Τραυματίστηκε ο Τόμας όμως.
Κατά τα άλλα, το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει χαμός. Γουέηντ, Λεμπρόν, Μπος και άλλος ένας που δε μου ρχεται τώρα ελεύθεροι. Στο σάητ του ΝΒΑ ένας έγραφε για πιθανότητα μεταγραφής του Λεμπρόν στους Λέηκερς, οτιναναι.
Printable View
Τραυματίστηκε ο Τόμας όμως.
Κατά τα άλλα, το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει χαμός. Γουέηντ, Λεμπρόν, Μπος και άλλος ένας που δε μου ρχεται τώρα ελεύθεροι. Στο σάητ του ΝΒΑ ένας έγραφε για πιθανότητα μεταγραφής του Λεμπρόν στους Λέηκερς, οτιναναι.
Oh no he didn't!
Εγώ πιστεύω δε θα φύγει, ούτε ο Γουέηντ.
Πάντως όπου και να παίζει θα φοράει το 6, αφήνει το 23 για να τιμήσει το Τζόρνταν λέει.
Λοιπον οι Lakers ειχαν ενα πολυ καλο ρεκορ με μολις 3 ηττες στα πρωτα 21 παιχνιδια. Το περιεργο ειναι οτι απο τα πρωτα 21 παιχνιδια, τα 17 ηταν στην εδρα τους. Μπορει κανεις να εξηγησει πως γινεται αυτο? Δηλαδη οκ, το ξερω οτι το προγραμμα στην Αμερικη ειναι λιγο περιεργο, αλλα τοσο μεγαλη διαφορα?
ουτε εγω εχω πιασει πως βγαινει ετσι το προγραμμα...νικς ειδες η μπα...εγω θατρεχα :P
τσεκαρετε για διαφορα βιντεο nba k αλλα εδω : www.bballvideos.com
πατας τη μπαλα κ βουαλα..
oute gw kserw pws bgainei akribws to programma sto nba, alla to monadiko pou mporei na ekshghsei kati tetoio einai oti epeidh sthn amerikh einai megales oi apostaseis, yparxoun periodoi pou oi omades paizoun kapoia mazemena mats sthn edra tous kai meta kanoun mia mini periodeia as poume, paizontas kapoia mazemena se alles poleis. bebaia 17 sta 21 einai polla alla mporei apla na katse etsi.
http://www.nba.com/alldecade/vote1/
με next week βλέπετε και τις άλλες κατηγορίες
Εστιαζω στο πρωτο σχολιο του παρουσιαστη και νιωθω λιγο μεγαλος οταν σε δημοψηφισμα για τους καλυτερους της δεκαετιας στο ΝΒΑ δεν υπαρχει ο Τζορτναν. wtf. Ον τοπικ, ψηφισα Dwayne Wade ως performance in playoffs, ΦΥΣΙΚΑ Boston - Chicago ως παιχνιδι της δεκαετιας σε playoffs, 128-127 μετα απο τρεις παρατασεις (και γενικοτερα ολη η σειρα δηλαδη τα εσπασε), Kobe Bryant στο καρφωμα, Tayshaun Prince για την ταπα, διχαστηκα πολυ για Derek Fisher και Dirk Nowitzki και τελικα εβαλα τον πρωτο αν και συμπαθω πιο πολυ το δευτερο και γουσταρα που εσκισε τον αλλο με την ηλιθια μαγκια του και τελος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το τριποντο του Lebron, αν και ολα ηταν γαματα.
κλαιω.