Πόσο εφικτό είναι να πάρει κανείς χαρτί από νοσοκομείο χωρίς να είναι άρρωστος ή κάτι? Γίνεται?
Printable View
Πόσο εφικτό είναι να πάρει κανείς χαρτί από νοσοκομείο χωρίς να είναι άρρωστος ή κάτι? Γίνεται?
Εξαρτάται. Έχεις γνωστό γιατρό εκεί μέσα; Αν όχι χλωμό. Αλλά πάντα μπορείς να πας και να παρακαλέσεις (και φυσικά να δώσεις και κάτι).
Και να σε κάνει καμμία εισαγωγή για δυσλειτουργία στην σπονδυλική στήλη, να σε βάλουν χειρουργείο, να γίνει κανά λάθος και να μείνεις ανάπηρος !
Ασε καλύτερα πήγαινε να κάνεις την δουλειά που σε έβαλαν και μην βαριέσαι.
Αχά. Μάλιστα. Δεν έχω γιατρό εκεί μέσα, ούτε τη πρόθεση να δώσω λεφτάκια αλλά θα προσπαθήσω!
Krux, τη δουλεία που με βάλαν να κάνω δε την έκανα και από το να πάω να κλαίγομαι σε καθηγητή που φοράει ελληνικές σημαίες και έχει όλο του το γραφείο γεμάτο αρχαία ελλάδα, προτιμώ να φιλήσω άλλων κατουρημένες ποδιές ή να προσπαθήσω δλδ.
xaxaxaxax, krux, ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ?
k na ksexasei k kana kleidi mesa o paparis o giatro na se ksananoigoune meta.. prwth fora thane?
kompogianites stodialo
ξύπνησα από τις 6.00 το πρωί για να κάνω παρέα στη κολλητή μου που θα πήγαινε να δώσει τα χαρτιά για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού ή όπως λέγονται.
7.00 ζω για πρώτη φορά σκηνή από ΡΕΤΙΡΈ
7.30 εμφανίζεται κ 2η Κατερίνα Γιουλάκη
μέχρι τις 12.00 -που έπρεπε να φύγω- έπρεπε να υποστώ τουλάχιστον άλλες 4 φορές τους ίδιους διαλόγους, τις ίδιες απορίες με διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά.
κ καθώς παίρνω τον πούλο για τις δουλειές μου, με σταματάει κ ένα παλικάρι -γύρω στα 30 το πολύ- για να μου κάνει δώρο μια καινή διαθήκη κ να μου πει πως ό,τι κ να λέω ο χριστός μ'αγαπάει.
Τελικα τι γινετε με τις απεργειες? ποιοι απεργουν αυριο? λεωφορια? ταξι? μετρο? ησαπ? ΤΙ!?
Αν λες μαλακίες και μ'έχεις αγχώσει άδικα είσαι μαλάκας μεγατόνων, όσα κιλά και να χάσεις.