Μαλακία αλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με Χτικιό. Αφήστε το τόπικ να ψοφήσει γιατί με βλέπω να τρέχω να αγοράζω τάημ καρντ και ανατριχιάζω μόνο στην ιδέα.
Printable View
Μαλακία αλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με Χτικιό. Αφήστε το τόπικ να ψοφήσει γιατί με βλέπω να τρέχω να αγοράζω τάημ καρντ και ανατριχιάζω μόνο στην ιδέα.
τι το θελα το bump =p
φτιαξαν τους ele σαμανους να μην τελειωνει το mana επιτελους για να παω να βαλω καρτα η να το αφησω εκει?
Δεν έχω χρόνο για wow κουλουράκι μου, αν και θα το ήθελα πολύ να παίζουμε παρείτσα και να κάνω pat*pat στην τριχωτή σου πλατούλα.
Grand Marshall δεν ήθελε ποτέ skills, ήθελε μόνο να καις παραπάνω χρόνο από ολους τους υπόλοιπους και τίποτα άλλο.
elemental shamans στέκονται πια μια χαρά μέσα σε raids/parties και το mana τους θα τελειώσει όταν τελειώσει και των άλλων classes.
μου ελειψε η κλαραμπελλα μου. :touched:
τους γαμάει το getitnow
εχουμε πει ποσο γαμει ο death knight ?
Spoiler
άξιες εποχές μέχρι και πριν κανά 2-2.5 χρόνια. μετά χάος και άβυσσος το πήδηξαν κοινώς. ή το κλείνεις ή το κάνεις καλύτερο τέλος
άκαιρο αλλά ήταν κανείς sylvanas μιας και ανοίξαμε το κουτάκι των αναμνήσεων;
mia filh mou htan sylvanas.
και μένα ενας φίλος μου,hope i helped.
inb4 μοΟτζα </3
εμενα 3 φιλοι μου
τι κερδιζω?
ρε μαλακες,5 ωρες ανοιχτο ticker σε gm χωρις response?σοβαρολογουνε;
Η κρίση έπιασε και το γόου
Kοντευει ανοιχτο τικετ 1 μερα ε.δε παμε καλα...
Μάλλον το πρόβλημα σου είναι τόσο ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟ που είναι στο πάτο της λίστας. Τι κατάφερες;
update από τον krux λοιπόν.
Abruzzi εδώ είσαι:
http://www.electricrequiem.com/forum...612#post998612
δε βγαινει το link σωστα.εφυγε ο lootmaster χτες απο voa pug και εμεινα ενα 2ωρο να περιμενω μεσα μπας και ερθει gm και lootαρω το item μου.και καλα νομιζε οτι μου το εδωσε λεει.τεσπα,ακομα και για μαλακιες ανουσιες παλιοτερα δεν περναγε πανω απο 2ωρο αναμονης.
χμ εμένα δουλεύει. Anyway είναι αργία λέει στην Γαλλία.
οι gms εδω και κανα 6μηνο απαντανε σπανια
διευθετουν τα περισσοτερα με σειρα προτεραιοτητας χωρις καν να σου μιλησουν
ειχα τικετ 3 μερες ανοιχτο (πλεον δεν κλεινει αν κανεις λογκ αουτ νομιζω αλλωστε)
γιατι εβαλα 12 spell power/5 mp5 gem σε elemental legs αντι για τα resto μου
και μετα απο 3 μερες λοιπον λογκαρα και βρισκω στο mail μου τα 2 gems και το παντελονι με 2x4 spirit gems
για το παραπανω πνευμα ωστε να μην ξανακανω το ιδιο λαθος
λογικα θα σου στειλει το Item σε καποια φαση...λογικα!!!
δεν νομιζω να απεργουν αυτοι!
αυτο ελειπε να απεργουν και οι gms που την κανω τσαμπα την δουλεια εγω αν θελουν!
Τι απεργούν μωρέ; Αργία έλεγε ο άλλος.
Επίσης πρέπει να είσαι χοντρός βλάκας για να κάνεις ticket επειδή έβαλες λάθος gem. Αλήθεια. Πραγματικά εγώ θα σου έκανα delete το item ή θα σε άφηνα 3 μέρες να περιμένεις, oh wait!
Ποτέ πρόβλημα με GMs και tickets. Αλλά μιλάω για αληθινά προβλήματα.
φιλε οταν σε χακαρουν και οι gms στελνουν πισω τα items διπλα
εχω το δικαιωμα να ζητησω τα gems μου απο την στιγμη που δεν ειμαι τυχερος να με χακαρουν
και αν με ρωτησεις σε ποιους τα εστειλαν διπλα θα σου πω σε 3 γνωστους μου!
γενικα οτι μπορουμε να παρουμε το παιρνουμε! κανονας!
στο δικο μου ειναι αποκλειστικη μαλακια του lootmaster.παντως οντως ετσι αλλαξαν οι gm...διαβασα και μπλε ποστ για αυτο πριν λιγο.
Βασικά όχι, το να στα δώσει πίσω ο GM είναι καθαρά δικό του θέμα και, ας πούμε, καλής θέλησης. Το φταίξιμο για το χακάρισμα είναι καθαρά δικό σου, ας πρόσεχες.
Επίσης είπες πως έκανες ticket επειδή ΕΣΥ έβαλες λάθος gem που είναι τουλάχιστον τραγικό. Το πιο αστείο είναι ότι επειδή ο GM δεν ασχολήθηκε με αστειότητες σαν το ticket σου, το φέρνεις σαν παράδειγμα για το πως οι GMs αργούν να κάνουν τη δουλειά τους.
Κάνε και ένα ticket για το πως προσπάθησες να σολάρεις Lich King αλλά αυτός σε έκανε One-shot. Μπορείς!
Αλλά οκ, Genjuros...
χαχαχαχα!!! γελαω με επιλογο........
φιλε εβαλα gems σε λαθος legs
εκανα ενα λαθος...θα με σχωρεσεις??
ναι ξερω οτι αναφερεσαι στο οτι εκανα τικετ για αυτο! αλλα δεν βρισκω τον λογο να μην κανω
αν ηταν οπως παλια δεν θα εκανα...απο την στιγμη που ξερω οτι ο gm θα το δει και σε 30 δευτερολεπτα θα εχει τελειωσει μαζι μου και θα προχωρησει παρακατω
κι εγω θα παρω τα gems μου ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΤΙΚΕΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
γιατί δεν ξανα αγόρασες τα gem?
ρε αλτ ηταν
δεν αγοραζω gems για αλτ απο AH
Μονο badges και μαλλον δεν θα ειχα αλλα badges!
Μαλάκα μου, ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις ε; :p
O GM πιθανότατα το βλέπει λέμε αλλά γελάει με τη πάρτυ σου και σε αφήνει για άλλα. Δουλεύουν με priorities άσε που το να βάλεις λάθος gem είναι θέμα δικής σου καθυστέρησης. Δεν σου αρέσει η λέξη; οκ, αλλά αυτό είναι όταν έχεις την απαίτηση για ένα τόσο χαζό θέμα να σε βοηθήσει ο άλλος ή να χάσει χρόνο με εσένα αντί να βοηθήσει τον αμπρούτζι πχ.
Πάρε ένα άλλο. Δε θέλει πολύ, αν τώρα νομίζεις πως έχεις δικαίωμα να έχεις την αρχή να μην δίνεις εικονικά χρήματα για να πάρεις κάτι για έναν alt, που στη τελική δικός σου χαρακτήρας είναι, τότε και ο GM έχει την αρχή να αγνοεί φυντάνια σαν εσένα.
Άσε που αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωμένοι καν να σε βοηθήσουν σε κάτι τόσο χαζό. Όπως είπα ήδη πιο πριν είναι δείγμα καλής θέλησης.
Μην γελάς με τον επίλογο, πραγματικά δεν μου προκαλέι έκπληξη που συμβαίνουν αυτά εκεί.
ΜΠΟΝΟΥΣ: Ψαρεύοντας έξω από Violet Hold
[S] [80: Palnos]: wtf a troll rogue? [S] [80: Palnos]: lol [S] [80: Palnos]: nvm [S] [80: Palnos]: thought i was in sw ffs
[σφηνοπουτσα]
Ετσι ομως αναγκαζονται οποιοι εχουν πραγματικο προβλημα να περιμενουν παραπανω.
Ναι, να μην κανεις ticket γι αυτο, να πας ν'αγορασεις αλλα gems, δεν ειναι και τραγικο.
ότι λεει ο αποπανως γενικα
[/σφηνοπουτσα]
μια χαρα σας γαμανε τα gems 4 spirit ρε!!!
ε με το ιδιο σκεπτικο μαλακια του master looter του abruzzi αρα μαλακια να κανει τικετ για αυτο
ή ειναι διαφορετικο το item απο 2 gems??? δεν ειναι τα φραγκα ομως ε! δεν ειναι τα 200g!
ειναι οτι η blizzard με το νεο της συστημα μου εδωσε το δικαιωμα να ζητησω τα gems που ΕΓΩ εκανα μαλακια και τα εβαλα σε λαθος legs
απο την στιγμη που ηξερα οτι γενικα κανουν τετοια πραγματα
πληρωνω οπως ολοι και αν μπορω να γλυτωσω 40 badges με ενα τικετ ναι θα το κανω!! εσυ δεν καταλαβαινω τι κοπτεσαι!
οσο για το σχολιακι σου για genjuros... δεν βρισκω κανεναν λογο να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε!!!
*μετρήσουμε
ε αυτο εγραψα!!!!! :P
Πόσα facepalms θες;
Το ξανασκέφτομαι λίγο αλλά θα κάνω μία προσπάθεια γιατί αδυνατώ να πιστέψω πως όλο αυτό που πόσταρες δεν το βρίσκεις κι εσύ παράλογο.
Μαλακία του Master looter, ναι, αλλά στέρησε ένα item από έναν άλλο παίχτη το οποίο λόγω raid εφόσον του ξαναπέσει ποτέ, δεν του εγγυάται ότι θα το πάρει. Random, ξέρεις. Και δεν το πήρε λόγω μιας βλακείας ενός άλλου παίχτη και των περιορισμών του συστήματος. Το θεωρείς το ίδιο σημαντικό με τη χαζομάρα σου μωρέ;
Μου λες ότι έχασες badges και qq. Ρε είσαι τόσο τραγελαφικός που το έχεις κάνει αρχή να μη δώσεις gold για gems αλλά όχι να μην δώσεις badges; Μιλάμε είσαι ανεκδιήγητος. Στη τελική σιγά το gold ρε τσίπη. Έλα να σου δώσω εγώ :P
Και πάμε στο ζουμί: Προφανώς δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει το GM σύστημα της Blizzard αλλά νομίζεις πως μπορείς να λες για το πως καθυστερούν οι GMs με βάη την εμπειρία σου στο σοβαρότητο ticket. Εκεί κολλάω εγώ.
Κάνεις που κάνεις το πιο ότιναναι ticket έχω δει ποτε στο παιχνίδι, έχεις και την απαίτηση να το βάλουν ψηλά στη λίστα για να εξυπηρετηθείς γρήγορα ή να κρίνεις τη ποιότητα υπηρεσιών από αυτή τη βλακεία;
Τέλος κόψτε τη καραμέλα "πληρώνω αρα κάνω ότι θέλω". Ακόμα και το τι κάνει ο GM έχει κάποιους περιορισμούς αμα δεις, όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δε γουστάρουν. Είπαμε θέλει καλή θέληση από μεριάς του και να σε λυπηθεί που κατάφερες κάτι τέτοιο.
πες μου που ειδες να λεω οτι περιμενω να γινει αμεσα
3 μερες εκαναν
και 3 μερες που δεν επαιξα τον char γιατι ειναι αλτ
δεν εχω αρχη να μην πληρωνω gems
εχω αρχη να μην πληρωνω gems που ξερω οτι ο gm θα μου επιστρεψει
δεν διαφωνουμε οτι το τικετ μπορει να μην ηταν εξτρα σοβαρο αλλα διαφωνουμε στο αφου πληρωνω κανω οτι θελω
υπαρχει και η περιπτωση να μην ειχα αλλα badges
γενικα μου δινεις την εντυπωση οτι δεν διαβαζεις αυτα που γραφω!
1) Το ανάποδο συμβαίνει:
To αναφέρεις σαν κριτήριο ότι οι GMs αργούν και γι αυτό να μην περιμένει ο άλλος γρήγορα. Λοιπόν αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα του άλλου, μιας και τα προβλήματα των tickets λύνονται κατα σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το πόσο σημαντικό είναι το πρόβλημα και όχι απαραίτητα με το πότε έγινε. Οπότε το να κρίνεις από αυτό την αμεσότητα τους είναι λάθος. Δεν λέω ότι οι GMs είναι super duper και έρχονται σε 2 λεπτά. Τι δεν καταλαβαίνεις;
2):PQuote:
Πόσα facepalms θες;
3)Ξαναδιάβασε τι είπα γιατί δεν το κατάλαβες. Υπάρχουν ένα κάρο πράγματα που πολύς κόσμος θα ήθελε να τα κάνει ένας GM αλλά δεν. Γιατί; Γιατί η λογική του κάνω ότι θέλω έχουν πει οι ίδιοι πως δεν τους νοιάζει. Αντιθέτως έχουν βγάλει πολύ όμορφα FAQs με το τι βοηθούν και τι όχι. Δεν σ'αρέσει; Στα καυλοπάπαρα τους.
Κι εγώ ξέρω άτομα που έχασαν αν θυμάμαι καλά quest item από κάποιο boss ή κάποιο-πιο-στάνταρ item και τους είπε ο GM, δε κάνω τίποτα, next week. Επίσης το ίδιο με raid reset ή bugged bosses που ξέραμε ότι μπορούσε να το φτιάξει αν ήθελε αλλά διάλεξε να μην και μας είπε, περιμένετε για soft reset.
Και; Για gems τα ήθελες έτσι κι αλλιώς. Με ένα πρόχειρο search βλέπω πως emblem refund γίνεται μέχρι 3 μέρες άρα είσαι οκ. Δεν σχολίασα αυτό όμως, σχολίασα το πόσο χαζό το βρήκα (βασικά όχι, όντωςείναι) να ζητήσεις τα emblems πίσω λόγω gems. Να πω ότι πήρες λάθος item ή κάτι κουλό οκ κατανοητό. Τα έχεις που τα έχεις τώρα πια όμως, πούλα τα και με τα λεφτά πάρε άλλα. Που ξέρεις μπορεί να βγάλεις και κέρδος. Big fucking deal. Και δεν βγάζεις και ένα ακόμα άσκοπο ticket που είναι χαμένος χρόνος από βοήθεια σε κάποιον με πιο σημαντικό πρόβλημα (2η φορά ! ).
εκανα login πριν λιγο και βρηκα το item στο mailbox τελικα και απαντηση gm να περιμενει.παντως στο survey εβαλα waiting time "worse" =p
νιωθω λιγο δικαιομενος :P