mou zitisan ena pistopoiitiko stratou tipou A
exw pistopoiitiko stratou tipou B
PEIRAZEI?!?!?!?
sovara rwtaw
Printable View
mou zitisan ena pistopoiitiko stratou tipou A
exw pistopoiitiko stratou tipou B
PEIRAZEI?!?!?!?
sovara rwtaw
Απίστευτο !
Σήμερα πήγα στα ΚΕΠ και εγώ για το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Το τύπου Α είναι για έκδοση αδειών κλπ. Πχ εγω το θέλω για έκδοση άδειας ναυτικού πράκτορα.
Το τύπου Β είναι για απαλλαγές κλπ.
Το τύπου Β το είχες βγάλει για έκδοση διαβατηρίου ή κάτι τέτοιο;
Για συναλλαγές με δημόσιο, εύρεση εργασίας, διορισμό κλπ θέλει τύπου Α, οπότε κατά πάσα πιθανότητα ναι, πειράζει.
gia aitisi gia eidikotita to thelw
mallon prepei na parw allo e? ap to rouf?
elpizw na mi me ntisoun fantaro k me kratisoun ekei pera mono
edit: ginetai k apo to kep k to stelnoun autoi? kala katalava?
Ναι, ή σε κάποιο ΚΕΠ.
Εξαρτάται σε ποιό στρατολογικό γραφείο είσαι, εγώ ήμουν εκεί (141) και αν πήγαινα Ρουφ μου είπαν πως θα το έπαιρνα γρηγορότερα, ενώ στο ΚΕΠ που πήγα, έκανε περίπου μία εβδομάδα να έρθει. Ένας φίλος πάλι ήταν στρατολογικό γραφείο Καλαμάτας (147 νομίζω) οπότε είτε πήγαινε Ρουφ είτε έκανε άιτηση σε ΚΕΠ, τον ίδιο χρόνο θα έκανε το χαρτί για να έρθει. Με λίγα λόγια από το Ρουφ (λένε πως) θα το πάρεις αμέσως, μόνο αν εκεί είναι και το στρατολογικό σου γραφείο, αλλιώς θα κάνουν κι αυτοί αίτηση στο στρατολογικό γραφείο που είσαι για να τους το στείλουν, ότι δηλαδή ακριβώς θα κάνει και ένα ΚΕΠ.
Συνεπώς, μάθε για αρχή το στρατολογικό σου γραφείο, αν είναι Ρουφ, πήγαινε να το πάρεις από κει (αν το βιάζεσαι) αλλιώς -για να αποφύγεις και την ταλαιπωρία- τράβα σε κανα ΚΕΠ.
Κι αν πας σε ΚΕΠ να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα και να ξέρεις οπωσδήποτε το Στρατολογικό σου γραφείο. Μετά από το ΚΕΠ σε ειδοποιούν και πας και το παραλαμβάνεις.
thanx!
tha paw mia volta ap to kep
Ποιος ειναι ο χρηστης Αθανατος που πινει ομορφα πραγματα ? Στελνει σε μενα μονο μηνυματα η εχει παρει αμπαριζα το φορουμ?
Athanatos
ma kala. poso vlakas mpori na ise?
psaxnis to iliko sti psihi ap'ti stigmi pou i psixi ap'tin alithini xristianiki pisti ine entelos aili. k vevea iparxoun ousies ston egefalo, alla aftes dimiourgounte ap'tin psixi k ekfrazoun sto panta iliko soma tis diathesis tis (psixis). gia mena ine mia akoma apodixi tis iparxis tis psihis i iparxi ton nevronon. pos allios ap'to ailo sto iliko tha ipirxe epikinonia? afou o anthropos ine soma k pnevma mazi... os ena. pragmatika esis oi ilistes exete xeftilisti entelos ap'tis malakies sas. esi loipon, afou den pistevis pouthena, katse k psofise, liose sto xoma, na se fane ta skoulikia. ego mpori na kao stin kolasi os megalos amartolos, omos tha iparxo eonia. thnite malaka. liose.
εχω το τουρμπο ξ το φτηνο το 4αρι κανα διμηνο και αν εξαιρεσεις την μπαταρια , που κραταει το πολυ κανα 4 ωρο , δεν εχω κανενα προβλημα. Αυτα τα τυπου Α-Β του στρατου τι ειναι?ελπιζω να μην εναι για τπτ φλωριες του ναυτικου .
Μετά κι από τον αθάνατο έχω την εντύπωση ότι τελευταία το er τρώει ντου από πρεζόνια.
την έσκισε την κοπέλα ο αυνάνας