Omg 1ο έτος all over again. Τα ίδια σχεδόν (βγάλε τις γαστρεντερίτιδες), πυρετοί 40αρια και τα ρέστα, και έχω την εντύπωση ότι όλα ξεκίνησαν από ένα σάπιο gin tonic στον Πήγασο. Θέλω να ξαναπάω Ίο :(
Printable View
exwna
+1 άρρωστος στην Ίο. Πρόπερσυ νομίζω. Πήγασο μόνο απέξω είχα περάσει πάντως
αρκεί
χθες εβγαλα την μιση μερα στο τμημα κ εχασα το μπ3 μου.ΒΛΑΚΕς.
δεν έχεις σωστή οπτική γωνία.
α, σοβαρολογουσε;
Dude. H de3ia einai mexri k kokkaliara k h aristerh einai aplws gemath. den einai 8ema fysikhs optikhs gwnias alla eggefalikhs, an 8ewreis mia me merika extra kila ws XONTRH e okei, gousta einai.
Pantws mhn xrhsimopoieis ton oro xontrh agglida etsi eukola giati mallon den exeis ypopsh sou TEH TRUE HORRORS behind it :P
Αντίο Νέο Ηρακλειο μετα απο 22 χρόνια, απο αύριο Μενίδι, φμλ με συγκοινωνιες σκατα στην πρωην εταιρια μου και τον οαεδ.
Δουλειά μετά από 34 μέρες =(
3 μερες για να βρω πρακτικη αλλιως με διαγραφουν απ την σχολη. Ε, ισως και καλυτερα..
δουλειά μετά από 3 μήνες;
Δεν έχω δουλεια εδω και 28 μερες. α κ αι το Μενιδι ειναι ενα σιχαμα γαμω τους γυφτοι μου δινω 6 μηνες χρονικο οριο να βρω δουλεια και σπιτι
σου προτινω πετραλωνα.
αλυσιδα με αυτο του Γκαζιου?
Όχι, αυτό το είδα σε αρχαιοελληνικό στυλ.
Θέλω μία πιτσιρίκα :(
Ξυρισου και εισαι ετοιμος.
Έχει 45 λεπτά που γύρισα από την δουλειά. Μόλις θυμήθηκα πως ξέχασα στο γραφείο κάτι που χρειάζομαι αύριο και έχω ρεπό. Άντε πάλι πίσω.
Έρχεται κι άλλη μείωση μισθών..
auto den einai fml, auto einai fol..
H ειρωνία του να βλέπεις στο αμάξι σου το ροζ χαρτάκι του δημομπάτσου και σπασμένο πίσω τζάμι και ποθτανα όλα μεσα
κλεβουν για να ζησουν τωρα οι δημοτικοι!!!~11```1
Χθες στον αντ1 και σήμερα στο αλτερ είπαν οτι οι πρώτοι που θα βγουν σε εφεδρεία θα είναι οι μεταφερόμενοι υπάλληλοι της πρώην Ολυμπιακής.
Δηλαδή εγώ.
Καλή μου ανεργία.
δεν ξέρω ποιος βλάκας μουτζώνει κάποιον που βλέπει να μένει άνεργος, τέσπα.
Το θέμα είναι μην ακούς τα παπαγαλάκια, και ξεκίνα να σκας αν και όταν συμβεί.
Χθες κοιμήθηκα 4 ώρες, σήμερα μάλλον κάτι αντίστοιχο. Αύριο πρέπει να έχουμε ψιλοέτοιμο paper. Και τα γαμημένα τα πειράματα σκάνε από μνήμη, από τυχαίους πράγοντες, κι εγώ δεν ξέρω από τι. Αγαμήσου δηλαδή, δούλεψε όπως περιμένω για δυο μέρες και μετά στ' αρχίδια μου.
Αντί για ολονυχτία δουλειάς, σε παίρνει ο ύπνος, και ξυπνάς πάλι χωρίς να έχεις ξεκουραστεί. Έχεις ακόμα αρκετή δουλειά, που ήταν για σήμερα το πρωί. Δεν έχεις πρωινό κι είναι όλα κλειστά.
Και τώρα βρήκε να χαλάσει ο ήχος στο πισί. Δεν έχει μουσική για σήμερα :(
FML
το χθεσινοβραδινό κεμπάπ με τσακίζει σχεδόν από τις 5 το πρωί.
αλλά το μεγαλύτερο φμλ είναι που συνειδητοποιήσα πριν λίγο πως ο σκουπιδοφάγος με το όνομα Λουκρητία δεν άγγιξε ούτε το κεμπάπ, αλλά ούτε κ το κοτόπουλο του συγκεκριμένου μαγαζιού.
στην καλύτερη ήταν κάποια ξαδέρφη της.
δε λες κ το μαγαζί για να ξέρουμε?