δεν ήταν πέναλντι ωρε,αυτά δε δίνονταιQuote:
Originally Posted by jack the ripper
επίσης σκατά στο Τόρρες κ στο σλοβάκικο ταγάρι στην άμυνα
Printable View
δεν ήταν πέναλντι ωρε,αυτά δε δίνονταιQuote:
Originally Posted by jack the ripper
επίσης σκατά στο Τόρρες κ στο σλοβάκικο ταγάρι στην άμυνα
:moutza:
το κορακι που τυχαινε να ειναι και μπασκινας επαιξε καθαρα λιβερπουλ
xm ektos apo tin ipopsia penalnti ston lefkoproso pou allou fanike oti epaikse liver?
Το πέναλτυ αυτό είναι καθαρό μη αμφισβητούμενο μόνο Έλλαδα.
ο διαιτητής γάμησε και δεν σταμάταγε το παιχνίδι για μαλακίες.
γενικά πολύ σωστός.
Η Αρσεναλ έπρεπε να βάλει αυτά που έχασε ώσε να έχει ενα πλεονέκτημα. αν και μετά απο Μιλαν παίζει και να την έχει την πρόκριση με Λιβερπουλ που καραδοκεί στο γήπεδο(χεχε)... Φενερ έπαιξε καλά αν και την γάμησε το αυτογκολ. Τσελσι δεν πολυγουσταρω αλλά την έπαιξε την Φενερ ένα ημίχρονο μονότερμα.
Θέώ τελικό Manchester με αγγλικη να γίνει μακελειό.
ο διαιτητης γενικα καλος ηταν...και αφηνε να παιχτει το παιχνιδι χωρις να το σταματαει καθε λιγο και λιγακι(βλεπε βασαρας) και το μοναδικο σοβαρο λαθος που εκανε ηταν το πεναλτυ σε εκεινη τη φαση...
με το 1-1 δινω προβαδισμα στη λιβερπουλ..διοτι μπορει γενικα η αρσεναλ να παιζει πιο ωραια μπαλα ,η λιβερπουλ ομως στα δυσκολα εχει δειξει οτι ειναι ομαδα με αρχιδια....
Το πέναλτι ήταν καθαρό imo, επίσης δεν θα αντέξω πάλι Λίβερπουλ, όχι άλλο κάρβουνο. Τουλάχιστον αν περάσει την Άρσεναλ, θα προσεύχομαι μετά να κάτσει τελικός Μάντσεστερ - Λίβερπουλ, να σας ρίξουμε άλλα 3 τεμάχια να γουστάρετε :twisted: :twisted:
και εγω αυτο θελω για να πω την αληθεια...δεν υποστηριζω λιβερπουλ :P
Για όσους υποστηρίζουν Λίβερπουλ λοιπόν το πιο πάνω post
Πάντως να μη λέω και πολλά πολλά και γίνει καμιά στραβή και κάτσει ο αγώνας και τη φάμε, γιατί δε θα ξέρω που να κρυφτώ μετά :P
Πρεπει να εισαι Λιβερπουλ για να λες οτι αυτο δεν ηταν πεναλτυ, δεν εξηγειται αλλιως ε.
Εγώ που είμαι Λίβερπουλ, ΜΑΛΛΟΝ δεν το έδινα.
Κάλλιστα μπορείς να πεις ότι με το που νιώθει το χέρι πέφτει, δεν φαίνεται σαν να πέφτει από σπρώξιμο. Απλά είναι μαλακία του αμυντικού που δίνει ευκαιρία να το εκβιάσει ο άλλος. Και να το έδινε πάντως δεν θα έλεγα για πέτσινο πέναλτι, αν εξηγούμαι.
Ανεξαρτητα απο την κινηση του Χλεμπ (που δεν διακρινω προθεση για θεατρο, την προλαβαινε λογικα), η προθεση του Ντιρκ Κουιτ ειναι να κοψει τον επιθετικο χωρις να εχει την παραμικρη ελπιδα να ακουμπησει την μπαλα και δεν το κανει καν προστατευοντας τη μπαλα με το σωμα του, το κανει ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ τον αλλο με το χερι, και ειναι μπροστα στον διαιτητη. Εξηγησου γιατι μαλλον κι οχι σιγουρα δηλαδη.
Σοβαρά τώρα, αν περάσει η Λίβερπουλ, το έχει πάρει. :DQuote:
Originally Posted by psychotron
Χωρίς να θυμάμαι και απέξω την φάση, χτες ό,τι είδα, ο Χλεμπονιάρης δεν πέφτει λόγω του τραβήγματος, αυτό είδα. Μου φάνηκε μπασκετικό φάουλ και ο χλεμπονιάρης πέφτει γιατί υπάρχει καλή περίπτωση να πάρει πέναλτι.
Τι θα πει πρόθεση; Αν δεν γίνει το κακό, ας έχει ό,τι πρόθεση θέλει. Τον ρίχνει όντως κάτω ή πέφτει. Δεν είναι σίγουρο για μένα, εξ ού και το ΜΑΛΛΟΝ.
Ο διαιτητής έδειξε ούμπαλα και δεν μου φάνηκε να κολώνει ή να σπρώχνει λίβερπουλ. Μαζί μου συμφώνησε!
Το θεωρω κι εγω απιθανο να στηριζε Λιβερπουλ γιατι ηταν παρα πολυ καλος γενικα. Επισης θεωρω οτι απλα ηταν ηλιθιος σε εκεινη τη φαση, δε χρειαζεται να ειχε ΔΟΛΟ.