εχετε δικιο ειχα ξεχασει την φαση με τον σκυλο .
Printable View
εχετε δικιο ειχα ξεχασει την φαση με τον σκυλο .
Για όποιον ενδιαφέρεται για παραπάνω ινφο Battle of the Blackwater
Edit: Σπόιλερς από το Aftermath και κάτω. Έως εκεί είναι safe.
Spoiler
Σταρχιδια μας ολες οι λεπτομερειες της μαχης, απλα αχρειαστο οποιοδηποτε παραπονο σχετικο με βιβλιο/σειρα μετα απο τετοια επεισοδιαρα.
Χανεις το νοημα ετσι, οχι τιποτα αλλο. Καλυτερα να ξαναδιαβαζα το βιβλιο αν ειναι να βλεπω την επεισοδιαρα και να ψαχνω τι ειναι ιδιο και τι διαφορετικο.
Spoiler
οι μουτζες μαλλον ειναι για τη 2η παραγραφο σου, πιθανοτατα απο ατομα που δεν ειδαν το επεισοδιο ακομα.
Δε νομιζω, οποιος περιμενει τα ποστ να εχουν σποιλερ Τριτη πρωι και μπαινει να διαβαζει το θρεντ, ε καλα να παθει.
Οι μουτζες ειναι μαλλον για την πρωτη παραγραφο γιατι πρηζω αρχιδια, αλλα δεν αντεχω αλλο να διαβαζω ηλιθια πραγματα =)
http://www.collegehumor.com/video/67...-spoiler-rules βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου φιξξξερ.
Ε!Ναι! σε καταλαβαινουμε. ανθρωπος είσαι και συ και ποσο να αντέξεις;!
Προσοχή! ακολουθεί σπόιλερ απο το 5ο βιβλιο γιατι δεν αντεχω να ακουω ακομα ότι υπάρχουν άτομα που δεν το χουν διαβασει 1 χρονο αφου βγήκε και βλέπουν απλα την σειρα. εγώ θέλω να πώ τα δικά μου:
Spoiler
Ποιος ενθουσιασμος, δεν εγραψα τιποτα με ενθουσιασμο. Σοβαρα μιλατε τωρα θελετε να βαζουμε σποιλερς σε ενα θρεντ το οποιο απλα μπορει να μην ανοιγει καποιος μεχρι να δει το επεισοδιο? Εγω δηλαδη που βλεπω το επεισοδιο Δευτερα βραδυ, ειμαι χαζος που δεν ανοιγω το θρεντ για μια μερα? Πραγματικα πειτε μου οτι αστειευεστε ε.
ε νομίζω ότι αλλιώς το απολαμβάνεις αν δεν ξέρεις τι θα γίνει, παρά αν κάποιος έχει αποκαλύψει ήδη πραγματα. Εγώ πχ απλα περιμένω να φτάσει η σεζόν στο τέλος της. Ενδιαφέρουσα η απόδοση επι της οθόνης, αλλά ξέρω τι γίνεται. Δεν με πειράζει, γιατι προσθέτει το οπτικοακουστικό κάποια στοιχεία. Αλλά, ε σεβάσου αυτούς που δεν θέλουν να ξέρουν. Μαλάκες, μωρε. ξέρω. Αλλά γουστα είναι αυτα.
Spoiler
και μπήκε μόνος μπροστά επειδή ΓΑΜΑΕΙ, hail the true king. όλοι οι άλλοι είναι αδερφάρες ή απλά αξίζουν ένα μικρό κομμάτι του βορρά.
η ψώλα η μάγισσα φταίει ως συνήθως.