http://www.geocities.com/photaris/at4.jpg
Printable View
aris 44
Ανανεωσαν βαλλας και κωστουλας ...
κι ετσι θα κλεινουν τετραδα για πρεφα με ελληνες οι ανατολακης και στολτιδης.
Παιζει να υπαρχει και 5ος ελληνας στο ροστερ του θρυλου και να παιζουν που και που και κανα μπασκετακι.
Μένει ο Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ
Όαση στην έρημο των προβλημάτων του ΠΑΟΚ αποτελεί το γεγονός της συγκέντρωσης των χρημάτων που απαιτούνται προκειμένου να πληρωθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Η λύση για την παραμονή του διεθνούς ποδοσφαιριστή ήρθε μέσα από τον ΠΑΟΚ καθώς για άλλη μια φορά οι περισσότεροι από όσους κλήθηκαν να προσφέρουν τον οβολό τους το έκαναν προσφέροντας πολύτιμη υπηρεσία στον Δικέφαλο. Δυστυχώς πολλοί από όσους προσκλήθηκαν από τον Θανάση Κατσαρή στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην ΠΑΕ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν χρόνο... προκειμένου να παραστούν στη συνάντηση. Κανείς όμως στις δύσκολες εποχές που ζούμε δεν μπορεί να απαιτεί οικονομική βοήθεια από κανένα. Λίγο μετά τις 20.00 στο γήπεδο της Τούμπας συγκεντρώθηκαν οι Κούλης Αποστολίδης, Ζουράρις, Νίκος Σπανδονίδης, Αλκης Ισαϊάδης, Στέλιος Κόπτης, Αλέξανδρος Μαμιδάκης, Μιχάλης Μπέλλης, Κώστας Ορφανός, Ηλίας Παντελιάδης, Ποζατζίδης, Σπύρος Μηλιορίδης, Θανάσης Καπετανάκης και ο πρόεδρος του Α. Σ. Θανάσης Κατσαρής. Θέμα συζήτησης η συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να πληρωθούν άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Μεγαλύτερο βάρος δόθηκε στη συγκέντρωση χρημάτων για την πληρωμή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με δεδομένο ότι σήμερα λήγει η προθεσμία και ο παίκτης μένει ελεύθερος. Η πρόταση τέθηκε από τον Θανάση Κατσαρή που προσέφερε το ποσό των 30.000 ευρώ για να ξεκινήσει η διαδικασία. Αμέσως μετά ο Αλέξανδρος Μαμιδάκης προσέφερε το ποσό των 50.000 ευρώ, ο Ηλίας Παντελιάδης το ποσό των 20.000 ευρώ, ο Νίκος Παπαδόπουλος το ποσό των 20.000, ο Κώστας Ορφανός 20.000 ευρώ, ο Κούλης Αποστολίδης 20.000 ευρώ, ο Γιώργος Ποζατζίδης το ποσό των 30.000 ευρώ ενώ χρήματα προσέφεραν (μετά από τηλεφωνική επικοινωνία) οι Γιώργος Καλύβας (30.000 ευρώ). Αχιλλέας Φώλιας (20.000 ευρώ), Γιάννης Καραγγιανούδης (30.000 ευρώ) ενώ ο Βασίλης Σεργιαννίδης θα επικοινωνήσει το πρωί με τον πρόεδρο του Α. Σ. για να ανακοινώσει το ποσό που προσφέρει. Χρήματα προσέφεραν το "ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ" (17.000 ευρώ για την ενοικίαση μιας σουίτας) ενώ ακριβώς την ίδια ακριβώς προσφορά κατέθεσε ο Μάκης Μιχαηλούδης εκπρόσωπος της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Μαζί με τις μικρότερες προσφορές και άλλων φιλάθλων του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε το ποσό των 380.000 ευρώ που απαιτείται να καταβληθεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα. Αυτό που συμφωνήθηκε είναι πως όσοι προσέφεραν χρήματα θα τα πάρουν πίσω όταν λυθούν τα προβλήματα της ομάδας ή αν θέλουν μπορούν να πάρουν σουίτα στην Τούμπα ή εισιτήρια διαρκείας για τις ανάγκες τους.
Μένει ο Δημήτρης
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαλπιγγίδη που ενημερώθηκε από τον Γιώργο Ποζατζίδη πως αύριο θα του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται ώστε να "κλείσει" το θέμα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε ότι ικανοποιήθηκε από την εξέλιξη και σε μια - ακόμα - ένδειξη καλής θέλησης ενημέρωσε ότι θα δεχθεί να εισπράξει το ποσό των 300.000 ευρώ και να πάρει μια επιταγή για αργότερα. Όπως είπε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Ποζατζίδη πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να πληρωθούν και άλλοι παίκτες. Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε χθες το βράδυ στο "Μ" για την απόφαση του... «Είμαι φοβερά πιεσμένος από όσα συμβαίνουν. Έκανα μια κίνηση για να κινήσω τις διαδικασίες στον ΠΑΟΚ και όχι για να φύγω από την ομάδα. Και όμως δέχθηκε κακόπιστη κριτική. Δεν πειράζει εγώ ξέρω τι αισθάνομαι για τον ΠΑΟΚ. Και τι πιστεύω. Πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα τόσο άσχημα με όσα συμβαίνουν. Εύχομαι να βρούμε σαν ομάδα τον δρόμο μας και να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση διότι κανένας δε μπορεί να την αντέξει. Προτιμούσα να πληρωθώ από τον ΠΑΟΚ και όχι από ανθρώπους τους οποίους ευχαριστώ για τις προσφορές που έκαναν στον εκπρόσωπο μου αλλά δεν είναι μέσα στην ομάδα».
Πληρώνεται και ο Ντάνι
Η απόφαση του Σαλπιγγίδη να μην εισπράξει όλα τα χρήματα σε ρευστό πιθανότατα θα δώσει τη δυνατότητα να πληρωθεί και ο Ντάνιελ Φερνάντεζ που όπως είναι γνωστό κατέθεσε προσφυγή. Ακόμα όμως κι αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα το θέμα ανέλαβε να λύσει ο Στέλιος Ποζατζίδης με διάθεση χρημάτων απευθείας στον παίκτη πάντα μέσα από την ΠΑΕ ώστε να γίνουν όλα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.
Υπήρξαν και διαφωνίες
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπήρξαν και αντίθετες απόψεις. Οι Σπανδωνίδης και Μπέλλης αρνήθηκαν να διαθέσουν χρήματα θεωρώντας ότι δεν διευκολύνεται ο ΠΑΟΚ αλλά ο Γιάννης Γούμενος μ΄ αυτή την κίνηση και αποχώρησαν από τη διαδικασία.
Εισιτήρια διαρκείας και λογαριασμός
Αυτό που επίσης αποφασίστηκε στη χθεσινή συνάντηση (έγινε παρουσία τουλάχιστον 100 οπαδών της ομάδας που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Τούμπα) είναι ότι θα πρέπει να προωθηθούν τα εισιτήρια διαρκείας στους φιλάθλους. Οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι επικεφαλείς των συνδέσμων που ενημερώθηκαν έδειξαν αποφασισμένοι να προωθήσουν ολόκληρο το καλοκαίρι εισιτήρια διαρκείας ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και να λειτουργήσει η ομάδα σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί επενδυτής για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει (για λόγους διαφάνειας) από τον Α. Σ. ώστε τα χρήματα που θα προκύπτουν από τις πωλήσεις να είναι σίγουρο ότι θα διατίθενται για τις ανάγκες της ΠΑΕ. Παράλληλα αποφασίστηκε να ανοίξει λογαριασμός (ΕΓΝΑΤΙΑ τράπεζα 0086354421) που ανήκει στον Α. Σ. και όποιος επιθυμεί μπορεί να διαθέτει από σήμερα κιόλας χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες της ομάδας.
Προσφυγή στο CAS
Κατατέθηκε χθες στο ανώτατο διεθνές δικαστήριο της Λοζάννης η προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης της ΟΥΕΦΑ να αποκλείσει την ομάδα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απορρίπτοντας την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που θεώρησε ότι ο ΠΑΟΚ εμπρόθεσμα εξασφάλισε εγγυητική και δικαιούται να αγωνισθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τις επόμενες ημέρες θα ορισθεί δικάσιμος της υπόθεσης.
Επιστολή στην ΟΥΕΦΑ
Επιστολή σε έντονο ύφος απέστειλε χθες μέσω της ΕΠΟ στην ΟΥΕΦΑ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το θέμα χειρίστηκε ο Δημοσθένης Στάμος (όπως και την περίπτωση της προσφυγή στο CAS) που συνέταξε μια αυστηρότατη επιστολή σε βάρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θεωρώντας ότι παρατύπησε αδιαφορώντας για την απόφαση της ΕΠΟ δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον Ατρόμητο Αθηνών να συμμετάσχει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της νέας περιόδου.
Δε μένει ο Ουντέζε
Αποφασισμένος να μην μείνει στον ΠΑΟΚ ακόμα κι αν πάρει τα χρήματα που θα του επιδικαστούν από την προσφυγή που κατέθεσε είναι ο Ιφεάνι Ουντέζε. Ο Νιγηριανός υποστηρίζει ότι θα έμενε στην ομάδα μόνο αν βρισκόταν επενδυτής που εξασφάλιζε το μέλλον του και το μέλλον της ομάδας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει διάθεση να συγκεντρωθούν χρήματα για τη δική του παραμονή με δεδομένο ότι ακόμα κι αν πληρωθεί μπορεί να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
ante bleeding xekina gia trapeza :wink:
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιάγια Τουρέ σε αθλητική εφημερίδα, τονίζοντας πως ο πειραϊκός σύλλογος του οφείλει χρήματα και δεν του βγάζει βίζα! Ο Ντιμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε πως υπάρχει πρόβλημα και με τον Αρούνα Μπαμπανγκίντα, την ώρα που στο μεγάλο λιμάνι δηλώνουν άγνοια...
Τί δήλωσε ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού στην εφημερίδα "Sportime"; Ορίστε... "Θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται και πως λειτουργούν στον Ολυμπιακό. Δεν είναι καθόλου - μα καθόλου - επαγγελματική η συμπεριφορά τους. Αριστερά και δεξιά ακούω πως με θέλει ο μισός πλανήτης και η ίδια η ομάδα μου με έχει απλήρωτο αρκετό καιρό. Το ξέρετε αυτό; Γνωρίζετε ότι δεν έχουμε βίζα να επιστρέψουμε εγώ και η οικογένειά μου στην Ελλάδα;
rompesch :)
Ο Ολυμπιακος ειναι ρομπα η ο Τουρε?
both
γιατι ειναι ο Ολυμπιακος, λοιπον?
Quote:
Originally Posted by lebowski
Quote:
Originally Posted by bleeding
γιατί υποτίθεται ότι πρόσεχε ένα παίχτη σα κιαυτον σα τα ματια του,παπάρια δηλαδήQuote:
Originally Posted by Darkling
επίσης,φοβερή πειθαρχία :thumbsup:
Σιγα μην ειναι απληρωτος.
den kserw an einai aplhrwtos 'h oxi, alla kapoia probata nomizoun oti ayta symvainoun mono ston paok kai ston hraklh as poume....
Στην Τουρκία θα δώσει το εκτός έδρας παιχνίδι της για τα προκριματικά του Euro 2008 η Ελλάδα, ύστερα από τη μείωση της ποινής που είχε επιβληθεί στη γείτονα χώρα για τα επεισόδια του αγώνα με την Ελβετία. Μετά από εκείνα τα περιστατικά στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ του Μουντιάλ, η FIFA είχε επιβάλλει ποινή έξι αγωνιστικών σε ουδέτερο έδαφος (σε χώρα-μέλος της UEFA, τουλάχιστον 500 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα της Τουρκίας).
Ωστόσο, μετά από την εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας κατά της πρωτόδικής απόφασης, η ποινή μειώθηκε στο μισό. Ως εκ τούτου, η Τουρκία θα δώσει σε ουδέτερο έδαφος τους αγώνες με Μάλτα, Μολδαβία και Νορβηγία και κανονικά τα παιχνίδια με Ουγγαρία, Ελλάδα και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
:roll: :roll: :roll: :roll:
Quote:
Ο Τζιανλούκα Πεσότο έπεσε από το δεύτερο όροφο των γραφείων της Γιουβέντους και νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα σε κλινική του Τορίνο, με τις επόμενες 48 ώρες να είναι κρίσιμες για την υγεία του, παρά το ότι οι αρχική εκτίμηση ανέφερε πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ιταλίας που διακόπηκε με τους παίκτες να είναι συγκλονισμένοι και τον Φάμπιο Καναβάρο να ζητά επίμονα να μάθει τι συνέβη στον πρώην συμπαίκτη του.
Ο Πεσότο εργαζόταν εδώ και κάποιο καιρό σαν μάνατζερ στη διοίκηση της Γιουβέντους και βρισκόταν στο χώρο των γραφείων της Γιουβέντους σε καθημερινή βάση. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της "Γηραίας Κυρίας" έπεσε ανάμεσα σε δύο αμάξια, με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα σε όλο του το κορμί.
Φήμες από τη γειτονική χώρα θέλουν τον Πεσότο να κρατά ένα κομποσκοίνι στα χέρια του την ώρα που τον βρήκαν τραυματισμένο. Από το οικογενειακό του περιβάλλον, όπως αποκάλυψε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων "ANSA, διέρρευσε πως ο "κύριος καθηγητής" (ήταν το προσωνύμιο του) υπέφερε από κατάθλιψη και μάλιστα επισκέπτονταν ειδικό ψυχολόγο, με τον οποίο είχε ραντεβού ανήμερα του άτυχου συμβάντος.
Αργά το απόγευμα της Τρίτης έφθασαν στο Τορίνο οι Ντελ Πιέρο και Τζαμπρότα. Συνοδευόμενοι από τον Τσίρο Φεράρα, οι δύο παίκτες της Γιουβέντους επισκέφθηκαν τον Πεσότο, στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται. Το βράδυ της ίδιας ημέρας επέστρεψαν στη Γερμανία για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
omg
http://www.shoot.gr/document.php?catego ... t_id=11364
:rofl: :headbang2: :beerz:
Τους εννέα έφτασαν οι θάνατοι στην Κίνα, οι οποίοι σχετίζονται με το Παγκόσμιο Κύπελλο.
...Ο φίλαθλος, ο οποίος ήταν 30 ετών και πιστεύεται ότι στοιχημάτισε πολύ μεγάλο ποσό στη νίκη των "οράνιε", προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα πέφτοντας από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην πόλη Μπαότζι, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, που βρήκε τους Ίβηρες να επικρατούν με 1-0.
Η ευρωπαϊκή πρόκληση της συμμετοχής της Λάρισας στο Ιντερτότο (12-13 Ιουλίου στο δεύτερο γύρο) πλησιάζει
Η συμμετοχή των "βυσσινί" στο Κύπελλο Ιντερτότο αναγκάζει τους ιθύνοντες της ομάδας να κάνουν νωρίτερα τα πλάνα τους και να επιστρέψουν πιο νωρίς από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Τέλος, τα εισιτήρια διαρκείας, κινούνται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας έχουν πουληθεί περίπου 3000 κάρτες.
Εντάξει, οι φίλοι του Αρη δεν πρέπει να έχουν παράπονα. Γιατί για καμία ελληνική ομάδα δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο Ροναλντίνιο, όσο και ο Λιονέλ Μέσι!
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει ευχηθεί πολλές φορές στους "κίτρινους", ενώ τώρα ήρθε η σειρά του Αργεντίνου να αναφερθεί στους Θεσσαλονικείς και στο νέο τεχνικό της ομάδας, Γκιγέρμο Ογιος.
"Eύχομαι καλή τύχη στον Γκιγέρμο και στη συνεργασία του με τον Αρη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα θα πάνε πολύ καλά γι’ αυτόν, γιατί έχω συνεργαστεί μαζί του και γνωρίζω τον τρόπο δουλειάς του. Είναι ένας τεχνικός πολύ εργατικός και καλός επαγγελματίας που αγαπάει τη δουλειά του, αφοσιώνεται πολύ στο αντικείμενο του και μεταδίδει με ευκολία τις γνώσεις του. Μια μεγάλη αγκαλιά σ’ όλο τον κόσμο του Αρη.
Ευχές. Λίο Μέσι".
τέλος ας μας πει κανας wanker τι ακριβώς παίχτηκε με τον αναστόπουλο
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 23134.html
αυτα ειναι ...κανει πλακα και το κοντρα απιστευτο το ΛΙΝΚ.
GAY-ROS
:rofl: :rofl: :rofl:
\m/
It is just before the England v Brazil match.
Ronaldinho goes into the Brazilian changing room to find all his
teammates looking a bit glum.
"What's up?" he asks.
"Well, we're having trouble getting motivated for this game. We know
it's important but it's only England. They're rubbish and we can't be
bothered".
Ronaldinho looks at them and says "Well, I reckon I can beat them by
myself, you lads go down the pub."
So Ronaldinho goes out to play England by himself and the rest of the
Brazilian team go off for a few jars.
After a few pints they wonder how the game is going, so they get the
landlord to put the teletext on. A big cheer goes up as the screen
reads
"Brazil 1 - England 0 (Ronaldinho 10minutes)". He is beating England
all
by himself!
Anyway, a few pints later and the game is forgotten until someone
remembers "It must be full time now, let's see how he got on". They put
the teletext on. "Result from the Stadium "Brazil 1 (Ronaldinho 10
minutes) - England 1 (Lampard 89 minutes)".
They can't believe it; he has single handedly got a draw against
England!!
They rush back to the Stadium to congratulate Ronaldinho. They find him
in the dressing room, still in his gear, sitting with his head in his
hands.
He refuses to look at them. "I've let you down, I've let you down."
"Don't be daft! You got a draw against England, all by yourself. And
they only scored at the very, very end!"
"No, No, I have! I've let you down...........I got sent off after 12
minutes
Σε περισσότερες από 40 συλλήψεις Αγγλων και Γερμανών οπαδών προχώρησε τη νύχτα η γερμανική αστυνομία στο Γκελζενκίρχεν, όπου θα διεξαχθεί ο προημιτελικός Πορτογαλία-Αγγλία.
Οι συμπλοκές ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής, ανάμεσα στους χιλιάδες υποστηρικτές της Αγγλίας που μαζεύτηκαν για το παιχνίδι του Σαββάτου, και τους Γερμανούς οπαδούς που γιόρταζαν το 4-2 της ομάδας τους επί της Αργεντινής στα πέναλτι, και την πρόκριση στον ημιτελικό του Μουντιάλ.
Εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εσωτερικών που λειτουργεί στη Γερμανία, είπε ότι κρατούνται συνολικά 13 Αγγλοι οπαδοί, εκ των οποίων 10 για ρίψη μπουκαλιών και 3 για άλλες παραβάσεις.
Από τους 10, οι τέσσερις συνελήφθησαν προληπτικά. Υπάρχουν και 29 Γερμανοί οπαδοί που κρατούνται. Να υπογραμμιστεί ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων, έπιναν και έπαιζαν ποδόσφαιρο μαζί, νωρίτερα την Παρασκευή, όμως η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει για να χωρίσει τις δύο ομάδες από τη στιγμή που η μία άρχισε να εκσφενδονίζει εναντίον της άλλης μπουκάλια.
H απάντηση του «Παπ» στον Ολυμπιακό
1/7/2006 21:28
"Ο Ολυμπιακός θα ήταν η τελυταία επιλογή μου". Τάδε έφη Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο 25χρονος άσος του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη σε ένθετο περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας και δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. "Καλύτερα που δεν βγήκαμε Τσάμπιονς Λιγκ για να πάρουμε το πρωτάθλημα" υποστήριξε, ενώ όταν κλήθηκε να συγκρίνει την ομάδα του με τον πρωταθλητή: "Η διαφορά είναι ο Ριβάλντο". Στην Αθήνα ο Ρομέρο που περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει.
Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο ένθετο περιοδικό «Vmen» στο «Βήμα της Κυριακής», που έχει τίτλο: «Θέλω να γίνω αρχηγός».
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
«Έγιναν τρία ραντεβού. Στο πρώτο ο κύριος Βαρδινογιάννης δεν μου έκανε πρόταση, απλώς άκουσε τι ήθελα εγώ. Στο δεύτερο, μου έγινε η πρόταση, δεν δέχθηκα Αυτό που άλλαξε ήταν ότι με κάλεσε για τρίτη φορά. Εγώ μέχρι και την τελευταία στιγμή, που μου τηλεφώνησαν να πάω στα γραφεία, δεν το πίστευα, ούτε καν όταν μου μίλησε ο Λιβαθηνός στον γάμο του Φάνη Γκέκα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο τρόπος. Όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος του Παναθηναϊκού έπαιξε σημαντικό ρόλο. Πέρασα πολύ δύσκολες ημέρες, μηνύματα, τηλεφωνήματα από φίλους μου Παναθηναϊκούς, πολλά e-mails. Πήρα περίπου
1.000 - και δεν ήταν ούτε ένα υβριστικό, ούτε ένα κακό. Όλα ήταν «μείνε». Ήθελα να μείνω. Αν δεν ήθελα, θα είχα φύγει ή δεν θα συζητούσα καθόλου».
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ
"Υπάρχει και το συναισθηματικό δέσιμο. Πάντα. Και όταν έφυγα από τον Ακράτητο είχα κλάψει. Ήθελα να φύγω τότε, αλλά ήταν βαρύ".
ΓΙΑ ΤΟ "ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ"
"Δεν την γνωρίζω αυτή την λέξη για να την πω"
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ
"Τηλεφώνησα στους γονείς μου και στους στενούς μου φίλους"
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
"Είχα δύο προτάσεις από Μπενφίκα και Οσασούνα, είχε ενδιαφερθεί και η Μαγιόρκα μέσω Μπασινά, αλλά δεν είχε προχωρήσει κάτι"
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
"Ο Ολυμπιακός θα ήταν η τελευταία επιλογή μου. Ο στόχος μου ήταν να πάω σε ομάδα του εξωτερικού. Εξάλλου, δεν είχα κρούση από κανέναν για τον Ολυμπιακό"
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
«Νομίζω ότι είναι καλύτερο που εφέτος δεν έχουμε Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα, χωρίς την πίεση του Τσάμπιονς Λιγκ, για να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα! Το πρωτάθλημα πρώτα και μετά έχουμε και το UEFΑ. Στην Ευρώπη το θέμα είναι να διακρίνεσαι, όχι μόνο να συμμετέχεις. Ναι, δεν είμαστε έτοιμοι για καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι αξίζει για μια ελληνική ομάδα να θυσιάσει μια χρονιά τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ για να πάει καλά την επόμενη, στην ίδια διοργάνωση».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ
«Δεν θα υπάρξει άλλη τέτοια χρονιά. Όλοι φταίνε. Και οι παίκτες και ο προπονητής».
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ DVD
"Ειδικά οι επόπτες με τρέλαιναν φέτος. Έβλεπες απίστευτα πράγματα και όχι μόνο σε παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Το DVD είναι πολιτική της ΠΑΕ. Εγώ, το μόνο που ξέρω είναι ότι ως παίκτης δεν πρέπει να διαμαρτύρομια γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην απόφαση του διαιτητή"
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
"Φυσικά ήταν πέναλτι. Με το που το βλέπεις, το δείχνεις αμέσως. Ο Νικοπολίδης πάντως μου έλεγε ότι δεν ήταν".
ΓΙΑ TΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ "Αν δεν το πάρουμε του χρόνου, πρέπει να φύγουμε όλοι"
«O καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Εγώ δεν συμφωνώ, δεν υπάρχει λογική σ' αυτό. Όποιος θέλει να φύγει, ας φύγει. Όλοι, άλλωστε, θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
«Ποιοτικά η μόνη διαφορά ήταν ο Ριβάλντο. Το μόνο στο οποίο υπερτερούσε ο Oλυμπιακός είναι ότι είχε πιο έμπειρους παίκτες. Πιο πονηροί, πιο έξυπνοι, πιο ψύχραιμοι μέσα στο ματς, με λίγα λόγια πιο έμπειροι. Αυτή ήταν η διαφορά μας. Με δυο-τρεις καλές προσθήκες, ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ καλύτερος. O Oλυμπιακός δεν ξέρω, έτσι όπως τα κάνει, με τόσους ξένους... Δεν ξέρω».
ΓIA TON MAΛEZANI
«Μας έβαλε να σκεφτούμε. Πρώτη φορά δουλεύαμε τόσο πολύ πάνω στην τακτική και μας πήρε σχεδόν έναν χρόνο να προσαρμοστούμε. Το κακό με τον Μαλεζάνι ήταν ότι όταν ήρθε, μας είδε και ένιωσε σαν να είναι προπονητής στην Εθνική Ελπίδων. Ήξερε τι είχε και ήθελε να χτίσει. Με τη διαφορά ότι δεν επρόκειτο για την Εθνική Ελπίδων αλλά για τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να παίρνει τίτλους και να πηγαίνει καλά στην Ευρώπη. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να γίνει αυτό πέρυσι. Oι αλλαγές σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να γίνονται σταδιακά. Για μένα το μόνο λάθος του Μαλεζάνι είναι ότι δεν είχε το δικό του τιμ, πολλές φορές έμοιαζε απομονωμένος»!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
«Σημαίες δεν υπάρχουν. Το κυριότερο είναι να είσαι απόλυτα σωστός επαγγελματίας, που σημαίνει να βάζεις σε πρώτη θέση το καλό της ομάδας. Να έχεις συνειδητοποιήσει ότι θα λάβεις ατομικό όφελος από το συνολικό, από την επιτυχία της ομάδας, O αρχηγός πρέπει να είναι ισορροπημένος και να φέρνει σε ισορροπία τους συμπαίκτες του. Να «κατεβάζει» αυτούς που... πετάνε και να «ανεβάζει» αυτούς που δεν είναι στα καλά τους».
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ
«Εννοείται. Πιστεύω ότι ηγέτη σε κάνουν οι συμπαίκτες σου. Δεν γίνεσαι έτσι. Oι παίκτες βλέπουν, καταλαβαίνουν. Πέρσι δεν απογοητεύτηκα που δεν έγινα. Κατάλαβα ότι επειδή ήταν πολλά τα νέα παιδιά, δεν ήξεραν ποιος είναι τι. Συνειδητοποίησα πως πρέπει να αποδείξεις ποιος είσαι»
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ
«Με τον Αντώνη είμαστε φίλοι. Ξέρει πώς αισθάνομαι, ξέρω πώς αισθάνεται. Μας έδεσε ότι είμαστε Πόντιοι, ότι έχουμε την ίδια καταγωγή. Το έχω μέσα μου αυτό, ο κάθε Πόντιος είναι άνθρωπός μου. Μέναμε στο ίδιο δωμάτιο, με βοήθησε να σκέφτομαι σωστά. Και ανθρώπινα, πάνω απ' όλα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για το συμβόλαιο δεν τον ρώτησα τι να κάνω, άλλωστε και ο ίδιος ποτέ δεν παρεμβαίνει σε τέτοια ζητήματα. «Κάνε ό,τι σου αρέσει, ό,τι σου λέει η καρδιά σου» μου είπε. O Oλυμπιακός θα ήταν η τελευταία επιλογή μου. Δεν έχω πρόβλημα να πω και γιατί ήμουν Oλυμπιακός: επειδή έπαιζαν Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο, Σάβιτσεφ. Δεν ξέρω σε άλλους, σε εμένα αυτό «τελείωσε» στα 15-16 μου, όταν άρχισα να παίζω στον Ακράτητο».
ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
"Με βοήθησε πάρα πολύ αλλά το κατάλαβα όταν είχα φύγει. Ήταν όλα δύσκολα, δεν ήξερα τη γλώσσα, έμοιαζε σαν στρατιωτική θητεία. Σκληραγωγήθηκα ως χαρακτήρας, κάτι που έκανε καλό και στην καριέρα μου. Εκεί έκανα την διπλή προπόνηση από ότι κάνω τώρα-και μάλιστα μόνος μου-μόνο και μόνο για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα. Τσατιζόμουνα που δεν έπαιζα και εκτονωνόμουν στην προπόνηση"
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
"Στο εξωτερικό κάνουν στα 20-21 τους, αυτά που εμείς κάνουμε στα 24-25 μας. Είναι η ποδοσφαιρική παιδεία κάθε χώρας".
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Ήρθε η ώρα να παίξω βασικός. Είμαι 3-4 χρόνια στην ομάδα και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα για την ενδεκάδα. Δεν έχω κάτι με τον Ρεχάγκελ, θέλω πάρα πολύ να αγωνιστώ στην ενδεκάδα. O Ρεχάγκελ έκανε την ανανέωση ακριβώς όπως έπρεπε. O κορμός του Ευρωπαϊκού δεν έπρεπε να διαλυθεί. Θα διαλυόταν η ομάδα».
ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
"Έχω δει άλλες χώρες. Δεν έχουμε καμία σχέση. Αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του. Γι αυτό ίσως ο Έλληνας δεν μπορεί να ζήσει αλλού. Για μένα το τέλειο είναι να δουλεύεις έξω, που οι συνθήκες είναι καλύτερες και να έρχεσαι εδώ δύο μήνες για διακοπές και να παίρνεις δύναμη για να τα βγάζεις πέρα άλλους δέκα μήνες. Δεν ζηλεύω κάτι από άλλους λαούς. Στην Ελλάδα είσαι ελεύθερος, νιώθεις ελεύθερος.".
κανείς δεν έκανε τόπικ για τον μπόμπαν :(
sto basket thread des
Quote:
Originally Posted by Bullet
XAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXA
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
tigka itopathia.
tigka itopathia
since 1908....(k to 1908 syzitietai alla tespa...)
agagaga....klassika ti allo? :rofl:
we drink him:
FIFA suspends the Hellenic Football Federation
The FIFA Emergency Committee, composed of five presidents and one representative of each of the six confederations, today (3 July 2006) decided to suspend the Hellenic Football Federation (HFF), having determined that the situation of the HFF is not in line with the principles of the FIFA Statutes regarding the independence of member associations and the independence of the decision-making process of the football-governing body in each country.
In September 2005, the FIFA Executive Committee gave the HFF a deadline of 15 July 2006 to obtain from the Greek government an amendment to the national law on sports in order to enable the association to be in conformity with the FIFA Statutes and the relevant UEFA regulations.
In spite of repeated warnings from both FIFA and UEFA, the commitment expressed by Greek government representatives to amend the law on sport to irrevocably recognise that football matters can only be decided by the HFF and its subordinated football structures has not been respected. In fact, the recently-presented draft of a new law on professional leagues constitutes another example of interference from the government in football affairs. Therefore, the FIFA Emergency Committee has determined that the deadline would not be met by the HFF and that the suspension of this federation was necessary.
This decision means that the HFF and all of its members (clubs, players, officials) are suspended with immediate effect and until further notice from all international contact, which also includes participation in international competitions at all levels, the organisation of international matches in Greece and the appointment of officials for international duties.
Quote:
Και ο Ροναλντίνιο στηρίζει την προσπάθεια της Unicef
1/7/2006
Η Μπαρτσελόνα είναι γνωστό ότι ουδέποτε δέχτηκε να μπει διαφήμιση στη φανέλα της. Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα», απέρριψε ακόμη και τη μυθική πρόταση των Κινέζων για να διαφημίσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 που θα διεξαχθούν στο Πεκίνο. Αυτά συνέβαιναν μέχρι σήμερα, όπου γνωστοποιήθηκε ότι, από την ερχόμενη σεζόν, η φανέλα της Μπάρτσα θα έχει διαφήμιση πάνω της. Για όσους προτρέξουν να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στην κίνηση αυτή, θα τους ενημερώσουμε, ότι η κίνηση των «μπλαουγκράνα» δεν έγινε με γνώμονα το χρήμα, αλλά με γνώμονα τον άνθρωπο. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν την καινούρια σεζόν στη φανέλα τους το σήμα της Unicef. Η πρωταθλήτρια της Ισπανίας, δε θα εισπράξει κανένα χρηματικό ποσό από αυτή τη συμφωνία, αφού στηρίζει την κίνηση της Unicef να προβάλει τις προσπάθειες της, σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών σε όλο τον κόσμο και κυρίως στις υπό ανάπτυξη χώρες. Αντίθετα, η διοίκηση της Μπάρτσα υποσχέθηκε να ενισχύσει οικονομικά αυτό το σκοπό, ενώ θα μπουν στη… μάχη και δύο από τα μεγαλύτερα όπλα των Καταλανών, οι Ροναλντίνιο και Έτο ως πρέσβεις καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών. Η επίσημη ολοκλήρωση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της περιοδείας που θα κάνει η Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ (1-13 Αυγούστου), ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει διαφήμιση με οικονομικό αντίτιμο στη φανέλα των Καταλανών στο άμεσο μέλλον.
Παναγιώτης Διόλατζης
barcelonistas.gr
Το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΠΟ έλαβε από τον πρόεδρο της FIFA Τζόζεφ Μπλάτερ επιστολή, με την οποία γνωστοποιείται η αποβολή. Αναλυτικά το περιεχόμενο του εγγράφου:
«Κύριο Βασίλη Γκαγκάτση
Πρόεδρο
Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Ζυρίχη 3 Ιουλίου 2006
Κατάσταση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Η ΦΙΦΑ θα ήθελε να ενημερώσει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι η Επιτροπή Εκτάκτων Υποθέσεων της ΦΙΦΑ που αποτελείται από πέντε Προέδρους και έναν αντιπρόσωπο των έξι Συνομοσπονδιών της ΦΙΦΑ, συζήτησε την κατάσταση της Ομοσπονδίας σας και ομόφωνα αποφάσισε να αποβάλλει την ΕΠΟ από σήμερα.
Οι αρχές που διατηρούνται στο Καταστατικό της ΦΙΦΑ καθορίζουν σαφώς την ανεξαρτησία των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών και την ανεξαρτησία της διαδικασίας λήψης αποφάσεων των οργάνων που διοικούν το ποδόσφαιρο και συνθέτουν την πυραμίδα του ποδοσφαίρου σε κάθε χώρα.
Σε πολλές περιστάσεις από το 2004, αυτές οι αρχές έχουν επαναβεβαιωθεί από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ μέσω διαφόρων οδών και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αρκετών συναντήσεων με τον Υφυπουργό Πολιτισμού υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού κ. Γεώργιο Ορφανό, η τελευταία εκ των οποίων διοργανώθηκε στη Ζυρίχη στις 29 Μαΐου 2006 παρόντος εμού και του αντιπροσώπου της ΟΥΕΦΑ Δρ. Τζόζεφ Μίφσουντ.
Επιπλέον, το Σεπτέμβριο του 2005, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΦΙΦΑ πήρε την απόφαση να δώσει σε τρεις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, προθεσμία μέχρι τις 15 Ιουλίου 2006 να διασφαλίσουν από τις κυβερνήσεις τους τις τροποποιήσεις στους διάφορους εθνικούς νόμους για τον αθλητισμό, που θα καθιστούσαν δυνατόν να συμμορφωθούν αυτές οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες με τις αρχές του Καταστατικού της ΦΙΦΑ καθώς και τους Κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ σε αρκετά θέματα.
Δυστυχώς, η ΦΙΦΑ σημειώνει ότι, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, η δέσμευση του Υφυπουργού κ. Ορφανού στην επιστολή του της 4ης Ιουνίου, να τροποποιήσει τον αθλητικό νόμο κατά τρόπο τέτοιο ώστε να αναγνωρίζεται ανεπιφύλακτα ότι για τα ποδοσφαιρικά θέματα μπορεί να αποφασίζει μόνο η ΕΠΟ και τα όργανά της, δεν έχει γίνει σεβαστή.
Ακόμα χειρότερα, το σχέδιο του νέου νόμου περί επαγγελματικών ενώσεων που παρουσιάστηκε πρόσφατα στοιχειοθετεί ένα ακόμα παράδειγμα κατάφωρης παρέμβασης στα ποδοσφαιρικά θέματα.
Σαν συνέπεια της απόφασης που ελήφθη από την Επιτροπή Εκτάκτων Υποθέσεων της ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ και όλα τα μέλη της (σωματεία, ποδοσφαιριστές, μέλη επιτροπών κτλ) αποβάλλονται από όλες τις διεθνείς επαφές (συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις σε όλα τα επίπεδα, οργάνωση διεθνών αγώνων στην Ελλάδα, ορισμός μελών επιτροπών σε διεθνή καθήκοντα κτλ).
Ανυπομονώντας να σας δούμε ξανά σύντομα στο Μόναχο ώστε να συζητήσουμε την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, παραμένω
Με εκτίμηση,
Τζόζεφ Σ. Μπλάττερ
Κοιν.: κ. Λένναρτ Γιόχανσοον
Αντιπρόεδρος ΦΙΦΑ και Πρόεδρος ΟΥΕΦΑ
Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής ΦΙΦΑ».
ntaksi malakies,na diwksoun ton gkagkatsi 8eloun apla
Ελπιζω να'χει αρχιδια η φιφα και να μην αναθεωρησει.Αν και πολυ χλωμο το βλεπω...
ellhnes eiste kai feneste?
mpa....Quote:
ari s'agapo ari eisai o enas se 10 xronia 2 fores den epese kanenas
Quote:
Ο καθενας με τον πονο του...Quote:
Originally Posted by bleeding
poion pono tou re?goustareis na mh paiksei prokrimatika euro h e8nikh?
Quote:
Άσε που χωρίς Ευρώπη σιγά μην έρθουν Σαβιόλες και Ζε Ρομπέρτοι..
egw pistevw oti mono me mia dilwsi/paremvasi tou ronaldiniou sto site filwn arh tha sw8ei to elliniko podosfairo :P
ασε που δεν θα ρθουν ουτως η αλλωςQuote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Μιλάμε για την σπάνια περίπτωση που θα: τους χτυπήσει αστροπελέκι στο δόξα πατρί / γνωρίσουν τον Candiru / σπάσουν το δεξί τους πόδι σε 47 σημεία* / μπούνε σε χρονομηχανή και γίνουν 34 χρονών ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο χαζέψουν αρκετά ώστε να πάρουν την καθυστερημένη απόφαση να έρθουν στην Ελλάδα.
*: Και υγιείς να είναι μπορούν κάλλιστα να κλείσουν ένα ραντεβού με τον Μήτσου α λα Αλοϊζι και να τους βγάλει σακάτηδες.
edw exoume ilio k kalo fagito...episis eimaste poly filoksenoi k zestoi anthrWpoi...asadafa