το χάνι του σταύρου, στην Λαμπρινή.
Printable View
το χάνι του σταύρου, στην Λαμπρινή.
Από το πρωί καταχτυπάνε με τρυπάνια έξω από την πόρτα μου :-(
γενικά είναι κοινό μυστικό πως το Χάνι κ αυτό στην Λαμπρινή κ αυτό στον Περισσό έχουν κλείσει/ανοίξει πόσες φορές από τότε που ήμουν στο γυμνάσιο για υγειονομικούς λόγους αλλά υποτίθεται πως τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.
όπως κ να 'χει δεν το προτιμούμε, ήταν η εξαίρεση χθες...
σε νιωθω. εδω διπλα εχουν κανα 2βδομαδο που με ξυπνανε απο τις 8 με τρυπανια και πριονια, γιατι φτιαχνουνε ενα γαμωδιαμερισμα που ειχε καει πριν 2μισι χρονια περιπου..
και μολις την περασμενη Τεταρτη τελειωσε και ο 10ημερος εορτασμος του Αγιου Γαμωσπιτου στην εκκλησια που απεχει 15 μετρα απο το σπιτι, με την πουτανα την καντιλαναφτισσα να βαραει καμπανα στις 7 το πρωι και στις 7 το απογευμα για μισο λεπτο περιπου.
μερικες μερες και 7, 7μιση και 8 το πρωι η σκατογρια.
θα την κλεψω την καμπανα.
Κλέψε την πουτάνα την καντιλανάφτισσα.
Σήμερα άλλαξα γραφείο ... το πρώτο μονιτορ που βλέπεις μπαίνοντας στην αίθουσα ... τέρμα οι τσοντούλες στο γραφείο και τα πολλά off work σκατούλια
σκεψου να σου κοβαν το Ε.R !
Να το εχεις μονιμως ανοιχτο το ER, μηπως βρεις κανεναν συμφορουμιτη.
Εκεί που νόμιζα οτι (μετά από 1 μέταλ βδομάδα ξύρισμα με φλυτζανάκι και πλύσιμο με βραστήρα) θα ερχόταν ένας τύπος 8 το πρωί να συνδέσει το γκάζι (διαρροή κάπου στο κτίριο λέει) και μετά ντουζάκι και λίγο αργοπορημένος στη δουλειά, 11:21 ακόμα ανοίγουν 2η τρύπα στον τοίχο για νέο σωλήνα (που έμαθα σήμερα το πρωί οτι χρειαζόταν) γιατί η πρώτη παρά λίγο να κόψει τα καλώδια του ηλεκτρικού (όπου εκεί οκ, θα ήταν το fatality)...
Μεθαύριο παντρευόταν ο κολλητός μου, και λέω παντρευόταν γιατί σήμερα μας άφησε ο μπαμπάς της νύφης. Αντί για γάμο θα έχουμε κηδεία.
Πουτάνα ανακοπή.
α, εγώ το διάβασα τώρα το ποστ και μου φάνηκε σωστό, αφού το τότε μεθαύριο έχει περάσει
Περιμενες 3 μερες να το πεις αυτο ε.
ξεκώλιασμα στην δουλειά τόσες μέρες και συνειδητοποιώ πως δεν έχω καταφέρει να τελειώσω τίποτα...
Που μου θυμίζει: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ. ΛΙΓΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΩ;!:bang:
Έχω δώσει 24GB για τα γαμημένα τα Windows 7. Εξ αυτών, αυτή τη στιγμή 10GB είναι ο φάκελος WinSxS των Windows, ο οποίος συνέχεια μεγαλώνει. Έχω φτάσει να μην μπορώ να κάνω updates γιατί δεν έχω χώρο, και δεν έχω τίποτα να σβήσω.
Και η Microsoft μας λέει ότι το WinSxS έχει παλιές εκδόσεις dll και διάφορα προληπτικά κουραφέξαλα, τα οποία κρατάει ΜΠΑΑΑΑΑΣ και χρειαστούν. Αλλά δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να διαγράψεις κάτι από 'κει μέσα και να έχεις εγγύηση ότι δε θα σπάσει το σύστημα.
Αγαμήσου Microsoft. Θέλω το χώρο μου πίσω.
What a sad sad life you must be living... :cry:
Ρε το πράμα είναι σοβαρό, λέμε. Αν κάνω φορμάτ θα πρέπει να εγκαταστήσω από την αρχή πάνω από δέκα παιχνίδια. Σοβαρευτείτε για μια στιγμή.
Με δέκα παιχνίδια όμως δεν έχεις και ζωή ε.
Θες να πεις ότι η Microsoft φροντίζει για μένα;
Όχι.
Έπεσε το κινητό μου από τα χέρια και το πάτησε ένα αμάξι. Και με τη μπρος και με την πίσω ρόδα. Η οθόνη έχει γίνει γίνει γάμα τα.
Δουλεύει όμως ακόμα άψογα, μέχρι και το touch screen, τι να πω.
μολις με πηρε τηλ και με ευχηθηκε ο...
Spoiler
παω να ψωνισω πρεζα
Ε, εκλογές έρχονται....χρόνια πολλά κιόλας.
Μη συνδέεις την μαλακία με την τύχη, μπορεί να πιάσουν οι ευχές.
Ακόμα γελάω με την πάρτη του.
τον ειχα καθηγητη στο λυκειο οταν ημαν νεαρος...με ειχε αποκαλεσει ''πιθηκι'' επειδη ημαν μαλλιαρος
τι να πεις
Δεν έχει σχέση μόνο με τα updates, από ό,τι κατάλαβα, ό,τι εγκαθιστάς βάζει νέα .dll στο φάκελο.
Επίσης γιατί να μην κάνω updates, μερικά είναι σεκιούριτη. Πιθανολογώ ότι χρειάζονται.
Χιντ: το μπλαμπλαμπλα έχει σημαντικές πληροφορίες για να καταλάβεις!
Δεύτερο χιντ: όταν έκανα την εγκατάσταση είχα πάνω από 10 GB ελεύθερα.
Πέρασα 2 μήνες μεταφέρωντας όλα τα αρχεία μου στον εξωτερικό σκληρό, τα τακτοποιήσα κτλ κτλ. Σήμερα το πρωί θα πήγαινα να αγόρασω άλλον έναν για μπακ απ με σκοπό να τα μεταφέρω όλα και στον καινούριο και να τον αφήσω να κάθεται, 1.5TB. Ε, χθες το βράδυ ο εξωτερικός έπεσε, λειτούργησε χθες μετά το πέσιμο αλλά σήμερα που πήγα να κάνω την μεταφορά....πάπαλα. Φωτογραφίες, μουσική, ταινίες, ντοκιμαντέρ, βιβλία, σειρές, προγράμματα....πάπαλα.
η μαλακια ειναι οταν χανεις γυμνες φωτο απο πρωην , ολα τα αλλα ξαναβρισκονται!! :p
από πρώην σκληρούς;
.
Δεν ξέρω αν έχετε επισκεφθεί το Ζάππειο πρόσφατα, αλλά η "λίμνη με τις πάπιες" αποτελεί έναν στάσιμο βούρκο από σκατά πάπιας, λάσπη, σάπια φύλλα και κάνα νεκρό ψάρι εδώ κι εκεί. Σήμερα λοιπόν, στην προσπάθειά μου να φωτογραφίσω την επιφάνεια της "λιμνης", έφαγα μια υπερθεική γλίστρα, έπεσα στο πλάι, και βούλιαξα μες τον βούρκο απ'την πατούσα ώς τη μέση. Βράχηκε φυσικά και το άλλο μου πόδι, αλλά όχι τόσο πολύ.
Ον δε μπραιτ σαιντ, η κάμερα δεν έπαθε τίποτα, δε χτύπησα, με είδαν μόνο δυο άτομα και οκ, γέλασα αρκετά!
Μένει να δούμε αν θα αρρωστήσω, αφού συνέχισα τη βόλτα βρεγμένη επί κάνα 2ωρο.
:touched:Quote:
με είδαν μόνο δυο άτομα
ουτε καν forever alone δηλαδή
Πόσο λίγο με ξέρεις.
το πολυ να φυτρωσεις κανα εξτρα ποδι ή δαχτυλο,δεν τρεχει τιποτα
προχθες ειδα βιονικες γριες να κολυμπανε στην ελευσινα:thumbsup: