Kalimera
Printable View
Kalimera
Kalhmera
Είμαι σπίτι άρρωστος γαμώ το κερατάκι.
KοφτηδιαιταQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Να ανοίξουν ξανά οι έρευνες για τα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα - τα γνωστά UFO- ζήτησαν από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ κυβερνήτες αεροσκαφών της πολεμικής και πολιτικής αεροπορίας, μάρτυρες περιστατικών UFO, αλλά κι επιστήμονες που ασχολούνται με το θέμα. Η έρευνα είχε κλείσει πριν 40 χρόνια.
«Ζητούμε από την αμερικανική κυβέρνηση να παύσει να διαιωνίζει τον μύθο πως υπάρχει μία εντελώς λογική και συμβατική εξήγηση για όλα τα φαινόμενα των ΑΤΙΑ. Η χώρα μας οφείλει να ξανανοίξει την έρευνα που εγκαταλείφθηκε το 1969», τόνισε στους δημοσιογράφους ο Φάιφ Σίμινγκτον, πρώην κυβερνήτης της Αριζόνα και πρώην πιλότος του αμερικανικού στρατού, ο οποίος δηλώνει πως υπήρξε προσωπικά μάρτυς φαινομένου ΑΤΙΑ το 1997.
Την έκκληση υπογράφει μία διεθνής ομάδα από 19 κυβερνήτες αεροσκαφών, επιστήμονες και πολιτικούς, η πλειονότητα των οποίων βρέθηκε σήμερα στην Ουάσιγκτον για να διηγηθεί την προσωπική εμπειρία που είχαν με ΑΤΙΑ.
«Πιστεύουμε πως για λόγους εθνικής κι εναέριας ασφάλειας, κάθε χώρα οφείλει να ταυτοποιεί κάθε αντικείμενο που κυκλοφορεί στον εναέριο χώρο της», τονίζεται στην κοινή διακοίνωση.
Μεταξύ αυτών βρίσκεται κι ένας πρώην κυβερνήτης αεροσκάφους της Air France, ο οποίος υποστηρίζει πως συνάντησε έναν «τεράστιο ιπτάμενο δίσκο» κατά το δρομολόγιο Νίκαια - Λονδίνο το 1994, ένας κυβερνήτης ιρανικού μαχητικού, που είχε εις μάτην προσπαθήσει να επιτεθεί σ’ ένα ΑΤΙΑ το 1976, ή ακόμη ένα στέλεχος της αμερικανικής υπηρεσίας πολιτικής αεοροπορίας (FAA), του οποίου του είχαν κατασχέσει έρευνα για ένα ΑΤΙΑ που είχε εντοπισθεί πάνω από την Αλάσκα το 1987.
«Ποιος πιστεύει πια στα ΑΤΙΑ; Αυτή είναι η θέση που λαμβάνει συνήθως η FAA. Όταν είχε ρωτήσει σχετικά ένα στέλεχος της CIA για το τι πίστευε, εκείνος μου απάντησε "είναι όντως ένα UFO", αλλά δεν μπορούμε να το πούμε στον αμερικανικό λαό, όλοι θα πανικοβάλλονταν’», τόνισε ο τελευταίος, μιλώντας στους δημοσιογράφους.
πηγή: ethnos.gr
Candiru αν σε ενδιαφέρει, το 2008 αρχίζει να λειτουργεί πειραματικά το Ινστιτούτο CERN στην Ελβετία, το οποίο θα ασχολείται με έρευνες κυρίως αστροφυσικής και διαστήματος. Εκεί θα γίνουν αντίστοιχα ερευνητικά και για ΑΤΙΑ, ενώ λέγεται ότι θα είναι ανοιχτό στο κοινό για περιήγηση και απορίες πάνω σε αυτά τα θέματα. Ποιος ξέρει...ίδωμεν!
ποια ατια γαμωτημανα τους, πιο σοβαρα πραγματα δεν εχουν να ασχοληθουν;
εσενα θα παρουν πρωτο οι Γκριζοι ρε εγκαθετε!!!
Καντιρου δε νομιζω να ξαναρχισουν κατι παρομοιο με το Project Blue Book
αλλα κ να το κανουν δε νομιζω να εχει καποιο αποτελεσμα οπως κ τοτε
FaithFails για δωσε παραπανω πληροφοριες πλζ
Δεν ξέρω άλλα ακόμη. Σε 20 μέρες περίπου θα είμαι εκεί τριγύρω και θα το ψάξω. Ελπίζω να μάθω περισσότερα.Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Στο CERN είχε πάει η νονά μου πριν από μπόλικα χρόνια (μου έφερε και μπλούζα). Μπορώ να σας ενημερώσω με ότι πληροφορίες θέλετε ε. FaithFalls τι δουλειές έχεις εσύ εκεί?
Axaxaxax re FaithFails ektos apo to na petas metriopatheis vlakeioules exeis arxisei na ginesai kai epikindynh. Loipon, to CERN den einai liakopouleio ergasthrio gia na xaireste oi ufoxareis, einai diethnes ereynhtiko kentro fysikhs stoixeiwdwn swmatidiwn (kammia sxesh me astrofysikh). Leitourgei apo th dekaetia tou '50, prokeitai gia sovaro kentro opou den pas gia "perihghsh kai apories" ("ti kaiei o epitaxynths?", "to star gate einai ayto?") ki ergazontai diaforoi fysikoi, mhxanikoi klp. apo arketes xwres, metaksy twn opoiwn ki h Ellada. An eixes thn elaxisth oksyderkeia na skaseis sto wikipedia (link sto opoio paratethike prwtou epivevaiwseis oti den exeis idea, par' ola ayta tha pas ki olas na psakseis kai gia kana ufo logika) kai na tsekareis ola ayta anti na sta lew me safws epithetiko tono, isws na mh gelagame mazi sou.
dead in magazines ti noumero einai h mplouza?
:rofl: πλάκα έχεις
σαφώς. Απλά ειπώθηκε ότι θα γίνουν και αυτά τα ερευνητικά που είπα και ότι θα υπάρχει πρόσβαση σε κάποιους από 2008. Θα δούμε! Αν και εσύ ξέρεις ήδη μάλλον!
:rofl:
dead in magazines βόλτα πάω και όχι στο CERN
Οκέι.
:rofl:Quote:
Originally Posted by FaithFails
Ti safws re gidi, eipes oti to CERN sthn Elvetia tha anoiksei peiramatika (ti tha pei ayto? psema!) to 2008 (psema), oti asxoleitai kyriws me astrofysikh kai "diasthma" (psema, den asxoleitai katholou), oti tha psaxnoun oufo (psema) se ena programma xrhmatodotoumeno apo ekaton xilia krath pou perimenoun apta episthmonika apotelesmata kai oti to koino tha pernaei volta gia dieykrinhseis panw stous xnoudwtous alien filous mas (psema). Opote, h diavazeis poly esoterica.gr, h pas na doulepseis poion? emas! gamw to feleki sas pia thylhikoi tekno8rasers mpakalhdes ths paraplhroforhshs kai twn ilithiwn rofls.
Quote:
Originally Posted by inhalexhale
ok γλυκέ μου inhalexhale, είπα ότι θα λειτουργήσει πειραματικά σε αυτά τα θέματα και ότι θα ερευνήσει σε αυτά τα πλαίσια και θέματα διαστήματος και τεχνολογίας (που μέχρι τώρα δεν έχει αντίστοιχα πειράματα). Επίσης θα είναι ανοιχτό σε μερίδα κοινού (δεν ξέρω ποια) από το 2008. τα συμπεράσματα δικά σου για τις γυναίκες technothrashers και όλα τα συναφή. Πότε μίλησα για χνουδωτά ζωάκια δεν ξέρω, αν δεν καταλαβαίνουμε ρωτάμε, δε βρίζουμε.
Exeis na proteineis kana vivlio panw sta sxedia tou CERN to 2008 giati egw de vriskw tipota?
-> :dwink: <-
όχι!
Εσύ έχεις τίποτα άλλο να παρεξηγήσεις?
re h faithfalls einai fake account ths vampie?
όχι, πρώτη φορά φέτος μπήκα στο ER, δεν είχα ξανασχοληθεί ποτέ με αυτό το forum.
fernei pio poly se hovokkk
όντως, είναι havoc στο πιο φλώρικο.
Να συμπεράνω ότι φέρεστε άθλια στις περισσότερες γυναίκες του forum?
oses den mas kathontai!
Με συγκινείς!
Άκου και λίγο technothrash-technodeath...Στους άντρες άκουσα ότι δεν βλάπτει :P
ena post svhstike!
akouw techno sketo giati einai trendy !
στον inhalexhale το είπα, ο οποίος έσβησε το post του πριν από το δικό μου
Prosexe ti isxyrizesai xwris apodeikseis.
afou to eida kai gw to post :PQuote:
Me poion eisai re roufiane?
me ton mpeni :oops:Quote:
:rofl: :rofl:
έχω πάντα μάρτυρες για όσα ισχυρίζομαι
On topic:
<WoodenShjips> loipon katevaste ton ethniko ymno tou israhl
<WoodenShjips> k tha paratirisete oti einai to itan enas gaidaros.
Proof.
άκυρο!
λοιπόν, ο ισχυρότερος εθνικός ύμνος ήταν αυτός της σοβιετική ένωσης.
δεν εννοώ την διεθνή, τον άλλονα.
ακούμε εδώ.
Δεν χωρεί αμφιβολία. Και δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και λίγα χρόνια η Ρωσία τον καθιέρωσε (επανέφερε, ουσιαστικά) ως δικό της ύμνο.
Πάντως μακράν ο πιο epic ύμνος είναι αυτός της Βουλγαρίας.
edit: Χαχα, αυτό δεν το ήξερα. ---> Proof
ths uruguays nomizw , ton thymamai apo to mundial tou 2002 htan terastios kai san musical.
τον λατρεύωQuote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
τι έκσταση κάθε φορά που έπαιρνε μετάλλιο η ρουμανία.. καλύτερο και από την ακορντάρα στο δικό μας.
de me les esy.
servitoros apo thessaloniki
kapote estelna 5000 draxmes stin peace
ayto to video
einai thewria synomwsias kammenou oikologou?
pou ki an einai ...akyro
to teleytaio videaki tis greenpeace.....
pou poulise kai stin tin tileorasi
den itan theiko
esena petuxa se sen edwsa akyroaoantisi
kali tyxi
wraies katastaseis