ελεύθερο του χρόνο αντί να σκυλογαμιέται με την γκόμενα του να κάθεται να μελετάει μήπως πάρει η Χ και τον βρει αδιάβαστο. Χ κοπέλα μου η δουλειά σε ένα τηλεφωνικό κέντρο είναι από της χειρότερες, η επισφάλεια είναι η κύρια αίσθηση, οι συμβάσεις έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας (καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε και ας έκανες 9 χρόνια να βγάλεις ένα γτπ ΤΕΙ). Οπότε Χ σε μία τέτοια σκατοδουλειά όχι δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει και να μην βαριέται και να αισθάνεται ότι του γίνεσαι βάρος και αυτό γιατί προφανώς σε μία τέτοια δουλειά σκυλοβαριέσαι και κάθε νέα κλήση είναι βάρος. Την επόμενη φορά που θα έχεις πρόβλημα να βρίσεις την HOL που τα γαμάει τα παιδιά του τηλεφωνικού και τους δίνει και ψίχουλα, να κλείσεις το τηλέφωνο και να πάρεις λίγο αργότερα ελπίζοντας πως θα πετύχεις κάποιον που δεν του έτυχαν πολλά εκείνη τη μέρα.
Μπιζάριε ΒΛΑΚΑ antivirus με τεχνητή νοημοσύνη κυκλοφορούν κανονικά και μαζικά. Παραιτήσου από techie, υπάρχουν 900 άνεργοι που μπορούν καλύτερα.
τεχνητη νοημοσυνη να επιλεγουν να σου τρων το ιντερνετ? ομορφο μου ακουγεται. αυτα τα προβληματα σε σας τους microsoftακηδες.
παραιτησου απο ηλιθιος εχει αλλους 900 που μπορουν καλυτερα.
Εχω την εντυπωση πως το ονειρο του rage for order ειναι να γινει υπαλληλος σε τηλεφωνικο κεντρο της forthnet. Παιζει να τα χει ηδη καταφερει ομως
RFO, σάλτα γαμήσου ρε καριόλη ψευτοαναρχικέ της πούτσας που θα μας πείς και για τους εργάτες. Τέλος πάντων τι ανακατεύεστε ο κάθε πεταμένος μαλάκας? Δεν σας ρωτήσαμε, ψόφο. Μαλακίστηκε ο υπάλληλος και στις αρχιδάρες μας αν πληρώνεται ψίχουλα ή οχι. Έχω κάνει κι εγώ δουλειές που έπαιρνα ψίχουλα, αλλά τη γαμημένη τη δουλειά μου την έκανα και σεβόμουν τους ανθρώπους που καλούμουν να εξυπηρετήσω. Αντε απο δω που καθόμαστε και το συζητάμε ακόμα, καθυστερημένοι.
να μη λες δημόσια τις απόψεις σου αν δεν θες να τις σχολιάζουν. ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. ΓΙΔΙ.
Τράβα σπάσε καμιά τράπεζα μωρέ μαλάκα και μην με πρήζεις.