-
Κάτι ακόμα, αυτή με τους χαμπουρκερς έχει 50's neck. Αν είσαι συνηθισμένος με λεπτά μανίκια στυλ ibanez etc, να είσαι προετοιμασμένος για έκπληξη. Είναι χοντρό και σου γεμίζει το χέρι. Δεν είναι κατ'ανάγκη κακό αυτό, απλά θέμα γούστου. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα μου φάνηκε παράξενο, αλλά για μενα είναι αυτό που κάνει μια les paul. Θα σου έλεγα να βρεις μια να δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος.
-
-
λοιπόν...
1. την έχω απωθημένο μία les paul
2. θέλω να μπορώ να έχω επιλογές από στυλ παιξίματος κ απ'ότι καταλαβαίνω αυτή με τους
hum είναι ότι πρέπει.
3. κοίταζα κ την PRS SE CUSTOM 24 αλλά είναι σχεδόν 100ευρά παραπάνω...
-
Να μην πάρει les paul studio γιατί απλά είναι ένα όχι καλό όργανο. Άποψη μου. Είναι το φθηνότερο μοντέλο les paul και είναι φθηνό ακριβώς επειδή απευθύνεται σε κάποιον που θέλει μια les paul με λίγα χρήματα. Το όργανο αυτό καθεαυτό όμως δεν είναι καλό και πολύ απλά simply γράφει les paul.
Αν απλά έχεις απωθημένο μια les paul, είναι μαλακία να πάρεις το όργανο αυτό.
Ρώτησα τι θες να παίζεις, δεν μου είπες, αλλά απάντησες γενικά "θέλω να έχω επιλογές". Χαίρω πολύ, ξέρεις κάποιον που να μη θέλει;
Εμπάσει περιπτώσει, ο good son σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνε μια ymaha mike stern αν ήθελε ένα versatile όργανο.
-
θέλω να δίνει βρωμιά, αλλά να έχει κ ψιλοζεστο καθαρό.
για την PRS ούτε λόγος?
http://www.prsguitars.com/secustom24/
-
file korrapter otan rwtaw ti eidos, profanws perimenw na mou apanthseis kati tou typou "fank" "rok "dethmetal". kai mhn mou apanthseis ligo apo ola. genika ti eisai re paidi mou, twra ksekinas?
h prs h sigekrimeni einai to idio, to f8ino mondelo ths prs. proswpika thn protimw apo thn studio thn opoia exw paiksei kai apla thewrw kako organo. h prs pou exw paiksei (prepei na paiksa me to prohg montelo, afto apo oti vlepw einai to new) htan koble gia ta lefta ths.
episis svise oti sou leei o kiprios. prwton giati einai kiprios kai defteron giati osa leei dne vgazoun nohma. magnites tha pareis analoga me to ti zhtas, o kathenas tha sou dwsei diaforetiko xrwma. den tha pareis soapbars giati "exeis ta alla kai thes poikilia". nomizw kai egw oti humbuckers tha protimisis pantws giati oi soapbars exoun idiaitero hxo kai den nomizw na thes na paizeis oute garage oute to soul sacrifice tou santana.
episis ean h studio einai toso kali kai exei kai tous idious magnites me thn custom tou, pare thn studio kai pane se kapoion me standar kai zhta tou na thn antallaksete, na doume an tha sou pei "den exei binding kai den me aresei".
-
το λοιπόν
θέλω να πάρω μια κλασική κιθάρα για τον μπαμπά
δεν έχω ιδέα από κλασικές οπότε πείτε μάρκες/μοντέλα/από που αγοράζουμε (για αθήνα εε)
το μπάτζετ είναι στα 200 εβρά. άντε 250 με το ζόρι
έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο σ'αυτά τα λεφτά ή θα πάρουμε καυσόξυλο?
υγ. η επιλογή αγόρασε απ'το ιντερνε δεν υπάρχει
άντε πείτε
-
εγω νικο δε ξερω απο κιθαρες, ξερω ομως οτι ειναι η ιδανικη εποχη για μεταχειρισμενα κα ιευκαιριες. κοιτα κανα νοιζ και καμια χρυση ευκαιρια. δε χανεις τιποτα
-
εννοείται το πρότεινα αλλά δε θέλει μεταχείρα. έχει κόλλημα
-
στα κολληματα παμε πασο. επειδη προσφατα εψαχνα καποιες βασεις και ολα τα καταστηματα τα ελληνικα ηταν απαραδεκτα, και το μονο που βρηκα που ηταν απλα πιο συμπαθητικο , ηταν αυτο
http://www.karatzios.gr
τσεκαρε το μπας και σε συμφερει παραπανω απο το να παρεις απο θωμα, λογω λιγοτερων μεταφορικων.δε χανεις και τιποτα... αν και με δευτερη σκεψη, τα 3 χρονια εγγυηση του θωμα ειναι ασφαλεια. τεσπα
υγ. αν καποιος ξερει κανα αλλ ομεγαλο καταστημα με καλες τιμες στην ελλαδα ας πει. μη πειτε νακα και ντραμστορ , θα σφαχτουμε
-
tuxaia epese se auto to site. full me ebooks gia ola ta organa
http://rafael6strings.blogspot.com/s...l/Drum%20Books
mporei na sas endiaferei
-
τελικα καταλαβα οτι το superior drummer ειναι ψιλο για το πουτσο και αποφασισα να triggαρω ενα drum machine και και να επιλεξω εγω τα samples (προφανως εχω περισσοτερες και καλυτερες επιλογες απο τα samples της toontrack..). ξεκινησα να ψαχνω για samples και μεχρι τωρα εχω βρει πολλες γαματες μποτες.. 2 μετρια snare 2 καλα china κ splash και για το πουτσο toms high hat και cymbals.. ασχολειται κανας αλλος με Samples? ξερετε π μπορω να βρω καναν καλο ηχο για μεταλ drums?? μπερνιν εσυ ειδικα :D
-
Το SD για μένα γαμάει. Μπορείς να πετύχεις δυναμικές ντράμμερ, κάτι που δε γίνεται με απλά μονά samples.
Επίσης, φίλος μου λέει τα καλύτερα για το addictive.
-
αυτο ειναι το θεμα.. δεν εχω απλα μονα samples.. εχω πχ 10 η 20 χτυπηματα απο το ιδιο snare πχ και ετσι ακουγεται αληθινο γιατι δεν ειναι καθε χτυπημα το ιδιο.. ειναι ενα προγραμα π στο κανει αυτο drumagog λεγεται ;)
-
σταρχίδιασας εγώ ε
πείτε κάνα μαγαζί να πάω να κοιτάξω τουλάχιστον
ελεήστε