σκασμος γεωργια ειπαμε:!:
Printable View
σκασμος γεωργια ειπαμε:!:
Έχω βαρεθεί την παλάμη σου όμως ε; Δεν της ρίχνεις μία παχιά να στρώσεις;
:moutza: ^2
Και με τα 2 παίξ'την, εμάς άσε μας ήσυχους.
το πετσακι εχει παρει φωτια ε?
peokrator 13
έχετε σκεφτεί να γίνετε stand-up comedians? πηγαίο ταλέντο.
η μουτζορίχτρα.
να κι η τσουτσού. πετάχτηκε
:dick:
ρε πούστη ρέηβενλορντ, δε μπορώ να μπαίνω εδώ μέσα και να βλέπω αυτό το πράγμα, είναι χειρότερο από καντιρού, με κάνει να σε φαντάζομαι να κλικάρεις συνέχεια την παλάμη και να γελάς με στραβό στόμα ενώ σου τρέχουν σαλάκια και τρέχει χυλός στα παντελόνια σου γιατί δε μπορείς να κρατήσεις το κουτάλι, είναι αηδία, είναι αντιαισθητικό, είναι καθυστερημένο, εκνευριστικό, σιχαμένο, κού-ρα-ση ρε αδερφέ μου, κού-ρα-ση.
περιμένεις σοβαρή απάντηση τώρα? κ εμένα μου τη σπάει η σοβαροφάνεια σε ένα τόσο γελοίο θέμα όπως η μπάλλα. αφού η πλειοψηφία αρρωστάρες χωρίς λόγο είμαστε. οκ, λέμε και 5 κουβέντες παραπάνω κ καμιά ανάλυση γιατί παίζαμε κι εμείς πιτσιρικάδες, ξερωγω. αλλά στο βάθος ο μόνος λόγος που ασχολούμαστε είναι η αρρώστεια. οπότε τι περιμένεις? επιστημονικές αναλύσεις και πληθυντικό ευγένειας? κ εγώ κουράζομαι με κάποιες συμπεριφορές. αλλά στα'ρχιδια μου κιόλας, στο γήπεδο πας να ξεδώσεις και μετά τα συζητάς για τον ίδο ακριβώς λόγο, χωρίς λογική.
οκ λοιπόν, μου την είπες κ έσωσες τον κόσμο. η μόνη απάντηση που μπορώ να σου δώσω κ εσένα είναι αυτή ---> :moutza:
Συμφωνήσαμε στο ότι είσαι ΑΡΡΩΣΤΑΡΑ, μπάλλλλα, γιέα.
Το "συμφωνήσαμε" ΉΤΑΝ ευγενείας, ε.
@ανχολι, γιατί το αρνήθηκα ποτέ? εσύ δηλαδή υποστηρίζεις για κάποιο σοβαρό βαθύτερο και λογικό λόγο την ομάδα που υποστηρίζεις?