atomikh vomva sto neo kosmo twra!
Printable View
atomikh vomva sto neo kosmo twra!
ikonoklast ισχύει ότι στο σχολείο είχες φάει ξύλο από τον χρήστη sabbatack;
Όχι, δε πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο (νομίζω). Αλλά η τάξη μου στο φροντιστήριο αγγλικών ήταν πιο αλητεία απο τη δικιά του οπότε αν τις παίζαμε ποτέ θα τον έδερνα φίλε!
αχά! κάποιος είναι ψεύτης λοιπόν!
οι κικ μπόξερς,εκτός απο το Κικ Μπόξινγκς,συναγωνίζονται και στο Ηλίθιο Κούρεμινγκ?μήπως επειδή οι πολεμικές τέχνες είναι μόδα των 80s,λόγω του σχετικού κινηματογράφου?
γκουντσαν μην απαντήσεις παρακαλώ.
Αυτό είναι πολύ καλό αστείο για κάποιον που μιλάει για δύο νεοκοσμίτες.
Αν πάντως ο χρήστης βλακατακ ισχυρίζεται ότι με έδερνε στην κυρα-πέλια τότε ραντεβού με μαδέρια έξω απ' τον πλάτωνα (σικ) όποτε θέλει να το ρυθμίσουμε.
βρείτε τα μόνοι σας.
(και ποστ πικς)
Φρεζνο και ξερο ψωμι
Έχει γίνει ατύχημα, έχουν σκοτωθεί 2 νέα παιδιά και ανοίγουν group στο μπουρδελο-φατσοβιβλίο και διαβάζω σχόλια και σκαλώνω με αυτό:
" .. kalo sas ta3idi paidia ema8a thn istoria kai peipame eilhkrina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sylipitiria stis oikogeneies sas!!!!!pote den 8a sas 3exasoume!!!!!!
oi agaph sas na mhn sas xwrisei pote!!!!!!!!!sas euxomai na pernate polh wraia kai lypame ppolu pou xasate thn zwh sas!!!!!!!!!!!!!!!!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ "
Από τη μια γελάω και από την άλλη ξενερώνω με την αποχαύνωση και την καθυστέρηση..
Από την άλλη έτσι είναι To Internet. Συνήθισέ το.
(και εγώ γέλασα ιδιαιτέρως δυνατά με το sas euxomai na pernate polh wraia kai lypame ppolu pou xasate thn zwh sas!!!!!!!!!!!!!!!!)
εγω το βρισκω γαματο ,αισιοδοξο και πολυ γλυκο αλλα δε θα θελα παρε δωσε με τον αθρωπα που το ποσταρε :fear:
να το σβίσο αν έιναι ρε παιδια!!!!!211!
το καλύτερο ήταν με έναν Αυστραλό που είχε σκοτωθεί, γράφαν τετοια οι φίλοι του στο φεισμπουκ και η οικογένεια του το έμαθε από αυτά τα μηνύματα
τσιγαρο ΤΕΛΟΣ,ελπιζω να κρατηθω και στην μασα και μην γινω σαν τον φατχαρτ