-
Re: The music off topic thread (survives!)
Quote:
Originally Posted by H.
ΧΑχαχαχαχααχ
Edit: emopunksonacid, μην προσπαθείς να περάσεις την εικόνα εδώ του ότι σιχαίνεσαι τα πειράγματα επί προσωπικού, καθώς in real life, εσύ είσαι ο μάστορας και διδάσκαλος του είδους. Να θυμίσω?
Γενικά κάτι άλλο προσωπικά για εσένα. Σταμάτα να είσαι 'όπου φυσάει ο άνεμος'. Μέχρι πριν κάποιον καιρό δεν είχες πρόβλημα με εμένα, στην πορεία κάτι έκανα που δεν το ξέρω ούτε εγώ, ούτε εσύ όμως, άρχισες να αντιπαθείς, αφιερώνεις μεγάλη πλειοψηφία των posts σου σε εμένα. Στο παρελθόν αυτό το έκανες και με άλλους. Επιτέλους απέκτησε σταθερή άποψη. Είναι κρίμα τέτοια πολυπροσωπεία στην ηλικία σου.
χαχαχαχα!μαλιστα.παλι επι προσωπικου.
εχμ,αν θυμασαι ΚΑΛΑ τα πειραγματα επι προσωπικου τα εκανα σε ατομα τα οποια ειχαν κανει μαλακια σε εμενα επι προσωπικου,οχι στον καθε ασχετο που μιλαω στο νετ και στα κουτσομπολια που ακουω για αυτον.και αν θυμασαι καλα,η φαση η δικια μου ειχε ξεφυγει απο τα πειραγματα και πηγε αλλου.
εγω ομως ρε φιλε δεν μειωσα ποτε κανεναν που δεν μου εφταιγε σε τιποτα.τουλαχιστον οχι σοβαρα.δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.δλδ τον πιτσαδωρο δεν θα μπορουσα ποτε να τον κραξω,ή τον μπορις σαν.και ακομα και οταν με τα λεγομενα μου(τα οποια ηταν στο πλαισιο της καφριλας) εθιξα ατομα οπως ο χολκ ή ο ουμπου ροι,ζητησα ενα συγνωμη(ξερεις,αυτο που ζητας οχι επειδη φοβασαι μην φας ξυλο,αλλα επειδη νιωθεις οτι πληγωσες καποιον αδικα/χωρις να το θελεις).τον μπαγλαμα και αρχικοιμισμενο γκουντσαν ομως τον βριζω με περισση χαρα,μιας και τον γνωριζω απο κοντα τι σιχαμενο κουναβι ειναι.
α ναι.και δεν ειμαι οπου φυσαει ο ανεμος.απλα αργησα να καταλαβω τι γλειωδεια και σιχαμα εισαι.για το ποστ μου ομως κουβεντα δεν εκανες γλυκε μου...μηπως λεω ΨΕΜΑΤΑ?
ημοπανκςονεισιντ.γουσταρω.καλυτερα ετσι παρα καφεντελμαρΗ.
-
-
Μπα ρε φίλε, σταμάτα να προσπαθείς να περάσεις συμφέρουσα για σένα εντύπωση εδώ μέσα. Καμιά μαλακία σε εσένα δεν έκανε ούτε κανένας γουορλόρντι, ούτε κάνας θράσερ, ούτε κάνας ειτζ, πολύ περισσότερο κανένας γκουντσαν. Απλά δεν έχεις τι να κάνεις με φαίνεται και ψάχνεις καινούργια παιχνίδια για να παίξεις κάθε φορά (όπου παιχνίδι για σένα το αναίτιο κράξιμο).
Δε μείωσες ποτέ κανέναν? χαχαχαχαχαχαχαχ ρε πάνκη είσαι μέγας ψεύταρος. Σταμάτα επίσης να γλύφεις άλλους χρήστες εις αναζήτησην υποστηρικτών πλέον. Θυμίσου, εγώ είμαι ο γλοιώδης, όχι εσύ.
Επίσης καλύτερα καφεντελμαρΗ.ς παρά ρουφpunkος.
-
Τέσπα, επειδή είμαι πηγή μεγάλου οφτόπικ εδώ πέρα και δεν το γουστάρω καθόλου αυτό καθώς κι επειδή τα κακογαμημένα που προσπαθούνε να στην πούνε επειδή έθιξες τη δισκοκριτική τους επειδή έλεγε μαλακίες ταυτόχρονα με το γεγονός ότι ο αγαπητός πάνκης δεν θα σκάσει ποτέ, σταματώ να ποστάρω εδώ. Σόρρυ και πάλι για τα οφτόπιξ.
-
χμμμ....
αν νομιζεις οτι ψαχνω υποστηριξη γλυκε μου πλανασαι πλανην οικτραν.
στα αρχιδια μου αν με συμπαθουν/αντιπαθουν.
και επειδη ηλιθιο πλασμα αναφερθηκες περι ρουφιανιας(που ειναι οτι χειροτερο μπορεις να πεις για εμενα ΒΛΑΚΑ,μιας και ποτε δεν ημουν ρουφιανος-ρωτα τον φιλο σου το ερεηζουρ για αυτο....ποσες φορες μπορουσα να τον ειχα ρουφιανεψει και δεν το εκανα ουτε θα το κανω ποτε),ξερεις πολυ καλα τι μαλακιουλες ειχε πει καποιος και βγηκε το ψαλιδι.
βεβαιως τοτε το διασκεδαζες μιας και δεν τον πηγαινες μια.
και να επιστρεψουμε στα περι ρουφιανιας,εσυ εισαι αυτος που μου ειπες για ατομα που εχουν επιληψια και αναφερθηκες υποτιμιτικα,εσυ εισαι αυτος που αναφερθηκες για την τρυφερη μου σχεση με τα ντραγκς στον υπολοιπο κοσμο,εσυ εισαι αυτος που γνωρισεις ολονων τα προσωπικα και τα διαδιδεις.ακομα και των φιλων/φιλεναδων σου("μαλακα,αυτην την θυμασαι??ηταν παρθενα και το γυρισε τελειως ρε....")
αντε στο καλο γλυκο μου ερπετο.α ναι,και δωσε μια απαντηση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο πρωτο μου ποστ.
edit-και θα σου προτεινα να ζητησεις ενα αλλο συγνωμη,απο τον πιτσαδωρο,που προσεβαλλες την κοπελα του.και ο μπορις σαν ειναι παιδακι ρε μαλακα...ειναι 18 χρονων ρε βλακα.και τα βαζεις μαζι του??και τον αποκαλεις και κακογαμημενο?ελεος ρε....
-
Afto gia to e8ikses th diskokritikh se mena phgaine?An nai re papari den antexesai ti na sou pw.Petas mia malakia gia th sxesh duo atomwn mesa sto forum pou den tous gnwrizeis tous 8igeis se polu megalo va8mo,den antidroun alla to pairnoun sthn plaka kai zhtas kai ta resta?St arxidia mou an "e8i3es th diskokritikh mou".Sugnwmh prepei na zhthseis pou eisai asteireuth phgh malakias edw mesa.Prosexe giati 8a fas perissotera ignore kai apo ton candiru(pou ta a3izei polu ligotero apo sena sthn ousia)
-
μαλακα αλεξ το πιο σωστο το ειπε ο Η. , σου τελειωσε ο γουορλορντις και τα εχεις βαλει μαζι του.και στην τελικη εχεις παει και για δυο μπυρες μαζι του στο παρελθον και καθεσαι και τον κραζεις ενω υπερασπιζεις τους βλακες τους χαβουζιαρηδες που τον κραζουν 15 ατομα χωρις να τους εχει δωσει καποιο ιδιαιτερο δικαιωμα.αντε πανε ζητα συγνωμη τωρα απο τον ουμπου ροι και τον χολκ επειδη τους πληγωσες και κραζε εμενα,Η. και γκουντ σαν (αλλο παλι κι αυτο).κατα τ'αλλα σε αγαπω και δωσε εισητιρια για τουμπα
-
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
εσυ εισαι αυτος που μου ειπες για ατομα που εχουν επιληψια και αναφερθηκες υποτιμιτικα
edw kapou teleiwnoun ola k oti k na eipwthei parapanw einai peritto. kalinixta eits
as poume gia khanate k poso kaliteroi einai apo sunn
-
παρε 5.000 αλλα δευτερο γυρο δωσε μου ολη την 1.
εσενα δεν σε κραζω,γιατι ξερω τι αμπαλος χαλβας εισαι.δεν εισαι κακος,πας να το παιξεις κακος.σαχλαμαρας δηλαδη.και γυριστρουλας.αλλα κακος δεν εισαι,απλα εχει σκασει στον εγκεφαλο σου το δοκαρι του τελικου του 2003 και απο τοτε δεν ξεμπλοκαρεις ρε παιδι μου...καποια στιγμη θα στρωσεις.δεν ειμαστε φιλοι,δεν θα γινουμε φιλοι,αλλα δεν θελω να σου κανω και κακο,ουτε εγω ουτε κανεις απο τους τριγυρω μου.εισαι σε μια αλφα φαση που την εχεις δει μεγαγαμικος,αλλα που θα παει θα πηξει το γαμηδι το μυαλο σου...
ο Η.ομως ειναι μουνακι,σκατοψυχος και ερπετο.και δεν εχει σημασια αν αυτοι που τον κραζουν ειναι απο τα τρικαλα,την κερασια,την ανακασα,την βουρβουρου.σημασια ειναι οτι εχουν δικιο.
μην στεναχωριεσαι Η.δεν θα ασχοληθω μαζι σου αλλο.ουτε θα αναφερω τα προσωπικα σου σε κανεναν εδω μεσα.ουτε καν πλακα δεν εχεις....
-
8a sumfwnhswKati asxeto:To maniacal vale pou phres phga na to vrw kai egw alla eixe teleiwsei,eftuxws to ksanaeferan logw megalhs zhthshs!A re firma oi Esoteric!
-
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
Quote:
εσυ εισαι αυτος που μου ειπες για ατομα που εχουν επιληψια και αναφερθηκες υποτιμιτικα
edw kapou teleiwnoun ola k oti k na eipwthei parapanw einai peritto. kalinixta eits
πιτσαδωρε επειδη γουσταρες fucked up,τσιμπα μια και τους career suicide.
-
αιντε ωραια τελος.σε γλυτωσα παλι καραφλα
Quote:
δεν ειμαστε φιλοι,δεν θα γινουμε φιλοι
ενοειται if you're not into metal , you are not my friend
-
-
ούμπου ρουά είναι ρε παιδιά.. ούμπου ρουά !
δεν γαμήσατε στις διακοπές σας κ την πληρώνουμε εμείς?
άει κανονίστε σε καμιά πλατεία για φάπες κ αφήστε μας εδώ τους φλώρους
-
πως λέγεται ο σόλο καριέρα στις πορείες;
ουμπου ρουα ματ
λολ!
-
-
Ευτυχώς που έβγαλα τα σιδεράκια πολύ καιρό πριν μπω στο ηαρ, να μπορώ να λέω και γω καμιά κουβέντα βρε αδερφέ :!: Φανταστείτε : χοντρός, ενίοτε με σπυράκια και σιδεράκια να τη λέει στον Ι.
λολ.
-
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
Άντε ρε βλάκα.
Edit: αλήθεια είχε παιχτεί σκηνικό με ψαλίδι;
-
Quote:
Originally Posted by distortionofperception
Καλα εννοειται οτι γαμανε.
Τσεκαρε αν θες και τους cyness.Και τους μεγιστους blockheads(ψιλοδιαφορετικη φαση,αλλα γκραιντκορ ρε διαολε!)
:arrow: Δινω respect σε αβαταρ μπορις-σαν
:arrow: Σταμ εντ δε γουιτσις τσεκαρε π.μ.
-
8a tsekarw kai egw cyness.Polu grind vazete teleftaia kai gamato kai me ftiaxnete! :D
edit:opa ena lepto tous exw akousei aftous!Split me skitsystem pou gamaei!
-
Σήμερα πρόσεξα ότι βγάλαν album μέσα στο 2008 οι Wedding Present και το ακούω τώρα και δεν είναι άσχημο. ΚΑΛΟ grind για όσους ενδιαφέρονται, El Rey o τίτλος του άλμπουμ.
-
to kainourio witchfinder general einai wraio k to trito kommati einai gamato k klemmeno ap to electric funeral twn vasiliadwn tou metal twn mplak sampa8 (to tragoudisa sto mialo mou k mallon ap auto einai alla den eimai k sigouros 100%)
-
το ελληνικο χεβι μεταλ γαμει.
-
Μετά το ιταλικό, και με το αμερικάνικο μακράν καλύτερο και εκτός συναγωνισμού. :P
-
-
Είδα ότι φέτος οι Hypocrisy επανακυκλοφόρησαν το Catch 22 σε νέα μίξη, με νέα παραγωγή κ νέα φωνητικά. Το έχει ακούσει κανένας?
-
Στο mySpace των Sodom λέει ότι πέθανε ο Witchhunter :( :( :(
-
-
-
Chris Witchhunter dead! :-(
IMPORTANT NEWS!!!!
Dear Sodomaniacs,
today we received the message that CHRIS WITCHHUNTER is dead. We are stunned, shocked and we don..t know what exactly happens but Chris Mother told us that Chris died last night.
We will give you more informations next time...
RIP
-
-
όχι ρε γαμώτο.
κρίμα. :(
RIP
βάζω στα καπάκια το agant orange, εις μνήμην..
-
pw xontro. rip indeed
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Είδα ότι φέτος οι Hypocrisy επανακυκλοφόρησαν το Catch 22 σε νέα μίξη, με νέα παραγωγή κ νέα φωνητικά. Το έχει ακούσει κανένας?
nai. wraio einai, exei ki ena bonus track plin ton videos. genika pio traxu se sugkrisi me t arxiko. mi perimeneis omws kamia dramatiki ouaou diafora. dld an to xa agorasto apo tote de nomizo na ta ksanaskaga
na simeiothei oti me hypocrisy den eimai kai o pio antikeimenikos. akoma kai to arrival pou to xoun perasei sa 'moufitsa pros kalo' mia xara mou fainetai
-
wtf βλεποντας τα ποστ του Η, αποφασισα να χωρισω
-
:(
oxi re pousth mou.......enas aptous shmantikoterous drummer olwn twn epoxwn perase sthn aiwniothta....
...No reason to despair
Ready to go through hell
Always know the fate
Morbid addication to pain
DEATHLIKE SILENCE...
-
-
Quote:
Originally Posted by Kalt
pw xontro. rip indeed
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
nai. wraio einai, exei ki ena bonus track plin ton videos. genika pio traxu se sugkrisi me t arxiko. mi perimeneis omws kamia dramatiki ouaou diafora. dld an to xa agorasto apo tote de nomizo na ta ksanaskaga
na simeiothei oti me hypocrisy den eimai kai o pio antikeimenikos. akoma kai to arrival pou to xoun perasei sa 'moufitsa pros kalo' mia xara mou fainetai
Κ γω το χω σε βινύλιο το Catch 22, οπότε δεν με κόβω να το ξαναγοράσω. Θα του ρίξω μία αυτιά πάντως.
Τι μουφίτσα προς καλό το arrival, μια χαρά δίσκος είναι. Όπως κ το επόμενο. :)
-
Quote:
Originally Posted by shora
pou to vriskoume(gia agora) auto to gamistero cdaki ??
-
Quote:
Originally Posted by Razor
Nasum ΘΕΟΣ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ
Ναι ρε,αψογος!
-
Ἀποκάλυψις μἃη γοῦῷλ, ἣν ἔδωκεν αὐτῷ ὁ στέφανος ο'μἃλλεη, δεῖξαι τοῖς δούλοις αὐτοῦ ἃ δεῖ γενέσθαι ἐν τάχει, καὶ ἐσήμανεν ἀποστείλας διὰ τοῦ ἀγγέλου αὐτοῦ τῷ δούλῳ αὐτοῦ γρἔγ άνδερσον