τα παιδία παίζει
Spoiler
Printable View
τα παιδία παίζει
Spoiler
Ναι γιατι ηταν πολυ σοβαρα ποστς που επρεπε να μεινουν, τωρα που τα σβησαμε θα μπει καποιος και θα χαθει στη ροη της κουβεντας του θρεντ.
Γενικα αν καποιος mod ενοχλειται οταν τα παιδια παιζουν ας ξεκινησει και το moderating, αλλιως αφηστε το φορουμ οπως το εχετε αφησει να ειναι χωρις σχολια. Θα σβησω αυτο το ποστ σε 2 μερες, γιατι ετσι.
Ισως και να ειμαι ευθικτος, ναι, παντως μπορεις να διαβασεις τα σβησμενα ποστς και μετα τις τελευταιες σελιδες του τσατ και να δεις αν ηταν "τα παιδια παιζει".
Ρεηβεν δεν ξερω τι πρεπει να εξηγησω, μην εισαι τοσο ευθικτος οταν καποιος γραφει κακια κουβεντα για το φορουμ (πλακιτσα :razz: )
Πάντως εγώ έχω να πω πως δε μπαίνεις κανένα δίωρο στο forum γιατί βλέπεις My Style Rocks και χάνεις όλο το τζέρτζελο.
Γενικά, σας έχω πει ότι γαμιώστε;
Εχεις μονο λιγες ωρες ακομα να το σβησεις. Ας το κανουμε ενα quote να μην χαθει.
Κλαμα μονο που ελπιζεις σε moderating, ασε ρε τον κοσμο να βρισει μανες και να ευχηθει καρκινακι, τι φασιστας εισαι πια! :touched:
Self-healing και γαμωσταυριδια παντου, και στο φορουμ και στο τσατ, seems legit.
εδώ έχεις άδικο. τα σβησμένα ποστς είναι self-moderating :-)
Spoiler
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DIDI MUSIC RIP