Σαπούνι λέω. Μετά από μια απλή αναζήτηση στο ιντερνετ είδα ότι υπάρχουν άπειρα how-to και μες τη βαρεμάρα μου είπα να βρω κάτι ενδιαφέρον να κάνω. Αν παίζει καμιά δικιά σας "συνταγή" μοιραστείτε την.
Printable View
Σαπούνι λέω. Μετά από μια απλή αναζήτηση στο ιντερνετ είδα ότι υπάρχουν άπειρα how-to και μες τη βαρεμάρα μου είπα να βρω κάτι ενδιαφέρον να κάνω. Αν παίζει καμιά δικιά σας "συνταγή" μοιραστείτε την.
Συνταγή δεν έχω, αλλά μία φίλη που έκανε την πρώτη φορά έκαψε τα χεράκια της... :[
στο κεντρο θα βρεις σιγουρα στο μανη γερανιου 13
σημειωση: Δες στο χαρτη που ειναι γιατι η περιοχη ειναι γκετο και οι μοναδικοι ελληνες που θα βρεις για να ρωτησεις οδηγιες παιζει να ειναι οι αστυνομικοι που κανουν περιπολιες on foot. Μην εχεις ελπιδα γενικα, αλλου για αλλου θα σε στειλουν. (τρου στορυ)
Είμαι καλαμπάκα, οπότε εδώ κι αν δεν έχει τα μαγαζιά που είπε ο zeo. Θενκς πάντως. (αυτό το κέντρο που λες, που είναι; )
εχει φτιαξει η μανα μου αρκετες φορες και εχω εδω πανω μερικους κυβους. Δεν δυσκολευτηκε. Αν θες ρωτναω αλλα ισως παρει μερικες μερες`
Ναι γιατί όχι. Στείλε πμ όταν έχεις την πληροφορία. Θενκς :)
ωπ ξεχασα να την ρωτησω σημερα. απο δευτερα τωρα. βρηκες τα υλικα;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΓΑΜΩΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥ;;;!!!;;;
όχι όλες, μόνο όσες δεν σου κάθονται ;)
δεν είναι αυτό, μακάρι να ήταν μόνο αυτές :p
ένα ξέσπασμα ήταν γιατί με αυτά που ακούω θα μου πέσουν τα μαλλιά
λατρεια ο στεφανος. παιχταρας.τον εφαγαν τα κυκλωματα
Και το μυαλό μου είναι θολό και το δικό τους πιο λειψό!!!
"Το μυστικό του πετυχημένου γάμου - που δεν το ξέρουν πολλοί!" http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/31834
μεγαλη πενα ο αρης δημοκιδης:excl:
αιωνια αγαπη στην ετζιαν που στο αθηνα-λονδινο αντι για σαλατα μας εβγαλε τζατζικι.
συμβαινουν αυτα
Φαντάσου μετά ρέψιμο στο αεροπλάνο. Λύτρωση η προσγείωση.
Και γενικά αιώνιο μίσος σε όσες αεροπορικές πετάνε ελλάδα γιατί είναι πάντα φίσκα, είναι πανάκριβες σε σχέση με άλλους προορισμούς στην ευρώπη (δυσανάλογα για την απόσταση εννοώ) και αντί να αυξήσουν τα δρομολόγια τα κόβουν!!
πείτε κάνα καλό μαγαζί Ιεράπετρα, για μπύρα or whatevs
XRONIA POLLA IOANNIS!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://i.minus.com/iirkcJW6jHYgm.gif
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler
Xρόνια πολλά φικσκσκσερ της καρδιάς μας, υγεία πανω από όλα και μετά όπως εσύ τα θες στη ζωή σου.
χρόνια πολλά φιχ
για πείτε μου, θυμάται κανείς πως λεγόταν εκείνη η φάση παλιά στα περίπτερα που υπήρχε μία σακούλα με δώρα, έδινες κάποια λεφτά, βούταγες το χέρι στην σακούλα και έπαιρνες στην τύχη κάτι απ'το περιεχόμενο; δωροσακκούλα; τυχερή σακκούλα; κάπως έτσι νομίζω
χτες γύρναγα από κεφαλονιά με το κτελ και ως συνήθως ο οδηγός είχε βάλει μουσική,ανάμεσα λοιπόν σε οικονομόπουλο,φουρέιρα και αναστασιάδη έπαιξε και το παρακάτω
Spoiler
Εξαιρετικό δέσιμο κάνουν στον Παπασωτηρίου στο πανεπιστήμιο, αλλά πολύ χλωμό να είναι ανοικτός μέσα Αυγούστου. Πες τους "θέλω το κόλπο με το μεταλλικό έλασμα". Την καθεαυτήν εκτύπωση πιστεύω μπορείς να την κάνεις σε διάφορα μέρη, εννοείται και στο προαναφερθέν.
Εγώ πάντως για μένα ακόμα δεν έχω βγάλει αντίγραφο, έχω τον ευσεβή πόθο να βιβλιοδέσω το αντίτυπό μου κάποια στιγμή σε κανένα δετήριο στα Εξάρχεια. :maikl:
σκατοηλιος...ουτε να κοιμηθεις δε σαφηνει
Νομίζω θα ήταν χρήσιμο να μας έλεγες και ποιά έκδοση/εκδοτικό οίκο. Όχι πως έχω κάποιο από αυτά για να βοηθήσω άμεσα άλλα ίσως κάτι να μπορεί να βρεθεί στο ίντερνετ.
Πείτε μου έμπειρο φόρουμ. Το όμορφο μελανούρι μου είπε σε άσχετη κουβέντα ότι στην Αθήνα δεν γίνεται ανακύκλωσις. Μα τι λες, της λέω, εγώ πάω τις άδειες συσκευασίες μου στον μπλε κάδο και τον μαζεύουν ειδικά απορριμματοφόρα της Ανακύκλωσης! Ναι, με λέει, αλλά μετά δεν πάνε πουθενά ειδικά, όλα πάνε στις χωματερές!
Μας το έχει πει λέει, άνθρωπος "από μέσα" ότι ανακύκλωση δεν γένεν και ότι όλο το τζέρτζελο είναι βιτρίνα για να ξεπλένονται δημοτικά/κλπ κονδύλια.
Έχει ακουστεί αρκετές φορές αυτό, και για Θεσσαλονίκη. Αδερφός φίλου που δούλευε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στας Ατένας μου είχε πει πριν κανά χρόνο πως μόνο ένα μηχάνημα δούλευε, δε θυμάμαι αν ήταν για χαρτί/πλαστικό/γυαλί το συγκεκριμένο.
στην Αθηνα ειχα διαβασει πριν κανα 6μηνο οτι δεν εχουν αλλο χωρο εκει που τα επεξεργαζονται γιατι δεν μπορουν να τα σπρωξουν πουθενα, οποτε πανε χωματερη
Στα Χανιά το ίδιο σκουπιδιάρικο μαζεύει και πράσινο και μπλε κάδο.
Τους έχω και τους δύο έξω από το σπίτι και έχουμε ίδια ωράρια.
κ εκεί οπυ έχω βγάλει την dyke βόλτα κ με τσιμπάνε τα διάφορα έντομα που κυκλοφορούν στα πάρκα (που τόσα χρόνια επιδεικτικά απέφευγα) συνειδητοποίησα πως είναι η δεύτερη φορά που λίιιιγο πριν κλείσω τα αεροπορικά εισιτήρια αναβάλλεται το ταξίδι.
την πρώτη ήταν η ιρλανδία τον χειμώνα, που αναβλήθηκε λίγο πριν κάτσουμε κάτω να βρούμε τις ημερομηνίες ακριβώς
η δεύτερη τώρα που θα πήγαινα στην ιταλία να δω τον tankian κ την ώρα που πήγαινα να κλείσω τα εισιτήρια συνειδητοποίησα πως θα έχω σκύλο κ δε μπορώ να τον αφήσω.
που θέλω να καταλήξω.
με δεδομένη την φοβία μου για τα αεροπλάνα, μήπως υπάρχει θεός κ με προστατεύει από το να βρεθώ στο νησί του λοστ ή σε τίποτα κατσάβραχα?!?!
no
4PM GMT σήμερα @ εδώQuote:
The first mayor in Sel kommune in Norway wrote «Can be opened in 2012» on a package from 1912. Friday the mystery will finally be revealed.
Johan Nygaard then decided to give the package to the administration of Sel in the late 1920s. They got the package on one condition: You can not open the package until 2012.
And the encouragement has been followed. No one has opened the mysterious package, and no one has any idea what's in the package.
But tomorrow the towns big secret will finally be revealed.
inb4 Κουτι Πανδωρας και καταστροφη του ηλιακου συστηματος.