απάντηση σε αυτό. ελπίζω να μην ξηγηθώ κάπτεν obvious
Spoiler
Printable View
για το επεισόδιο 9 σεζον 5
Spoiler
στο s05e09
Spoiler
Gia wights kai fwtia
Spoiler
Gia to ep9
Spoiler
τα δύο τελευταία επεισόδια σώζουν την ομολογουμένως μετριότερη σεζόν GoT.
+
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...39&oe=55EC6C8A
same here αλλα πλεον εχω πειστει πως ο Daario ειναι ο αρχηγος τους για 2 λογους:
1. η σκηνη που ειναι στο κρεβατι με την daenerys και της λεει να τον παντρευτει εχει αυτο το "κατι δεν παει καλα"
2. κοτζαμ daario και δεν ειδε τον δολοφονο που πηγε να επιτεθει στο βασιλικο ζευγος στο 5x09? αν δεν ηταν ο jorah δλδ τι θα ειχε γινει?
:)
ρε παίδες, εγώ έχω μια βασική απορία. γιατί να κάτσεις να ψειρίσεις μία σκηνή τόοοοοοοσο πολύ; είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν σε ταινίες ή σειρές μη λογικά πράγματα; δηλαδή ρε Art όσο έβλεπες μία οπτική πανδαισία τέτοιου τύπου, μέτραγες μία μία τις ατέλειες; αν δεν μπόρεσες να απολαύσεις ΑΥΤΗ τη σκηνή που, ναι, ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής στη σαιζόν, μάλλον δεν πρόκειται να απολαύσεις άλλο το GoΤ σαν σειρά. και δεν διαφωνώ με όσα έχεις κάνει enlist, σχεδόν όλα όσα λες στέκουν, αλλά, αλλά, αλλά.....
την ίδια απορία πχ για την θάλασσα την είχα και γω, αλλά με κράταγε στη μπρίζα γιατί ήμουν όλη την ώρα σε φάση: πω θα την παγώσει, πω τους γάμησε, και τράβηξε το μυαλό μου εντελώς από το ενδεχόμενο να δω αυτό που έγινε τελικά, το οποίο απλά με κάβλωσε. και ναι, γόνδολα, εννοείται δεν στέκει, αλλά προτιμώ την ύπαρξη μιας τέτοιος σκηνής με το rising των wights από το να έδειχνε τζονσνοουζ να το βάζουν (όπως ήταν λογικό) στα πόδια χωρίς τίποτα παραπάνω...
όλα αυτά βέβαια σε αντιθεση με το πανηγυράκι στο dorne που πλέον είναι καθαρά σιτκομ. μόνο τεχνητά γέλια δεν έχουν βάλει από πίσω....και βαρετό, και κακογυρισμένο, και χωρίς σημαντικό νόημα στην εξέλιξη της ιστορίας
Μια χαρα νοημα εχει το Ντορν, μολις ειπαν οτι ειναι μαζι με Λαννιστερ και η δρακομανα παιρνει μελλοντικα ταρχιδια της.
Γενικα παντως πολυ ψειρισμα χωρις λογο. Δηλαδη για να δεις τοσες λεπτομερειες πρεπει να εχεις (1) πολυ χρονο για σκοτωμα, (2) αποκλειστικη ορεξη για θαψιμο. Το (1) ειναι μια χαρα, στο (2) ομως, γιατι να βλεπεις την σειρα? Για να παραπονιεσαι "καθε πέρσυ και καλυτερα"?
Gia Dorne
Spoiler
Gia Daario
Spoiler
στην ίδια κατηγορία γκρινιας με τα άβαφτα φρύδια της μίας πάει και το σκούρα μαλλιά - φόρεμα της άλλης. Τι διαολο red woman, πολύ σκουρύναμε φέτος
Ω φακ
Σκοτωστε και κανεναν ρε παιδια.
Spoiler
καύλα ε; :)
για τον πουτσο ολα τα μετωπα ανοιχτα και γαμω τον μαρτιν
πουστη γαμημενε χοντρε
δεν ειχαμε build up σκηνες σε αυτο το επεοσοδιο ε. Ό,τι συνέβαινε, συνέβαινε γρήγορα, χωρίς πολλά πολλά
Spoiler
Πρέπει να μπει σκηνή όπου κάθεται ο hodor μαζί με την καλόγρια σε ένα τραπέζι και ακολουθεί ο διάλογος:
- Hodor.
- Shame. *bell*
- Hodor.
- Shame. *bell*
- Hodor?
- Shame. *bell*
Spoiler
Spoiler
Spoiler
γενικά η 5η σεζόν ήταν μέτρια προς κακή εκτός απτα 3 τελευταία επεισόδεια που ισοπέδωσαν (ειδικά το 8 που είναι με διαφορά το καλύτερο όλης της σειράς)
tune in, σε ένα χρόνο! η σειρά στην οποία κανείς δεν πεθαίνει στα σίγουρα μέχρι το επόμενο επεισόδιο ή αν πεθάνει μπορεί να αναστηθεί εκτός αν όχι!
Spoiler
άλλαξαν όλα τα μέτωπα . Γενικά μια καλή σεζόν από το 7 και μετά με 8-9-10 πολύ χορταστικα επεισόδια. Αντε 10 μήνες τώρα......και ο μπεκρας δεν έχει τελειώσει το 6ο ακόμα.....