polu wraio ontws to Campbell/Lanegan, twra gia kalutero tou portishead den 3erw
Printable View
polu wraio ontws to Campbell/Lanegan, twra gia kalutero tou portishead den 3erw
Λοιπόν παιδιά, στην Ελληνοφρένεια πριν 2-3 λεπτά έπαιξε ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι που μιλούσε για τον κυρΠαντελή, έναν τυπά που νταξ', δεν ήταν και πολύ ωραίος τύπος ας πούμε. Ψάχνοντας λίγο με τους στίχους βρήκα στο ιντερνέτ ότι το κομμάτι λέγεται "Ο κυρ Παντελής" (ω μα τι έκπληξις!) και είναι από ένα δίσκο του Πάνου Τζαβέλλα που λέγεται "Τραγούδια από το αντάρτικο λημέρι του". Τον Τζαβέλλα να πω την αλήθεια δεν τον είχα ξανακούσει και αυτό είναι κάτι που αποκαλύπτω έτσι ανοιχτά, έχοντας στο νου μου ότι ίσως πρόκειται για μεγάλο ατόπημά μου που θα αποτελέσει αφορμή για άγριο κράξιμο. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Αν θέλετε όμως εσείς να κάμετε εποικοδομητική κριτική στην άγνοιά μου, βάλτε κανένα λινκ για το δίσκο αυτό. Ευχαριστώ.
link gia to portishead, apto mediaportal exei svistei.
Tρελό :worship:Quote:
Originally Posted by carheart
Το κομμάτι Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι!
ποια δύναμη κράτησε τα αυτιά μου μακριά απο τους ήχους των Ruins τοσους μήνες;;;;;;
η δυναμη του Greyskull
ετσι εξηγούνται ολα!
Λοιπόν. Μάλαμας - Αράχνη, το τραγουδάει και (με) μια γκόμενα.
Ποια είναι, το ψάχνω καιρό.
πρρρρρρρρρρρρρρρρρρτττ
τράβα φτιάξε κάνα μανικετόκουμπο με το πώμα της μπύρας.
ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤ ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤ ελα πιο κοντα και θα βρεις αλλη χρηση του μανικετοκουμπου ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤ
λοιπόν να χαλαρώνεις γιατί χαλάς το θρεντ με τους παοκισμούς σου.
για πείτε για fennesz εσείς που ξέρετε, από που ξεκινάμε και τι ακριβώς να περιμένουμε?