????
Printable View
????
Καμμένο:
Ένας μαθηματικός θέλει να περάσει από ένα ποτάμι. Γεφυρα δεν υπάρχει, μόνο ένα δέντρο απέναντι. Τι κάνει?
Υψώνει το δέντρο στο τετράγωνο, φεύγει η ρίζα, το δέντρο πεφτει μέσα στο ποτάμι, πατάει πάνω του και περνάει.
:?
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Τι έπαθε το "έστω γέφυρα"?
Παρτε τα οπως τα βρηκα...
Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανα αισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις "εταιρείες συνοδών" για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.
Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω... Γαμώτο. Με τη μπροσούρα στα χέρια μου - που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.
-Γεια! Aπάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.
-Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον... όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα...! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις. Πώς σου φαίνεται....?
-Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό.... αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9...
Ήταν μια γυναίκα η οποία είχε ένα πρόβλημα με το μ***ί της. Μύριζε κρεμμυδίλα.
Όποτε πήγαινε να κάνει κάτι πάντα έμενε στα κρύα του λουτρού γιατί οι άντρες έφευγαν.
Έτσι λοιπόν αποφασίζει να πει το μεγάλο πρόβλημά της σ'έναν φίλο της.
Αφού του τα διηγείται όλα της λέει ο φίλος της:
"Μην ανησυχείς κοπέλα μου εγώ έχω την λύση". "Έχω έναν γνωστό ο οποίος έχει μεγάλο πρόβλημα με την οσμή του",
"Για λέγε, για λέγε" του κάνει η κοπέλα "να λέει δεν μπορεί να μυρίσει καθόλου κι έτσι θα το ευχαριστηθείτε και οι δυο".
Την επόμενη μέρα λοιπόν συναντιούνται πάνε για καφέ και μετά της λέει ο άντρας "πάμε σ'ένα ξενοδοχείο?" "ναι" του απαντάει αυτή.
Πάνε λοιπόν στο ξενοδοχείο αρχίζουν τις διαδικασίες και την στιγμή εκείνη φτάνει ο άντρας στο μ***ί της.
"Πω πω" κάνει ο άντρας;
"Tι έγινε ;" του κάνει αυτή :
"Κρεμμυδίλα" "
Μα πως!" του λέει αυτή "εσύ δεν μπορείς να μυρίσεις, πως το κατάλαβες;"
"Δάκρυσαν τα μάτια μου"....
AHAHAHAHAHAHAHAH.
Το δεύτερο γάμησε το σύμπαν.
To deytero einai palio. To prwto mporw na me fantastw sthn akrh mias thlefwnikhs grammhs ksenodoxeiou, se rolo groum kai na akouw auta ta pragmata :)
Meta ton apotiximeno imiteliko tou 94 me ton agiax o Donis me ton Vazexa episkeptontai gnosto estiatorio sto thisio me thea stin akropoli pou akouei sto onoma Anoixi.
Kathontai,koitane ston katalogo:xeli vrasto..Erxetai to gkarsoni paraggelnoun 2 xelia ktl,pigainei to gkarsoni stin kouzina dinei tin paraggelia ston mageira,o mageiras enimeronei to gkarsoni oti yparxei mono ena xeli,opote gyrnaei stous eklektous pelates gia na tous enimerosei kai aytoi apofasizoun na to moirasoun.Erxetai to xeli,ta krasia,oi salates ktl wraia trwne pinoun kapnizoun pernaei i wra,opote zitane to logariasmo.Erxetai o logariasmos 223.984 EYRO..e ti na kanoun ta plironoun kai feygoun.
Prin to kleidosete:Poio einai to ithiko didagma?
-Ena to xeli Dwni kai i Anoixi akrivi.
Twra kleidoste to
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
:pink:Quote:
Originally Posted by Khalkji
Το χέλι και ο μαθηματικός έσπειραν :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ή θα ήταν ακόμα εκεί ή θα είχε πνιγείQuote:
Originally Posted by Atheist
Ένας οδηγός βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα σε αυτοκινητόδρομο στη Νέα Υόρκη. Δεν κινείται τίποτα.
Ξαφνικά, ένας άνδρας
του χτυπάει το τζάμι. Ο οδηγός κατεβάζει το παράθυρο και ρωτάει τον άγνωστο άνδρα:
- Τι συμβαίνει;
- Τρομοκράτες απήγαγαν τον Πρόεδρο Bush και ζητούν 10 εκατομμύρια δολάρια για λύτρα. Αλλιώς θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον κάψουν ζωντανό.
Πηγαίνουμε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και μαζεύουμε από τους οδηγούς ό,τι μπορεί να δώσει ο καθένας.
Ο οδηγός λοιπόν τον ρωτάει:
- Τι δίνει περίπου ο κάθε οδηγός;
- Ένα λίτρο περίπου...
Ένα τρένο ταξιδεύει και σ' ένα κουπέ βρίσκονται μια γριά, μια πολύ όμορφη κοπέλα, ένας ωραίος κι ένας άσχημος. Ξαφνικά το τρένο μπαίνει σ' ένα τούνελ, οπότε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι ακούγεται o ήχος ενός φιλιού και αμέσως μετά μιας σφαλιάρας.
Μόλις βγαίνουν από το τούνελ συμβαίνουν τα εξής:
Ο ωραίος κρατάει το μάγουλό του και έχει ντροπιασμένο ύφος.
Η γριά έχει ένας ύφος ικανοποίησης.
Η κοπέλα έχει απορημένο ύφος.
Ο άσχημος έχει ένα τεράστιο χαμόγελο.
Τι σκέφτεται ο καθένας;
.
.
.
.
.
.
.
.
Ωραίος: το μαλάκα τον άσχημο, φίλησε την γκόμενα κι αυτή σφαλιάρισε εμένα.
Γριά: μπράβο στη μικρή, τον κανόνισε όπως του άξιζε.
Κοπέλα: το μαλάκα, αντί να φιλήσει εμένα, φίλησε τη γριά.
Άσχημος: χα, χα, φίλησα το χέρι μου και σφαλιάρισα αυτόν το φλώρο.
Ένας τύπος είχε χρόνια πρόβλημα:
Δεν μπορούσε να έχει στύση. Πάει στο γιατρό, που μετά από πολλές εξετάσεις,έβγαλε διάγνωση.
- Έχω και καλά και κακά νέα, του λέει. Τα κακά νέα είναι ότι οι μύες του πέους σου έχουν εκφυλιστεί & δεν υπάρχει θεραπεία. Μετά από το πρώτο σοκ,ο τύπος ξαναβρίσκει την ψυχραιμία του και ρωτάει:
-Και ποια είναι τα καλά νέα;
- Υπάρχει μια πειραματική θεραπεία, αλλά χωρίς εγγυήσεις.
Μεταμοσχεύουμε στο πέος τους μύες απ' την προβοσκίδα νεαρού ελέφαντα.
Τι λες; Θα το επιχειρήσεις;
- Δεν έχω να χάσω και τίποτα, λέει ο τύπος, και η σκέψη ότι θα περάσω όλη μου τη ζωή,χωρίς να μπορώ να κάνω έρωτα, με ενοχλεί αφόρητα. Θα προχωρήσουμε!
Ο γιατρός κάνει την επέμβαση και σε μερικές βδομάδες, ο τύπος πάει με τη φιλενάδα του σε ένα εστιατόριο, να γιορτάσουν για το καινούργιο απόκτημά του.
Μόλις καθίσανε στο τραπέζι, νοιώθει μια ενόχληση ανάμεσα στο πόδια του, που προοδευτικά χειροτερεύει, μέχρι που γίνεται επώδυνη. Ξεκουμπώνει το
παντελόνι του, για να ανακουφιστεί λιγάκι. Ξαφνικά το πέος του, ελεύθερο πλέον, βγαίνει απ' το παντελόνι, ανεβαίνει στο τραπέζι, αρπάζει ένα ψωμάκι και επιστρέφει στη θέση του.
- Wow! λέει έκθαμβη η φιλενάδα. Εντυπωσιακό! Μπορείς να το ξανακάνεις;
- Πιθανόν! λέει αυτός, με γουρλωμένα μάτια, αλλά δεν ξέρω αν χωράει κι άλλο ψωμάκι στον κώλο μου!
Το πρώτο το ξέρω με μαύρους και το 2ο με γιαγιά που σφαλιαρίζει Γερμανό.
Τότε ναι, θα ήταν όντως αστείο :rofl:Quote:
Originally Posted by Atheist
είναι τώρα ένας μπάτσος και βγάζει βόλτα τη γάτα του!
τους κοιτάει ένας τύπος και λέει
- που τον πας το σκυλο ρε?
- μα δεν είναι σκύλος, γάτα είναι!
- δεν μιλάω σε σένα ρε μαλάκα!