alkoolikos = elleipsi elegxou + antoxi sto poto + simptwmata sterisis
elleipsi allwn endiaferontwn, sinexis enasxolisi me to pioto, koinwnika provlimata klp einai simplirwmatika k oxi kiria kritiria
:rofl: :shock:
Printable View
alkoolikos = elleipsi elegxou + antoxi sto poto + simptwmata sterisis
elleipsi allwn endiaferontwn, sinexis enasxolisi me to pioto, koinwnika provlimata klp einai simplirwmatika k oxi kiria kritiria
:rofl: :shock:
Pantws oi alkoolikoi (h genika oi suxnoi potes) exoun megalyterh antoxh sto alkool.
Twra an o allos exei ftasei sto shmeio na xei katastrepsei to sukwti tou, h eixe ginei kommatia prin 10 wres, nai paizei na methaei pio eukola.
μιας και αναφέρθηκε το τζιν τονικ.
είμαι στο bar στο δεύτερο gaypride που είχε γίνει [στο μοναδικό που πήγα κιόλας].
τέλος πάντων μαζί με κάτι άλλους/ες είμασταν στο bar όπου μετά από 2-3 ώρες έχω πάρει γραμμή πως όλοι... μα όλοι οι gay που ερχόντουσαν σε μένα ζητούσανε τζιν τόνικ. Οπότε κ αφού έχω κατεβάσει κάτι ουίσκια και είμαι σε μια χαρά, γυρνάω σε έναν και τον ρωτάω αν έχουν υπογράψει οι gay με το συγκεκριμένο ποτό, για να γυρίσει -τρελή εντελώς- κ να μου πει:
"κούκλα μου! είναι το ποτό με τις λιγότερες θερμίδες. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!!" φυσικά μαζί με την αγαπημένη κίνηση στο χέρι.
έτσι για την ιστορία γύρισα κ εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τους είπα πως θα παραμείνω με τον μοναδικό άντρα της ζωής μου, τον Jack. :wink:
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
i antoxh den einai stantar leme...einai me periodousQuote:
Originally Posted by Pitsadoros
olh autin i istoria gia na ma8oume oti eisai lesvia?Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
lurk more.
Κοίτα, δεν είπε κανείς πως ο αλκοολικός δε μεθάει γενικά. Αν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε κανένα θέμα με τους αλκοολικούς. Θα πίνανε για να'ναι οκ, να συντηρούν τον εθισμό τους, και θα ζούσαν οι γύρω τους καλά κι εσείς καλύτερα.Quote:
Originally Posted by minmin
Το όλο debate ξεκινά απ'τα 5 ποτήρια κρασί που ανέφερα μην ξεχνάς. Ε που να χτυπιέται το φόρουμ όλο κάτω, ο αλκοολικός δε φτάνει σε σημείο μέθης (ξέρεις, αυτής που κρατάει βδομάδες ως μήνες) με 5 ποτήρια κρασί. Άντε να ευθυμήσει.
Αν συνεχίσει τώρα να πίνει μετά απ'αυτό το σημείο και τελικά μεθύσει, δεν θα χρειάζεται και πολύ μεγάλες ποσότητες για να το συντηρεί για καιρό. Ειδικά αν λάβεις υπόψιν πως οι περισσότεροι τρώνε ελάχιστα κατά τις περιόδους αυτές.
Τεσπά, ας το λήξουμε κάπου εδώ. Όπως είπε κι ο πιτσαδόρος, υπάρχουν διάφορα ήδη και συμπεριφορές αλκοολικών.
http://www.gizmospizzas.co.uk/ZENCART/images/coke.jpg
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη (ξανα)λέμε. Ο θεός να χει καλά αυτόν που την έφτιαξε. Θάνατος στα chain letters με τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να πίνουμε κοακόλα. Φέρτε Cherry Coke στην Ελλάδα βλαχάρες τελευταίοι.
Ρακόμελο \m/
και stoner!
+1Quote:
Originally Posted by BlackiE
αθλιοτητεςQuote:
Quote:
τι κοκα-κολα κι αρχιδιές λέτε ρε... σιγα το μπουγαδόνερο!
αθλιοτητες λεμεεεQuote:
Originally Posted by funishment