εντάξει καλά είναι εγώ το 1992 (χίλια εννιακόσια ενενήντα δύο) που πήγα δεν πέρασα και άσχημα ...
Printable View
Έχεις εγγόνια;
Καλά ρε μάγκες, μπαίνετε ναυτικό και έχετε και το thrash-ος να ρωτάτε για tips? lol δλδ, τι να πούν άλλοι που τους έρχεται το χαρτί για τπτ γιάννενα ή τρίπολη πεζικό ;
εχουνε μολυνει τον αγνο χακι χωρο μας!! τελικα κεντρο αυλωνα μπηκα μονο εγω και ο ρειβενλορντ απο δω?
Γαμω το στρατο τους και τα χακι τους,80 ευρω ψωνια για ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
γαμησέ τα. 80 ευρώ και λίγα λες :evil:
τι 80 ευρο ρε ψαραδες? 2 κλειδαριες μια ισοθερμικη σκελαια , και 4-5 μπλουζακια παραλαγη . ολα τα αλλα τα χει μεσα στα κ.ψ.μ (καλα και κλειδαριες και μπλουζακια εχει αλλα τεσπα)
Γιατι,εκει τζαμπα ειναι?
5 ευρο το μπλουζακι , καλα αν εισαι τπτ αεροφλωριες και ναυτικα παιρνεις και τα ασπρα απο το σπιτι σου , 1-2 ευρο οι κλειδαριες αν και σου δεινουν και κανα δυο , και σκελαια σου δινουν αλλα ειναι για τον πεο ε και τα ξυριστικα και τα αφρολουτρα σου που ειναι και πιο φτηνα στα στρατα :p ασε που θα παρεις και διπλο μισθο 17 ευρο τα χριστουγεννα !
εγω ειχα 4 ατομα στον πεντακαθαρο θαλαμο!!! και 8 υπηρεσιες για να τις μοιραστουμε :pink: αφου ολοι βαζαν κονε απο το 414 για να ξαναπαν στρατο μετα απο 6 μηνες που θα χει πιο λιγα ατομα στον λοχο για να χει ησυχια!
απτο μηχανικο σου καναν μεταταξη στα τθ ? κωλοβυσμα!!!!!!! χαχαχαχα ελεος.
Πήγα σήμερα με ένα ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ στο κλασικό μαγαζί στο μοναστηράκι και πήρε 5 φανέλες και 5 ζευγάρια κάλτσες και 4 λουκέτα και πλήρωσε 58 ευρώ. Γαμημένοι στρατέμποροι.
Κάτσε στον Ξηράς δεν επιτρέπουν τις κλασσικές άσπρες φανέλες που μπορείς να βρεις σε τυχαίο μαγαζί με εσώρουχα;
χαχαχχαχαχχαχ
Φρηκ είναι η ιδέα μου ή έκανες καλύτερη θητεία και από ναυτοαεροπόρους; :twisted:
Καλος πολιτης
επειδη το ταγμα μου ηταν κοντα στην μυτιληνη δεν ειχε πολλα μορια και επισης δεν το ειχαν περασει εκει που βγαζουν τα μορια σαν μηχανοκινητο... μου βγηκε μεταθεση για φιλιατες.. και ζητησα αμεταθετο στον λοχο στρατηγειου που ηταν σχετικα καλα 1-1 και ψιλοχημειο. αν και στο τελος ειχε κατι επιθεωρησεις και κατι καμπανες γιατι ο φακελος δεν δεν ηταν 50χ50 το σπιτι τους.
Από Λέσβο δεν είσαι;
απο ΤΘ κεντρο μετα εγινες ΠΖ;
καταγωγη ναι ειχα και σπιτι ;-) αλλα θα προτιμουσα να με αθενς ε κανα ρουφ και να πηγαινω μια φορα τις 10 μερες στο στρατοπαιδο.
μαξ αυλωνα στην σειρα που παιρναν και πεζικαριους γιατι ολα τα στρατοπεδα στα νησια πλεον ειναι μηχανοκινητα και ειχα ειδικοτητα οδηγος ερπυστριοφορου :cool: ασχετο αν λογω ποδιου δεν την πηρα ποτες και εγινα αποθηκαριος :dfinger:
Για πειτε οποιος ξερει, αν κοψω τωρα την αναβολη μπαινω Φλεβαρη ή Μαη;
Μάη αφού μπήκε ο μήνας. Μπορείς να ζητήσεις να σε βάλουν Φλεβάρη, αλλά δεν είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα(αν η σειρά είναι μεγάλη που είναι μεγάλες συνήθως οι σειρές του Φλεβάρη δεν θα έχεις πολύ τύχη).
Δε νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν από τόσο νωρίς μάλιστα το πόσο μεγάλη θα είναι η παρεπόμενη σειρά, αλλά ακόμα κι αν μπορούν δε νομίζω ότι είναι σοβαρός λόγος για να μην το κάνουν. Ειδικά με λίγο παρακαλητό. Άσε που όσους ξέρω που το επιδιώξανε ούτε καν χρειάστηκε να κάνουν κάτι τέτοιο για να το πετύχουνε. Το ταμείο σε ανθρώπινο δυναμικό είναι πάντα μείον, ε και οι στρατιωτικοί δεν έχουν και το πιο μακροπρόθεσμο μυαλό για να σκεφτούν τι θα γίνει αρκετά αργότερα.
Boom, τράβα στρατολογία τώρα που είναι ακόμα νωρίς και κάντο. Έχε και μια καλή δικαιολογία όμως.
μωρα μου εφυγα, καλες ζωαρες να εχετε!
inb4 θα γλυτώσει το ER
καλή φάση.
δε ξέρω πόσο εφαρμόσιμα είναι όλαυτά και τι πούτσα θα φας αν παίξεις έτσι το παιχνίδι αλλά μου δωσε λίγη ελπίδα αυτό το κείμενο.
Εφαρμόσιμα δεν είναι τα περισσότερα.
Το σύστημα σε κάνει να παίξεις με τους κανόνες του γιατί "έτσι γίνεται πάντα" και κανείς δε θα μπει στον κόπο να το αλλάξει.
Η φωνή σου 99,9% δε θα ακουστεί πουθενά (εκτός αν έχεις βύσμα)
Αν πας να το παίξεις εξυπνάκιας συνήθως γυρνάει εναντίον σου.
Οι στρατιωτικοί είναι άνθρωποι χωρίς τη λογική του πολίτη που πάει φαντάρος. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό για σένα γιατί απλά δεν το έχουν περάσει και ούτε θα το περάσουν. Για αυτούς είσαι ένας από τους εκατοντάδες που πέρασαν και θα περάσουν και στο μπούτσο τους για τα προβλήματά σου.
Γενικά μία είναι η λύση, να το δείς σαν ένα θέατρο που υποχρεωτικά πρέπει να συμμετάσχεις και να εχεις ΥΠΟΜΟΝΗ.
η να παρεις το Ι5 σου και ολα τζαμι