Oxi kukloforw kai ston dromo me auth...
Printable View
Oxi kukloforw kai ston dromo me auth...
αφού την έχεις και στο δρόμο, τι τη θες και στο σιγκ τότε :?:
:?:
μπερδευτηκε. λοιπον ελα ψηλε βγαλε την κοκονα απο το σιγκ γιατι ζαλιζει.
Να περάσω να κεράσεις κανα κουμπί;
γελασα λιγακι, αλλα πες κι εσυ τπτ για το σιγκ
όχι ρε.
αλιζέ :pink:
επειδή δεν έχω τιβι διευκρινίστε μου τα εξής:
1. ποιός πολιτικός παντρεύτηκε πρόσφατα στο εξωτερικό με κάθε πολυτέλεια;
2. τι συνέβη με το σταύρο θεωδοράκη με αφορμή την συνέντευξη του στο μπσαριανό; έπεσε καμιά μήνυση;
den 8imame ton politiko alla ine kanas xronos ;i ke parapanw.. enas tou pasok.
gia ton psariano 3erw pws stilane oi homo omades tis elados kapoia diamartiria gia auta pou ipe... an ke den itan ke tipota sovara.
ta xirotera pou ipe itan gia ta drugs.
http://www.youtube.com/watch?v=_HKl8Ms_J9Y
εδώ και δυο μέρες γαμιέται ή το youtube ή ο ΟΤΕ και μουσπάνε τα @@ τα βιντεάκια μέχρι να φορτώσουν. :evil: :evil:
ai sto diaolo ton 8imi8ika ton malaka...Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
tsoxatzopoulos.
όμορφα, thanx.
Επικός διάλογος που μου τον έχει μεταφέρει φίλος.
(σημείωση: Ο Τσοχατζόπουλος παντρεύτηκε στο 4seasons μια κοπελίτσα, πολλά χρόνια μικρότερη,ρίχνει χρόνια και στην μάνα της)
Δημοσιογράφος προς πεθερά Άκη: Πως αποφάσισαν να παντρευτούν στο 4 seasons?
Πεθερά: Ε... Αφού το ήθελαν τα ΠΑΙΔΙΑ.
fact2: Σε ένα ηλίθιο ερωτηματολόγιο του "Ε" με διάφορες προσωπικές ερωτήσεις προς διάφορους ηλιθίους πολιτικούς, στην ερώτηση "πως διασκεδάζετε τα βράδυα" ο Άκης απαντά:
"τις παραδοσιακές βραδυνές εξόδους δεν τιμώ συχνά. Η ακρίβεια που έχει επιβάλλει η Δεξιά μου τις καθιστά απαγορευτικές."
Ο Άκης αυτά. Ο Τσοχατζόπουλος.
:rofl:
το πρώτο έχει λεχτεί για τον Αντρέα και την ΛΙάνηQuote:
Originally Posted by Shadowking
sure?
sure?
ναι, αλλά δεν αποκλέιεται να επαναλήφθηκε, είναι κλισέ φράσηQuote:
re paidia, o tsoxatzopoulos pantreuthke prin 3-4 xronia..
πότε θα σταματήσουν κάποιοι γκασμάδες να συνεχίζουν να στέλνου αυτό το γελοίο email που αναφέρει τόσο πειστικά :P πως αν το στείλεις καμιά 300αριά φορές θα σου στείλουν επιταγή με λεφτά στο σπίτι;
Θέλω συγκεκριμένη απάντηση στην παραπάνω ερώτηση! :)
συγκεκριμένα στις 12-07-2004:Quote:
Originally Posted by beefteki
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...9&lngDtrID=244
kita pos pernane ta xronia...
ναι τα τριμπούρδελα!Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Φτωχολογιά λόγω δεξιάςQuote:
Με φόντο το βροχερό Παρίσι τελέστηκε την Κυριακή, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο γάμος του πρώην υπουργού και κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου και της εκλεκτής του, Βίκυς Σταμάτη.
Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ». Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Παρισίων Εμμανουήλ και ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
....
Κουμπάρος ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός, Μισέλ Καντάς. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons.
Θέλω να βγάλω βεβαιώσεις από παθολόγο/δερματολόγο για κολυμβητήριο. Από νοσοκομείο λογικά. Ξέρει κανείς τι κάνω;
πας στον αντίστοιχο γιατρό του νοσοκομείου
Βασικά αυτό που με νοιάζει είναι αμα κλείνουν ραντεβού ή στην δίνουν κατευθείαν.
δεν νομίζω να κλείνουν ραντεβού, στις λίγες φορές που έχω πάει νοσοκομείο ότι κάνεις το κάνεις εκείνη την ώρα (βέβαια ήταν επείγοντα [σχετικά] ότι είχα πάθει), αλλά όπως και να 'χει, φαντάζομαι πως δεν ακολουθούν τακτικές ΙΚΑ
στην τελική το πιο εύκολο είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο να το εξακριβώσεις και να μην τραβιέσαι για κανένα λόγο τσάμπα :D
pos ine i apopinikopiisi sta agglika?
legalization
decriminalization
:pink:
:pink:
Ωραίο emoticon --> http://img70.imageshack.us/img70/2828/boomjo9.gif
:P
<inhalexhale> edw kai treis meres mou stelne mhnymata kai m' epairne thlefwno kapoios alla den prolavaina na to shkwsw
<inhalexhale> molis mou esteile "se skeftomai" ki apanthsa "kalh fash, poios einai"
<inhalexhale> kai skaei to ekshs: "AMNHSIA EPATHES DHMHTRH? KAI GIATI GRAFEIS ETSI!"
A re, karta na xame na kaname to dhmhtrakh.
:rofl: :rofl:
Τον φόν?Quote:
Originally Posted by inhalexhale
XAXAXΑΧΑΧΑΧΑΧΑQuote:
...ΝΟΤ!
not λες ε;
skoularikia, vraxiolia ke alkool apo noris to proi mexri arga to vradi= poli kakos sindiasmos.
mplextike to skoulariki me to vraxioli, travi3a me dinami -mes sto lioma- to xeri mou ke xo8ike oli i mpilia mesa sto auti. ligo akoma ke 8a evgene apo tin alli..
ke oxi tipota allo, alla sto simio pou egine to skiniko i8ela na megalosw tin tripa na exei keno ki ets' alla oxi me auton ton tropo.
twra exw ena e3ogkoma sto pterigio ke mia tripa ligoteri.. snif... ke itan apo tis protes mou... mazi ixame megalosei... ax... den 3erw ti ponaei pio poli.... to auti ;i oi anamniseis :|
edit: 3exasa na anaferw pws den to pira xampari amesws ke ixa gemisei ton topo emata [ke den imoun ke spiti :/] ke to skoulariki to evgala tin epomeni mera..
ponos!!
~ladykiller~ λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που θα στο πει, αλλά αυτό το θρεντ με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι αν είσαι γύρω στα 25, δε θα ζήσεις για να δεις τα 30. αν είσαι κοντά στα 30, περίπου στα 35 θα... αν είσαι πουρό, θα ξέρεις μαθηματικά, οπότε κάνε τον υπολογισμό μόνη σου. χτυπάω ξύλο.
kalhmeraaaaaa
meraaaa.
Simera variemai tou thanata an pao sti douleia e