Prwton, eisai o monos vazelos pou to kanei ayto. Deyteron, den eimai o monos gayros pou to kanei ayto (kai omologw pligwthika pou me evales me ton swro :~(Quote:
Originally Posted by Odonian
Triton kai kyriwteron, eisai ksediantropos re. Apo to prwto mats me thn Rozenmporgk lyssaksate kanonika, afhnw kai ton pitch sthn akrh ws grafiko kai anamenomeno, oi ypodeloipoi stazate xolh kanonika. Aporeis pou xarhkame tis 5ares sas? Oute sto elaxisto den piasame thn xolh sas.
Ola ki ola dhladh...
Gia to antikeimeniko tou paixnidiou, den nomizw oti o ftaiei panw ap'ola o Malezani. Den eida kai kanenan paixth sas na skizetai, poly nwris eixan paradothei, nomizw den to pisteve kaneis apo thn arxh to mats, me to prwto gkol sas eynouxisane (to exw deit o ergo kai me thn omada mou) kai papala. Kai gia na pw thn alitheia, eimai ths gnwmhs oti kalytera tha einai na krathsete ton Malezani mexri to kalokairi, alliws xeirotera tha sas paei ektos ki an ferete kana theo pou mas diafeygei ayth th stigmh.
Kai me pasa eilikrineia, kai kyriws epeidh o vazelos pou ta lew irl kyriws einai eksairesh kai milame san anthrwpoi (oi kafriles einai mono gia plaka dhladh), egw den goustarw na einai patos o vazelos. Thelw na einai dyo tria klik apo mena ('h kalytera egw na eimai dyo tria klik panw apo sena), na tou petaw poutso kai na to fxaristiemai, oxi na aselgw se ptwmata. (kafrikh orologia alla oxi nootropia :P). Kai telos pantwn, o PAO prin tous teleytaious diasyrmous eixe deiksei kai kalo proswpo kai entos kai ektos, sigoura kalytero apo ayto to xali.
Kala tha kanete na vreite ti phge skata ton teleytaio kairo...
Tespa thn kanw giati exw meeting me kathigiti...