Ωραία είναι η νέα εμφάνιση. Ελπίζω να αλλάξατε και τις εμετικές κίτρινες.
Printable View
Ωραία είναι η νέα εμφάνιση. Ελπίζω να αλλάξατε και τις εμετικές κίτρινες.
Οι μπλέ γαμάνε πάντως.
Και η κίτρινη δεν είναι πολύ άσχημη πάντως.
Pou kollaei auto?Quote:
Originally Posted by nothingman
Yp'opsin pws o Sereg einai gria.
νόμιζα πως ήταν μΠΑΟΚτζής και ήθελα να τονίσω ότι η Liverpool θα παίζει στην ίδια διοργάνωση με τον μΠΑΟΚ και τον Άρη και μπλα μπλα μπλα... σκατά, ούτε μια πλάκα δεν μπορώ να κάνω σωστά :/
xaxaxaxax
:*
Master Of Deception :D
nothingman :*
PS: Ώπα κάτσε...με είπε μΠΑΟΚτσή. :evil: :P
Aisthanthikes gia ligo ti simainei na eisai opados mias pragmatikis omadas. Xari sou ekane! :twisted:
nothingmanούλη ζήλεψες; :offtopic:
καθόλου :cry:
htane o tarzanakos kai leei sto gero tou: kala re mpampa, egw me poion 8a paiksw mpala gamw thn trela mou edw mesa sth fysh pou m eferes?
leei o tarzan: na paikseis me tis tigreis
tarzanakos: den ginetai , mou skizoun thn mpala
tarzan: na paikseis me tis maimoudes
tarzanakos: den ginetai , oi malakismenes pairnoun thn mpala kai thn kryvoun sta dentra
tarzan: paikse me tous rinokerous
tarzanakos: oi rinokeroi den kseroun mpala , den mporoun na kounh8oun
tarzan: e paikse me tous lykous
tarzanakos: paizoun me ton arh
:)
apo pote exei lukous sthn zougkla ?
:?
osoi pistoi eidan ton gazza to sabbato sth synenteyxh sthn ert apla proskynhsan.megalos paixths kai gamw ta atoma.
to anekdotaki me ton arh gamhse. :)
re mpaokia oi gries exoun kai ena volley na lene kati ap th zwh tous eseis ti exete? :)
koita na deis kokkinh fanela me aspra manikia.:? ti mou 8ymizoun ayta ta 2?kryes nyxtes me 3ares? :)
:moutza:Quote:
Originally Posted by jimid
Kick Boxing: Ομόφωνα... Ζαμπίδης
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης διατήρησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία των 70 κιλών του kick boxing καθώς νίκησε κατόπιν ομόφωνης απόφασης των κριτών τον Τούρκο Μουράτ Ουστουνολανέρ.
Ο αγώνας που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μάλιστα υπό την παρουσία 12 χιλιάδων ένθερμων υποστηρικτών του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης που έδειξε εξ' αρχής πως θα έιχε ένα εύκολο βράδυ δεν κατάφερε να βγάλει νοκ άουτ τον Τούρκο διεκδικητή ο οποίος άντεξε το αδιάκοπο σφυροκόπημα για πέντε γύρους.
Μετά τον πέμπτο γύρο οι τρεις κριτές της αναμέτρησης ανέδειξαν το9ν Ζαμπίδη ομόφωνα νικητή και 12 χιλιάδες θεατές τον αποθέωσαν . "Δεν ήμουν όσο καλός ήθελα και όσο θα μπορούσα να είμαι γιατί δεν γνώριζα καλά τον αντίπαλο μου. Υπήρχε και ένα σχετικό άγχος καθώς είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι μπροστά σε τόσο κόσμο. Ευχαριστώ τον κόσμο και επόμενος στόχος μου είναι το Κ1 στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα", δήλώσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Συντάκτης:Κίμων Δεμερτζής
Αισιόδοξος
Την πρώτη συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα "Score live" o Χουσεϊν Μουνίν. Ο 18χρονος άσος τόνισε ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά έχει τουρκικές ρίζες. Τόνισε, παράλληλα ότι έχει είδωλο τον Γιώργο Τουρσουνίδη, ενώ περιμένει με αγωνία την ώρα που θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του "δικεφάλου του βορρά".
Απο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ
"Από μικρό παιδί υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και ονειρευόμουν πάντα να φορέσει τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας. Θαύμαζα τον Γιώργο Τουρσουνίδη την εποχή που πρωταγωνιστούσε με τον "δικέφαλο" του βορρά και ειδικά τη χρονιά που ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απέκλεισαν την Αρσεναλ. Γι' αυτό και όταν πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του προπονητή του ΠΑΟΚ, Νίκου Καραγεωργίου, για μένα στις αρχές του περασμένου μήνα, αμέσως… πέταξα στα σύννεφα! Ακολούθως απέρριψα τις προτάσεις από Ξάνθη, ΑΕΚ (β’ ομάδα), και τελικώς κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα".
Νταμπλ με ΠΑΟΚ...
"Αγωνιώ για τη στιγμή που θα κάνω την πρώτη μου προπόνηση με τον ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Πιστεύω πως θα λάβω αρκετές ευκαιρίες απ' τον προπονητή μου τη νέα σεζόν και στο τέλος θα πανηγυρίσω την κατάκτηση του ντάμπλ! Το πρωτάθλημα μόνο δεν μου φτάνει!
Οπαδός του μουσουλμανισμού
"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πάσο της Κομοτηνής, αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να αισθάνομαι γνήσιος μουσουλμάνος. Προσκυνώ κάθε μέρα στο όνομα του Αλλάχ και φαντάζομαι πως απέναντι μου είναι η ιερή πόλη των Μουσουλμάνων, Μέκκα. Ακολουθώ πιστά τη νηστεία "Ραμαζάνι", μένοντας νηστικός απ" την Ανατολή μέχρι τη Δύση της ημέρας, σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους. Διαβάζω τακτικά το κοράνι, το οποίο θεωρώ ευαγγέλιο για μένα. Γι' αυτό τον λόγο δεν μπορώ να φιλήσω τον Δικέφαλο, ο οποίος αντιπροσωπεύει τον Χριστιανισμό, και όχι τη θρησκεία μου".
Συντάκτης:Λεωνίδας Παπαδημητρίου
xaxaxaxa otinanai.. htan paok alla den mporei na filhsei ton dikefalo.. kai o eindalma tou htan o toursounidhs
xaxaxaxa