δηλαδή αν οι ληστές περιπτέρου με το καλάσνικοφ σκοτώνονταν απ'τους δίας θα είχαμε αγιοποιήσει τους μεν και σταυρώσει τους δε. πότε έγινε αυτό ας πούμε;
(τι καθόμαστε και συζητάμε)
Printable View
δηλαδή αν οι ληστές περιπτέρου με το καλάσνικοφ σκοτώνονταν απ'τους δίας θα είχαμε αγιοποιήσει τους μεν και σταυρώσει τους δε. πότε έγινε αυτό ας πούμε;
(τι καθόμαστε και συζητάμε)
O φίξξξερ είναι τόσο ΦΛΩΡΟΣ που έσβησε τα ποστ του μόλις του την έπεσαν. 'ΡΚΕΤΑ ΕΙΠΑ!
για να γλυτώσει τις μούζες ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ.
άλλα μας έλεγε χθες στο τσατ.
Ναι ρε παπάρα, αλήθεια. Μιλάω για την αριστερά στο κοινοβούλιο, κανείς δε νοιάστηκε για την εξωβουλευτική αριστερά του 0.5%. Βέβαια για σένα όλοι μπορεί να φαντάζουν δεξιοί και ηλίθιοι εκεί μέσα και ίσως να'χεις δίκιο. Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα έχει πάρει μια κλειστή στροφή προς τα δεξιά επειδή ο κόσμος νιώθει ότι η εθνική του ταυτότητα και κυριαρχία απειλείται. Έχω δει τραγικές εκφάνσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας από τον απλό κοσμάκη το τελευταίο χρόνο λόγω της κρίσης, και εξίσου τραγικά "πατριωτικά" σκιρτίματα από εκείνους που θα χαρακτηρίζαμε αριστερούς (ΚΚΕδες κυρίως αλλά και από άτομα από την δήθεν αριστερή μεριά του ΠΑΣΟΚ - αν υπάρχει ακόμα κάτι τέτοιο). Ελπίζω να έχω ακόμα το δικαίωμα να εκφράζω άποψη με βάση τις εμπειρίες μου, έτσι;
Όχι, απλώς συμπεραίνω ότι όταν αναφέρεσαι στις «αριστερές δυνάμεις σε αυτόν τον τόπο» αναφέρεσαι αποκλειστικά στο ΚΚΕ. Ξαναδιάβασε την πρόταση που έγραψες παραπάνω λοιπόν και σκέψου πόσο έγκυρος είσαι, σκεπτικιστή τύπε.
Ναι σόρρυ που δε λαμβάνω υπόψιν όσους είναι εκτός βουλής, με έβαλες στη θέση μου.
A, εννοείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοκρατική Αριστερά δεν υπάρχουν. Εντάξει, μαζί σου.
edit: και inb4 καμία απάντηση για να εμπεδωθεί η λεκτική και νοηματική παράνοια.
Τι περιμένεις να σου απαντήσω; Ότι έβγαλες λάθος συμπέρασμα πως για μένα η αριστερά απαρτίζεται μόνο απο το ΚΚΕ; Τι να σου πω...
Βασικά, σου είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να πεις απλά: «Εντάξει, το παίρνω πίσω, ΔΕΝ μιλάω για το σύνολο των αριστερών δυνάμεων σε αυτόν τον τόπο γιατί υπάρχει και Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κουβελοειδή και ας πούμε οι πράσινοι αλλά και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά που οι συντριπτικά περισσότεροι δεν έχουν σχέση με τον σταλινικό εθνικισμό του ΚΚΕ και μάλιστα μερικοί από αυτούς εν μέσω κρίσης ασχολούνται πιο πολύ με την απεργία πείνας των 300 μεταναστών παρά με όλα τα υπόλοιπα.» Μου τη βιδώνει άπειρα όταν καραγκιόζηδες σα και σένα που το παίζουν ορθολογιστές, άθεοι, θετικιστές, σκεπτικιστές, μεγα-επιστημολόγοι δεν μπορούν να σταυρώσουν έναν στοιχειώδη γαμημένο συλλογισμό ή να παραδεχτούν ότι είπαν μια καραγκιοζιά.
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.
LOL. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σταλινικού τύπου φρασεολογία; Είσαι χαζούλης; Τα κουβελοειδή που λες και συ είχα την εντύπωση πως τα έχετε στη μπούκα γιατί πασοκίζουν. Γιατί αλήθεια νομίζεις ότι φύγανε από το ΣΥΡΙΖΑ; Και οκ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ. Μιλάς για "συντριπτικά περισσότερους". Αριθμητικά μιλάμε για 100 άτομα, το καταλαβαίνεις αυτό, έτσι;
Συγκρατήσου λίγο ρε παιδί μου. Είμαστε και οι δύο καραγκιόζηδες αν βριστούμε. Εγώ προσωπικά το άχτι μου το βγάζω αλλού, εσύ γιατί το βγάζεις στο internet; Σε παρακάλω, όχι το μουνάκι της μανούλας μου :(
Τραγικός.
Πω ρε φοίβο, στον σύριζα ήταν να μπει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου 2009 ο σκιτσογράφος Στάθης και τον φάγανε (κυρίως κουβελικοί αν δεν κάνω λάθος) γιατί πατριώτιζε πολύ, τι το κουράζεις άμα δεν ξέρεις, κρίμα είναι.
Χωρις να παρω καποια θεση αλλα ενα 8% με 10% εκφραζει το μεγαλυτερο μερος της αριστερας (οτι ορολογια και να δωσουμε σε αυτην) και προφανως οταν μιλας για τις πρακτικες τις αριστερας θα μιλησεις για τις πρακτικες του μεγαλυτερου μερους της. Μην εισαι στενομυαλος.