itan filaraki mou pron ligous mines. polu xalaraQuote:
Originally Posted by Razor
kamia sxesi me palia.exei allaxei dioikithw elege kai ftiaxan ola. a, kai moirazoun tzampa koloxarta sunexeia
kalo xesimo
Printable View
itan filaraki mou pron ligous mines. polu xalaraQuote:
kamia sxesi me palia.exei allaxei dioikithw elege kai ftiaxan ola. a, kai moirazoun tzampa koloxarta sunexeia
kalo xesimo
Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
Κατάλαβες Ρέϊζορ ε? Τι καλό φαϊ σερβίρουν. Θα κοπρίσετε όλο το δάσος και θα σας αρέσει κιόλα (να προσέχεις τις νυχτερινές σου βόλτες).
χαχχαχααχ οκ
επισης
:dfinger: ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑ :dfinger:
στ'αρχιδια σας
MHN TYXON KAI LEIPSEIS ABRIO.
τωρα ειναι που δεν παιζει να μην ερθει ο πανκης :)
Αφού πέρασα 2 βδομάδες ως ο μόνος Γ στην υπηρεσία, από δευτέρα τους χαιρετάω κι εγώ. Άδεια απολύσεως! :midfinger:
Μάγγες, παίρνω μετάθεση στον 100 ΛΨΕ. (Λόχος Ψυχολογικών Επιχειρήσεων). Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα για το τι παίζει εκεί, ας μου πει και μένα, γιατί εγώ μέχρι σήμερα δεν την είχα ακούσει τη μονάδα. Παρεπιπτόντως, η μονάδα ήταν στην Λάρισα/Στρατιά, αλλά καταλαβαίνω πως τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Ξάνθη.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ωχ μαλάκα, γάμησέ τα.....
Πως και σε στείλαν εκεί ρε?
Έγινε κάτι? :shock: :shock:
Quote:
Originally Posted by pitchfork
:shock: :( με ψάρωσες. For real.
κανενα αλανι ξερει ποσες μερες μπορεις να παρεις αδεια για να δωσεις πιστοποιηση για ιεκ?
από μία έως καμία. και δεν κάνω πλάκα. α;νάλογα με τη μονάδα, βέβαια.
κατι ειχα ακουσει για ενα μηνα για να προλαβεις και καλα να διαβασεις.φοβερες πηγες εχω :roll:
καμια επαφη. αν δινεις μαθηματα σου δινουν βεβαια κανονικα αδεια για να μπορεσεις να πας και να γυρισεις (οχι ενα μηνα ε)Quote:
απο την αλλη, αν δουν οτι δε τα εδωσες, θα ευχεσαι μετα να μην επαιρνες καθολου την αδεια. ξερω παραδειγματα. :|
Το βάζω εδώ για να το δουν και όσοι ζουν τώρα τέτοιες στιγμές. :rofl:
Ο τύπος υπογράφει ως "Sassassin" (δεν νομίζω να είναι ο δικός μας). :P
opws eipan k oi alloi e3artatai kathara apo ti monada k apo to poso malakas einai o loxagos. emas as poume dn tous enoiaze katholou k tis dinane me to kilo tis triimeres (agrafes etsi? :P). alla auta paizoun sto ugeionomiko, dn nomizw na iparxei pouthena allou.