http://www.tsb.k12tn.net/TSB/photoal...ley%20copy.jpg
Printable View
Spoiler
Ρε γαμώτο τι ωραία και γλυκούλικα μωράκια ήσασταν.. Πώς γίνατε τόσο μαλακισμένα? :P
και νομιζα πως ημουν μονη μου σε αυτη τη ζωη, απο 2 χρονων υπερμετρωπια στο ενα ματι μονο και στο αλλο 10/10 οραση, εκανα λειζερ στα 21 και απο 7 βαθμους την κατεβασανε στα 2 (πιο κατω δεν πηγαινε) βασικα επειδη με κοροιδευανε με τα γυαλια στο γυμνασιο νευριασα και τα πεταξα γιατι το ενα μου ματι ειχε μεγεθυντικό φακο ελεος ,δεν μου φτανε αυτο επειδη τα εβγαλα μου δημιουργήθηκε και αλλο πρόβλημα φμλ. Τεσπα μετα το λειζερ εκανα μυωπια στο καλο ματι και τωρα φοραω γυαλια μονο για μυωπια, φακοι δεν εχω βαλει ποτε φοβαμαι μην χαθουνε στο ματι μου ΦΜΛ. Σε λιγα χρονια ειμαι σιγουρη πως δεν θα βλεπω τιποτα
Και μετα λετε γιατι δε χαιρεταει
Η εκκλησια διπλα στο καινουριο σπιτι βαραει διαολεμενα τις καμπανες 8.15 καθε πρωι.
Κανονικα ξυπναω 8.30
κοιμθους 15 λεπτα νωριτερα...και γαμω τα κολπα
Γαμώ την τρέλα μου την κατάκαψαν την Κέρκυρα. Ευχομαι θανατάκι στο σόι σας μουνόπανα.
Ένα χρόνο μακρυά μας :rsad:
Πάλι ξέχασα τη μπύρα στην κατάψυξη.
94 τσιμπήματα and counting, στα πόδια μονάχα, σε διάστημα μιας βδομάδας.
Καρκίνο στα παιδιά σας ρε γαμωκούνουπα.
ποστ πικς οφ πόδια
Κάπως έτσι, γύρω γύρω. Τα πιο αχνά είναι τα μιας βδομάδας.
http://i43.photobucket.com/albums/e3.../IMG_6353s.jpg
http://i43.photobucket.com/albums/e3...MG_6744s-2.jpg
Λοιπόν, από τα τσιμπήματα κοριοί δεν είναι σίγουρα.
Κουνούπια είναι και πιθανό να έχουν κάνει κάτι σαν φωλία στο δωμάτιο, πχ εκεί που έχεις το πισί ή σε άλλες εστίες ζέστης.
Μια μέρα που θα λείπεις από το δωμάτιο, άσε κανά "φιδάκι" ή κάτι συναφές.
Για το βράδυ, εκτός από όλα τα κλασικά αντικουνουπικά προτείνω αυτό:
http://www.autan.com/media//autan/co...-stick_big.gif
Βάζεις στα πόδια κυρίως αλλά και σε χέρια και όπου αλλού εκτίθεται το δέρμα. Δουλεύει καλά όσο το έχω χρησιμοποιήσει.
οι πινκιστες το εκαναν για τα τσιμπηματα η το ΓΥΜΝΟ?
φαινεται το 1/3 κωλομεριου για καμνω λαθος? τεσπα χαλια ολα λολ
Άμα είναι ρε μαλάκες έτσι να βάλουμε τον κομισάρ να ζητάει από τις πιπίτσες κατευθείαν φότος από κώλους, βυζιά, ότι μας βολεύει ρε πουλάκι μου, τιν αυτό το πράγμα, κρυφό ταλέντο.
GAMW TO KERATO TWN KOUNOUPIWN.
Ekatsa gia plaka k metrhsa ta tsimphmata pou xw freska right now. Stamathsa kapou sto 25 giati bare8hka.
Μεχ, κρόπαρα για να μη μου λέτε μαλακίες.
Μινμιν, εγώ φταίω που πίνκαρα τη σκατόφατσά σου στο άλλο ρε κάθαρμα.
σκατοφατσα ναι...καθαρμα γιατι?
ολα κι ολα αμα σας πειραζουν τα κουνουπια μην τα τσιμπατε
Βλάκας Μινμιν, τώρα χάσαμε τη μη-κροπαρισμένη πικ :!:
Μάγια κανένα αντικουνουπικό δε βάζεις; Εγώ εδώ είμαι πίτα στα κουνούπια αλλά με αυτά τα υγρά-με-συσκευή-που-μπαίνουν-στη-πρίζα είμαι οκ φέτος, σε φάση όντως δουλεύουν. Απλά το βάζεις κατα τις 8-9 για να αρχίσει να καίει πριν βγουν τα κουνουπια φουλ παγανια.
Βέβαια είναι εντομοκτόνο, οπότε αν έχεις πολύ πράγμα θα μαζεύεις νεκρά κουνούπια το πρωί, αλλά καλύτερα από το να σε κάνουν σουρωτήρι.
Μωρέ ήθελα να τα αποφύγω γιατί δεν ψήνομαι να αναπνέω εντομονκτόνα.. Βάζω και το κλιματιστικό κάτι ώρες τη νύχτα και ξέρω γω μαλακία μου φαίνεται. Θα παω μάλλον να ψάξω εκείνες τις λάμπες που τα ηλεκτρίζουν, αλλιώς αναγκαστικά ταμπλέτες και υγρά, δεν πάει άλλο =\
ολη μερα το ερ κοντισιον παιζει κ εχω ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες κ δεν δεχτηκα ουτε ενα τσιμπημα!οι λαμπες ειναι η λυση.
Βάλε σίτες τότε στα παραθυρα. Σαν πόρτες, ξες.
Έχει ένα σπρέι η autan (ένα με πορτοκαλί καπάκι) το οποίο εκτός από τη φοβερή του αποτελεσματικότητα έχει γαμώ τα αρώματα και αρκετά έντονο σε φάση νικάει instantly ακόμα και τους Αλβανούς (όχι τους ανθρώπους). Μόνο κακό ότι είναι αρκετά ακριβό (περίπου 7.5).
Έχω σίτες αλλά τις κατεβάζω όταν νυχτώνει ενώ τα γαμωκούνουπα κυκλοφορούν όλη μέρα. Τέσπα μωρέ, νταξ, κάτι θα κάνω.
μια λύση που έχω δοκιμάσει είναι να βάλεις άνεμιστήρα να φυσάει, όχι απαραίτητα πάνω σου αλλά κοντά και τα κουνούπια που κυκλοφορούν σε ενοχλούν ελάχιστα.
Άρχησε η άδεια μου, έκλεισα 3 νύκτες σε ξενοδοχείο/σπα με τη δικιά μου να ξεσκάσω, φεύγω αύριο, και ψες σκίστηκε το μάτι μου σαν ήμουν πάνω στη μηχανή στον αυτοκινητόδρομο. Θα θέλει 3 μέρες να φτιάξει. Είμαι όπως τον πειρατή. Νάις...
για να περασω ενα μπουκαλι ουζο στο σπιτι μου χρησιμοποιησα 3 αδεια μπουκαλια νερου,ενα γεματο,μια τσαντα,ενα μεταλλικο κουτι,μια θηκη για σιντι κ ενα ζευγαρι γυαλια.αλλα..
όταν το πιεις να δω πως θα περάσεις ο ίδιος προς την αντίθετη κατεύθυνση
τι να το κανεις το ουζο...πιες το Autan
προσπαθώ εδώ κ 3 μέρες να σχεδιάσω τον pacino στο serpico κ τίποτα.
σήμερα είπα πως είναι η μεγάλη μέρα οπότε δεν ασχολούμαι με τίποτ' άλλο από το πρωί κ γύρω στις 10 αρχίζω.
(....)6 ώρες μετά:
5 αποτυχημένες προσπάθειες κ ένα τελάρο που ενώ ήταν αρκετά καλό, κάτι δε μου άρεσε ξαφνικά κ τελικά έχω έναν pacino να μοιάζει πιο πολύ με τον Χαλκιά στην Λίμνη των Στεναγμών....
Τελευταία νύχτα στην ίο, διάρροιες, ξεράσματα, πυρετός και κρυάδες, μάλλον γαστρεντερίτιδα, το πρωί ταξιδεύω. Γαμώ τα ποτά του πήγασου.
FYL teleiws :/ perastics.